Wednesday, 29 February 2012

Når skal Endre Transmission Fluid

Hver gang vi står overfor noen problemer med overføring systemet i bilen vår, vi taue den til mekanikeren og Shell ut en stor del av våre hardt opptjente penger. Men ikke mange av oss lære av feil vår, og fortsette å gjenta det samme, inntil vi står overfor en lignende problem igjen. The 'feil' at vi henviser til her, er manglende evne til å initiere betimelig overføring væske endring, en av de mest enkle, men forsømt aspekt av riktig vedlikehold av bil. Mangel på kunnskap om når man skal endre overføring væske og dens betydning for riktig funksjon av bilen kan resultatet blir gjentatt overføringsproblemer, slutt å la bilen ubrukelig.
Hvorfor er det nødvendig å endre Transmission Fluid?
Overføring væske endring bør være en av prioriteringene for deg, hvis du har tenkt å holde bilen i god stand. I utgangspunktet, overføring væsken fungerer som glidemiddel i bilens motor. Det smører alle bevegelige deler av motoren, og dermed sikre at det ikke er slitasje på disse delene. I tilfelle av biler med automatgir, dobler den automatiske overføring væske opp som kjølemiddel, for å sikre at komponentene i motoren ikke får overopphetet. Overføring væske hjelper også på å holde ulike deler av motoren fri for rust. Med så mange tjenester til sin kreditt, mangel på overføring væske, eller bruk av dårlig overføring væske i bilen, er bundet til å påvirke deler av bilen som det passer, og etter hvert reflektere over resultatene av bilen. Derfor er det nødvendig å iverksette betimelig skifte av overføring væske, for å sikre at alle overføringsproblemer holdes i sjakk.
Når skal Endre Transmission Fluid og filter?
Ideelt sett bør du velge en overføring væske endring i to tilfeller - første, ifølge produsentens anbefaling, og andre, når den eksisterende overføring væske i bilen blir uegnet for bruk. Selv etter produsentens anbefaling er ideelt, må du også forstå at denne anbefalingen er basert på en rekke studier, og din bruk av bilen kan eller ikke kan passe i denne studier. På slutten av dagen, er det bedre å sjekke overføring væske i bilen minst en gang i måneden.
Ifølge Miles Dekkede; Mange ganger folk har en tendens til å bli forvirret om etter hvor mange miles å endre overføring væske. I de fleste tilfeller er svaret på dette spørsmålet er gitt i bilens bruksanvisningen seg selv. Overføringen væske endrer intervall på grunnlag av kjørelengde kan variere alt mellom 24,000-36,000 miles, avhengig av modellen du bruker. Det samme for tunge kjøretøy vil bli enda mindre, noen ganger så mindre som 15 000 miles, eller en gang i året, eller som kommer først. Les mer om hvor ofte du endrer overføring væske.
Hvis Eksisterende Transmission Fluid har blitt uskikket; sjekket overføring væske er slett ikke en kjedelig oppgave, faktisk, tar det bare noen få minutter å kjøre den. Du kan overvåke overføring væske ved å stikke en pinne inn i systemet for å sjekke for eventuelle symptomer på dårlig overføring væske. I de fleste tilfellene, symptomer inkluderer endring i farge eller lukt av væske. Med tiden overføring væsken begynner å brytes ned, og fargen skifter fra rødt eller grønt til svart eller brunt. Det begynner også å gi ut en brent lukt, på grunn av overdreven slitasje. Les mer om hvordan du sjekker overføring væske.
I det øyeblikket du forstår at din bil trenger en væske endring, uavhengig av om det er i henhold til produsentens anbefaling eller på grunn av uegnet overføring væske i systemet, bør du straks gå for det samme. Bad overføring væske inneholder noen rester av utslitte deler av motoren, som ytterligere vanskeliggjør komponentene i motoren, og dermed bør fjernes tidligst. Vanligvis gjøres dette ved prosessen med overføring flush.
Mer informasjon om overføring væske endring:; Drain Transmission Fluid, Hvor å Endre Transmission Fluid, Transmission Fluid Endre Cost; Dette var litt kort informasjon om når man skal endre overføring væske. Tid til annen endring for overføring væske i bilen er en av de grunnleggende krav om vedlikehold av bil. Og, hvis det ikke er igangsatt tidligst, kan det føre til store bil problemer, noe som kan lage et stort hull i lommen.

No comments:

Post a Comment