Tuesday, 14 February 2012

Dusj Valve Reparasjon

Dusj og annet baderomsutstyr krever oppgradering etter en viss tid. Ikke bare på badet dørene blir slitt med tiden, men dusjen ventiler også trenger reparasjon. Siden det regulerer mengden av vann flyt, trykk og temperatur, ha en god tilstand dusjbatteriet er ikke valgfrie. Ellers kan dusjbatteriet problemer forårsake plutselige temperaturendringer skift, noe som resulterer i kaldt vann sjokk og skålding. Mer informasjon om dusjbatteriet problemer og blandebatteri reparasjon som kommer i de følgende avsnittene.
Dusj Valve: Problemer og reparasjon tips
Dusj ventil feil trenger ikke alltid en profesjonell rørlegger for å reparere. I tilfelle du har grunnleggende ferdigheter avløp, kan du prøve å korrigere dem på egen hånd. Og løsningen om "hvordan å reparere en dusj ventil" avhenger av feil. Dermed identifisere dusjbatteriet problemer er første steg før busying selv i feilsøking dem. For dette, må du gå gjennom bruksanvisningen og forstå delene.
Basert på den typen av eksisterende blandebatteri, kan det være enkelt håndteres eller dobbelt håndteres. Dessuten kan den bli vanlig ventil, trykk balansert eller termostatventil. Følgelig, kan du se etter de urolige deler og vurdere dusjbatteriet reparasjon på egen hånd. Husk å ta forholdsregler før håndtering blandebatteri, for eksempel slå av ventil eller viktigste vannforsyning. Som dusjen ventilen enheten er montert inne i veggen, er det svært vanskelig å finne. Derfor bør ekstra forsiktighet utvises for å unngå skade på veggen også ventilen.
Ingen Hot Water, En av de mest overfor problemer er begrenset varmt vann. For å fortsette med reparasjon, ta en titt på varmtvannsberederen. Hvis det kjører riktig, åpner dusjen ventilen for enhver tilstopping eller korroderte rør. For lukkede varmt vann ventiler, bare åpne og skylle det vil løse problemet. En annen mulig årsak kan være hevelse i gummideler, som begrenser eller sperre varmt vann strømmer. Demonter lampen og undersøke gummi komponentene. Skifte ødelagte deler vil definitivt rette tilstanden.
Lekkasje dusj tappekran; For å reparere en dryppende dusj ventil, bør omkaster erstattes med en ny. Dusj enheter av ulike merker har en litt variert avleder. Pass på at du kjøper en passende del for den eksisterende modellen. For denne dusjen ventilen reparasjon prosjektet, må du fjerne omkasteren knotten først og fjern den gamle omkaster. Deretter installerer du den splitter nye omkasteren og knotten. Trekk til ventilen ved hjelp av en skiftenøkkel, og samtidig sikre at knotten er orientert riktig. Les mer om hvordan du kan fikse en lekk dusjbatteri.
Sjekke dusj Valve; Av sikkerhetsmessige hensyn, sjekk om dusjbatteriet kjører perfekt eller ikke. Du kan plassere et steketermometer i badekaret og kjøre vann i noen minutter. Dersom temperaturen faller innenfor utholdelig området, da bare montere kampen. Noen dusjbatteriet problemer kan ikke løses på egen hånd. I slike tilfeller, leie en profesjonell tjeneste for feilsøking dem. Ikke ta risikoen for å løse deg selv eller andre, kan dusjen ventilen blir skadet helt. Dette gjelder også hvis du er ny på rørleggerarbeid.
Du foretrekker kanskje å lese mer på:; dusj Drain reparasjon; Slik reparerer dusj tappekran, dusj tappekran Replacement, Som du ser, variere dusjbatteriet reparasjon tips i henhold til problemet. Om nødvendig, bør du vurdere dusj ventil erstatning og installere en ny. Du kan velge en termostatisk reguleringsventilen eller trykk balansert, anti-skålde ventil. Det er konfigurert på en slik måte at presset for varmt vann og kaldt vann er balansert, og dermed hindrer temperatur skift. Selv om en slik dusj tilenhet koster noen ekstra kroner, er det verdt å bruke for et kvalitetsprodukt.

No comments:

Post a Comment