Monday, 27 February 2012

Blonde Highlights

Det finnes ulike nyanser av blonde hårfarge. Det er platina blondt hår, noe som er veldig nær hvit og gir en myk look. Det er aske blonde som avgir en gråaktig nyanse. Så det er gulaktig blondt hår, som ikke er så oppsiktsvekkende som den gylne blonde skinnende hår farge, men fortsatt den gule blonde striper passer flere mennesker. Så det er skyggen av sand blonde hårfarge, som er nær nyanser av brunt. Før, går for noen blonde striper hårfarge ideer man trenger å velge riktig nyanse, eller håret høydepunkter kan gjøre ansiktsfarge ser altfor lyse eller deigaktig. Gitt nedenfor, er noen tips om valg av riktig skyggen og tips om styling håret ditt.
Blonde farget hår Høydepunkter
Blonde Color Høydepunkter Suit På ...; De to viktigste avgjørende faktorene av å velge riktig hårfarge er ansiktsfarge (ansikts ansiktsfarge å være bestemt) og øyenfarge. For hårfarge, kan mennesker deles inn i to kategorier den varme mennesker og kule folk. Folk som faller i kule kategorien kan ikke velge lyse nyanser av blonde, og folk som kommer inn i den varme kategorien kan ikke gå for det kjølige nyanser av blonde.
Menneskene som faller i den kjølige kategori kan ha hudfarge mørk brun, blek hud med rosa undertone, eller ingen farge, medium hud med lys rosa farge i kinnene eller ingen farge, bronse eller brun hudfarge etter garving og oliven ansiktsfarge som kan asiater eller latinos. Øyenfargen kan være enten gråaktig blått, gråsort brun, mørk brun, mørk blå eller hasselnøtt farget med lys flekker. Personer som kommer i denne kategorien kan gå med kule blonde nyanser som isete hvitt (platina) eller mink. Slike mennesker bør unngå å lyse gult eller gyllent nyanser av blonde. Folk som tenker på å få blonde striper på brunt hår eller blonde striper på sort hår kan også gå for disse hårfarge høydepunkter ideer.
For personer som faller inn i den varme kategori kan ha brun hud tone med rosa eller gylne undertoner, rødmusset hud, blek hudfarge med gylden eller fersken undertoner eller en fregnete hud. Øynene kan bli nøttebrune øyne med brune eller gylne fargede flekker, grønn blå øyne, grønne øyne farget eller gylden brune øyne. Den passer best nyanser av blonde for slike folk er gylden brun eller gylden blonde nyanser. De kan også prøve en base farge håret fargestoff med skinnende blonde, og gå for mørk brun eller varme nyanser av brunt som høydepunkter.
Ytterligere Styling Din Blonde Uthevet Hair; Det er mange måter å legge enda mer stil på håret ditt og at det ser unik. Hvis du er lei av din vanlig rett hår da få litt krøllete låser gjort eller prøv noen strand bølger utseende, noe som kan oppnås ved hjelp av en havsalt spray. Hvis du ikke ønsker å gå med krøllete hårklipp stiler og ideer, så kan du også vurdere å kutte håret hakkete, eller lage din rett hårklipp se stilig ved å bruke en barberhøvel. For ytterligere hårfarge ideer, for å skape en enda mer strukturert håret ser, gå med lavmål som er to eller tre nyanser mørkere enn din base hårfarge.
Vedlikehold av farget hår; Velg en hårfarge produkt som er langvarig, slik at du kan ha høydepunktene for lenger. Også for å hindre falming av høydepunktene, unngå å utsette dem for sollys. For hårpleie bruker sjampo og balsam, som er mild eller bruke hårpleieprodukter som er spesielt laget for farget hår.
Dette var alt om blonde markere hårfarge ideer. Så, velge riktig nyanse av blonde striper og nyte ditt nye utseende!

No comments:

Post a Comment