Wednesday, 1 February 2012

Jenter Pajama Party

Pyjamas party er en tid for å ha det moro! Det er en av de sjeldne øyeblikk av tenårene hvor tweens, og tenåringer kommer til å nyte deres måte, uten noen restriksjoner. Sladre, makeovers, filmer og junk food er dette en jente pyjamas party er generelt om! Men det er mange andre ting som hjelper i å gjøre en jenter pyjamas party rocking. For å gjøre noen part en hit, et par grunnleggende må holdes i tankene alltid. For det første, antall gjester. Maten, underholdning og sove arrangementer av de Pajama partiet vil avhenge av antall gjester. Vær også forberedt på noen ubudne ekstra gjester som de inviterte kan få en venn sammen med dem. Følgende er jenter pyjamas party ideer for deg.
Jenter Pajama Party Ideas
Girls Pajama Invitasjoner: Som pyjamas party er en uformell fest, gjør man ikke trenger å holde seg til det klassiske invitasjonen format. Bruk kreativiteten din til å gjøre innovative pyjamas party invitasjoner. En av de populære Pajama partiet invitasjonskort er en pute shaped kort, kan du gjøre disse type kortene hjemme selv. Du kan også laste en mal fra Internett, er det mange ferdige søvn partiene mal eksempler tilgjengelig på nett. Følgende er noen interessante wordings, egnet til en pyjamas fest.
Ordlyd # 1; Et pyjamas parti ville være guddommelig!; Vi vil se morsomt filmer, spille spill, spise popcorn og kake. . ., For at du skal bli med oss ​​ville være stor!; Ses på (dato); Det er i mitt hus (gate); Har din mor slipper deg av på 7!; Pick er opp til 10 neste dag, (Men din mor kan komme for sent!)
Ordlyden # 2, Ta med pute og soveposen; Og bli med oss ​​for en kveld med magi og moro!, Vi vil ikke bekymre deg for tid fordi.; Det er vår Pajama natt!
Snack matvarer og pute kamper,; fortelle historier til morgengry sine tidlige lys!, Beauty tips og gjør vårt hår,, snakker om guttene,, hvis bare mine foreldre var ikke gonna være der!; Bær PJ's og bli med oss ​​for en; Pajama Party!
Ordlyd # 3; Vi skal spise pizza, pop popkorn, og guttene vil bli utestengt!; Vi vil bestille pizza, se filmer også,; og gjøre alle de tingene som jenter liker å gjøre!; Som maling våre spiker og maling vår tær,, og holde deg hele natten som alle vet!
Jenter Pajama Party Games: Games er faktisk ikke nødvendig på en pyjamas fest, fordi halvparten av tiden tilbringes i kniser og puter slåss, og den resterende halvparten, sove! Men, pyjamas party spill er en sikker skutt måte å holde hvert barn underholdt, noe som også betyr mindre kaos! En klassisk pyjamas party spillet er bestått puten. Å gjøre denne klassiske spillet mer interessant, presentere en liten gave til jenta som holder puten når musikken stopper. Men sørg for at hver jente får en gave! Et annet interessant spillet er testen din smak knopper spillet. Som navnet antyder, deltakerne må smake visse matvarer, fangsten, deltakerne er å ta bind for øynene! Har ulike matvarer som milkshake, sennep saus, te etc. for testen. Jenta som anerkjenner meste av maten, vinner. Les mer på teen parter.
Mordmysterium er en annen morsom jenter pyjamas party spill. For dette spillet, lage en chit av morderen og resten av den drepte, gjør jentene velge én. De er ikke ment å avklare sin identitet. Når morderen kommer over en myrdet spiller, hun skal blunke på henne. Så snart som morderen blunker, har myrdet personen til å legge ned, har det vil si å handle døde før spillet slutter. Alle kan lage en anklage, men hvis deltakeren er feil, har hun også å være død til resten av spillet. Les mer på party ideer.
Jenter Pajama Party Food Ideer: Verten for Pajama partiet har å arrangere middag og frokost med de inviterte. Du trenger ikke å ha noen eksotiske retter til en pyjamas fest. Har forskjellige typer cookies og pizza serveres. Du kan også tjene popcorn, kjeks og pretzels, spesielt hvis det er en film tema pyjamas party. Iskrem er selvsagt et must! Til frokost, kan du tjene bacon, smørbrød, kaker, frukt salat osv. Bare sørg for at frokost er friske som den middagen generelt består av junk food. Les mer på party mat.
Dette var all informasjonen du trenger for å være vert for en gyngende jenter pyjamas party. Jenter har en tendens bo i små grupper så sørg for at ingen av de inviterte føle meg utenfor. Kos deg!

No comments:

Post a Comment