Thursday, 2 February 2012

Card Games for Kids

Barna blir lei når du ber dem om å være hjemme på varme sommerdager eller regnværsdager. Men du kan lære dem hvordan de skal spille enkle kortspill og holde dem opptatt. Kort spill er gøy og nytes av alle aldersgrupper. Kort barnespill er ganske enkelt å spille, uten kompliserte regler. Så, er du klar til å lære barna noe hyggelig kortspill? Så her er noen kortspill for barn å spille hjemme.
Beste Card Games for Kids
Old Maid, Old Maid er et år gammelt kortspill som kommer under syndebukk spill. Syndebukk spill er ikke annet enn kortspill hvor spillerne må unngå å motta et spesielt kort. I denne spillet spillerne nødt til å unngå få Old Maid kortet, noe som en dronning kort. Dette spillet kan spilles med 2 til 8 spillere. Mer antallet spillere mer moroa i dette spillet. Før du spiller dette spillet, må du fjerne tre dronninger fra dekket på 52. Dronningen som gjenstår er den gamle Maid. Nå, stokke kortene riktig, velger en forhandler og be ham / henne til å dele ut kortene blant spillerne, jevnt. Hver enkelt spiller vil holde kortene i hendene og kaste kortene som danner par. For 5 eksempel på hjerte og 5 av spade. Les mer om å spille kort.
Nå, starter spillet i klokken retning, dvs. fra venstre for giveren. Giveren vil holde kortene sine, med ansiktet ned og be spilleren til hans / forlot henne for å plukke et kort tilfeldig. Hvis denne plukket kortet danner et par med noen av kortene, vil spilleren satte paret seg. Så han / hun har til å trekke ett kort fra forhandleren. Hvis kortet ikke samsvarer, så spillet fortsetter med neste par av spillere. Tilsvarende par må legge ned og spillet avsluttes når gamle Maid er den eneste kort igjen i spillet. Spilleren med Old Maid i hånden taper.
Tilsett Cards, dette er en av de math kortspill for barn som kan bidra til å forbedre aritmetiske ferdigheter av barna. Bruk en 52 kort kortstokk for dette kortet spillet og du kan fjerne dronninger, konger og knaves å redusere problemer med spillet. Dette spillet kan spilles av to eller flere enn to spillere. Deal kortene jevnt mellom spillerne. Så hver person vil holde haugen med sine kort på bordet. Kortene skal vende ned på bordet. Så hver person vil trekke et kort fra hans / hennes haug og legg den på bordet, vendt kortet opp. Nå har hver spiller å finne ut summen av kortene på bordet. Spilleren som først roper ut riktig beløp, vinner runden og holder kortene. Spillet fortsetter videre, og avsluttes når en spiller kjøper alle kortene.
Grisen, Pig er et veldig morsomt spill som nytes av både barn og voksne. Å spille dette spillet først fjerne fire kort fra bunken på 52, slik at de fire kortene tilhører en trosretning. Si, lage et sett med alle 4s eller alle Queens. Dette settet med fire kort bør være lik antall spillere. Så, er hvis 4 spillere spiller da blir det totalt 16 kort med et sett av fire kort som kan bli 4 konger, fire ess, 4 knaves og 4 dronninger. Shuffle kortene riktig, velger en forhandler og avtale dem blant aktørene, slik at hver spiller har fire kort i hans / hennes hender.
Målet med spillet er å lage et sett med fire like kort (noen av settene som ble gjort i begynnelsen av spillet), eller ikke å være den siste som oppdager at en annen spiller har gjort settet. Nå starter spillet som dette. Hver av spillerne velger et kort som han / hun ønsker å passere. Hver spiller vil holde dette kortet til hans / hennes venstre og samtidig plukke opp kortet plasseres på hans / hennes rett. Spillet fortsetter som dette og slutter når en spiller har med hell laget et sett med fire kort, setter en finger på nesen og stopper passerer kortene. Nå bør de andre spillerne umiddelbart stoppe forbi kortene, og skulle sette fingrene på nesen. Den siste som innser at spillet er slutt er en gris!
Les mer på:; One Player Kortspill for Kids, Fun Kortspill, Kortspill for Two; Det finnes utallige morsomme kortspill for barn og disse var noen av de populære. Så, hva venter du på? Undervis disse kortspill og spille dem med barna. Good Luck!

No comments:

Post a Comment