Thursday, 2 February 2012

Ladybug Tatoveringer

Ladybug er en av de få insekter som har sikret en veldig spesiell plass i verden av tatovering. Det som gjør denne lille insektet en populær tatovering design er dens cuteness, samt symbolikk og mening knyttet til den. Ladybug tatoveringer synes å være mer populær blant damene, for å være så grasiøs og vakker. Dessuten, det er en annen fordel i går for en marihøne tatovering, marihøne tatoveringer er vanligvis små, og dermed enklere å lage. De er også mindre tidkrevende enn de store og intrikate tatovering design. Alle disse har gjort marihøne tatoveringer en av de populære tatoveringer i nyere tid.
Ladybug tatoveringer Betydning
Den symbolske betydningen er knyttet til marihøna kan spores tilbake til middelalderen, da europeiske bønder vitne omfattende ødeleggelser av sine avlinger av insekter. Ladybugs bare dukket opp som en frelser i en slik situasjon, som de er glupske konsumenter av skadedyr og andre insekter. Bøndene i middelalderen mente at ladybugs var svar på deres bønn til Jomfru Maria. De mente at ladybugs ble sendt av Jomfru Maria for å beskytte sine planter fra skadelige insekter. Så, begynte bøndene å ringe ladybugs som 'biller Vår Frues. I dag er ladybugs anses som et symbol på lykke og vennskap over hele verden.
I kinesisk kultur, blir ladybugs anses auspicious og sett på som et symbol på lykke. Det er mange fordommer rundt dette insektet, for bøndene i England og Frankrike, marihønene er indikator på godt vær. Mens i Sverige og enkelte andre land, ladybugs symboliserer hell i kjærlighet. De er sagt å bringe hell og lykke i å finne ekte kjærlighet. En annen overtro knyttet til insekt hans er at, finne en marihøne er et tegn på lykke og hell. På den annen side er en marihøne landing på hånden sies å bringe godt vær. Når en marihøne lander på en syk person, er det antatt å ta bort sykdom med det. På den annen side, hvis det lander på en gift kvinnes hånd, så det antas at hun vil bære antall barn lik antall flekker på baksiden av marihøne. For å oppsummere, marihønene er er søte insekter og deres tatoveringer som regel sett på som et symbol på hell, rikdom og lykke.
Ladybug Tattoo Ideer
Såvidt marihøne tatoveringer design er bekymret, det er mange flere alternativer å velge mellom. Ladybug tatoveringer kan kombineres med andre tatovering design for å skape noen unike design og mønstre. De kan se svært vakre og slående med blomst tatoveringer, sammen med blader, tentakler og vinranker. Selv andre insekter tatoveringer som kan butterfly tatoveringer bli innlemmet i en marihøne tatovering. Mange mennesker derimot, liker å gå for en unik kombinasjon som, ladybug tatovering og tribal tatovering design, noe som kan se virkelig eksepsjonell. Selv rødt hjerte tatoveringer eller noen andre gode flaks symboler kan se flott ut med en marihøne tatovering. Finn ut mer om marihøna tatovering design.
Kommer til fargevalget, er ladybugs vanligvis portrettert i rødt med svarte flekker på ryggen. Dette er den konvensjonelle fargevalget for disse tatoveringer. Men, betyr det ikke at du alltid må holde seg til denne fargekombinasjonen. Du kan også eksperimentere med andre fargekombinasjoner, for å gjøre dine ladybug tatovering distinkte og mer tiltalende. Sammen med å velge rett farge ordningen, vil du definitivt vil plassere tatovering på høyre område av kroppen din. Jenter foretrekker å plassere marihøner tatoveringer på føtter og ankler. Ladybug foten tatoveringer kan se virkelig slående, men det betyr ikke at det er det eneste stedet til idretten denne tatoveringen. Du kan gå for andre steder som, håndledd, armer og selv for korsryggen. En marihøne tatovering kan også se vakre i disse stedene. Finn ut mer om; Ladybug Tatoveringer på Foot; Nedre Tilbake Tatoveringer, ermet tatoveringer, Ladybug tatoveringer er en av favorittene blant kvinner. Mange menn også foretrekker å pryde kroppen med tatoveringer av denne lille, men likevel attraktive insekt. Disse tatoveringer er spesielt ideelt for de som er ute etter små, men meningsfulle og oppsiktsvekkende tatoveringer. Men sørg for å gjøre noen foreløpige undersøkelser for å finne ut hvilken farge kombinasjoner og design vil utfylle din personlighet og utseende.

No comments:

Post a Comment