Sunday, 5 February 2012

Safety Pin smykker

Når Walter Hunt, den amerikanske oppfinneren brukte ideen om fibulae, en lås som enhet som brukes av mykenerne, å gjenoppfinne sikkerhetsnål, lite visste han, at denne lille festemulighet at han patenterte skulle bli satt på så mange varierte bruker. Og selv om han gjorde det, er jeg sikker på at av alle de tingene som han kom opp med, noe som gjør smykker var definitivt ikke på toppen av listen. Lite visste han vet at med fremveksten av punk sub kultur, ville sikkerhetsnåler bli innprentet i listen over motetilbehør og at disse enhetene ville oppnå en kultstatus i sin egen rett. Safety pin smykker er spesielt populært på grunn av brukervennligheten som de kan bli gjort, og de mange forskjellige personlige motiver som du kan lage med dem.
Guide til Safety Pin smykker
Lære å gjøre sikkerhetsnål smykker er en svært enkel prosess. Alt du trenger å være forsiktig med er å sikre at du filen den kraftige tips for å unngå noen form for skade på deg selv. Når du har tatt de nødvendige forholdsregler, kan du prøve ut alle de sprø ideer du kan tenke på å bruke de grunnleggende instruksjonene her.
Safety Pin Øredobber; Making sikkerhetsnål øredobber er en svært enkel prosess. Alt du trenger å gjøre et grunnleggende sett med sikkerhetsnål øredobber er sikkerhetsnåler, et par wire clippers, en neglefil og hydrogen peroxide. Du kan deretter bruke forskjellige perler og andre innovative tilbehør for å gjøre par øredobber unike. Ved hjelp av perler og andre hjemmelagde smykker ideer for å gjøre beaded sikkerhetsnål smykker, spesielt øredobber, gjøre dem fargerike og også forvandles hver gang du laget den opp med et annet antrekk.
Instrukser; Ta sikkerhetsnåler og klipp av tips av samme for å sikre at de skarpe kantene ikke skade deg når du prøver å bruke dem. , Nå bruker neglefil, filen ut kantene slik at det ikke er noen skarpe kanter. Når du er ferdig med dette, kan du bruke din fantasi og kreativitet til å komme opp med forskjellige motiver for øredobber. Du kan tråden perler inn i sikkerhetsnål eller feste den til en ørering krok og klinke kjeder. ; Rengjør sikkerhetspinnen øredobber med hydrogen peroxide å sørge for at øredobbene er helt trygge å bruke. ; Safety Pin Armbånd, En av de andre store smykker stykker som kan være laget av sikkerhetsnåler er armbånd. Du kan enten vise frem sikkerhetsnåler og bære dem uten pynt eller bruk perler eller paljetter å dekorere smykker.
Ting du trenger; Small sikkerhetsnåler, 50, perler, små, en pakke, perler, store, en pakke, Elastisk snor, saks, instruksjoner, Tre små perler i hver av sikkerhetsnåler. Sørg for at du lar nok plass for å feste sikkerhetsnål. ; Ta elastisk ledningen og kutte to stykker på 12 inches hvert. ; Nå ta en bit av ledningen, træ det gjennom det øverste hullet på sikkerhetsnål, nå tråd i en større perle og deretter tråden i et annet sikkerhetsnål gjennom bunnen hullet av pinnen. Gjenta prosessen for alle sikkerhetsnåler eller til den er lang nok til å sitte stramt rundt håndleddet. , Nå tar andre stykke elastisk ledningen som du hadde kuttet og træ den gjennom den nedre halvdelen av håndleddet. Når du er ferdig, knyt endene av armbåndet sammen og flaunt din håndlagde smykker. ; Safety Pin halskjede, en sikkerhetsnål kjede kan være så enkelt som bare en kjede laget av sikkerhetsnåler foldet sammen eller noe som er så dramatisk som en sikkerhetsnål og Diamante kjeden.
Ting du trenger; Safety pins, to pakker; Silver kjeder, 3; Diamante halskjede, 1, instruksjoner, På en flat overflate, spredt ut Diamante kjeden. Nå tar en av sølv kjeder og fest det med kjede. Nå starter looping kjeden ved å tre den i mellom de forskjellige pynt til den når den andre enden. Gjenta denne prosessen med de to andre kjedene. Denne prosessen sikrer at kjeden ser klumpete og er en stilistisk brikke passer for punk utseende. Også det toner ned skinne i kjeden og gir looper for sikkerheten pinnene. ; Når du er fornøyd med utseendet på det nye utseendet Diamante halskjede, start tilfeldig låsing sikkerhet pins til kjeden for å skape den ønskede rocker utseende. Dette er bare en av mange sikkerhetspinnen smykker mønstre som du kan prøve ut for halskjeder. ; Bruke samme sikkerhetspinnen smykker instruksjoner gitt ovenfor, kan du også lage brosjer og hodeplagg pinner. Bare gi en gratis styre for din kreativitet og du kan sikkert komme opp med mange nye og innovative måter å bruke disse vanlig festemidler for et annet formål - noe som gjør sikkerhetsnål smykker.

No comments:

Post a Comment