Friday, 3 February 2012

Jordskjelv Sikkerhetstips

Som du kanskje vet, jordskjelv skje uten å gi nok advarsel. De oppstår på et gitt tidspunkt av tid og helst i løpet av året. Stor eller liten, er jordskjelv mer og mer vanlig over hele USA kontinentet. Sikkerhetstips for et jordskjelv sammen med planlegging på forhånd, kan hjelpe deg å spare din og din families liv. Her noen vesentlige jordskjelvet sikkerhetstips som vil hjelpe deg i å redusere farer og forståelse hva du kan forvente før, under og etter et jordskjelv rammer. Les mer på jordskjelv prognosearbeidet.
Før en Jordskjelv Strikes
Når et jordskjelv skjer, trenger du ikke ønsker å bli fanget uforberedt. Som et føre-metode for å holde deg og familien din trygg, handle før den plutselige streiken et jordskjelv. Her er noen spesifikke jordskjelvet sikkerhetsregler som må håndteres før det er for sent å handle. Les mer om hva som forårsaker jordskjelv.
Jordskjelv sikkerhetsregler for huset ditt innebærer visse seksjoner. ; Hyllene skal være festet til veggene og holde tunge objekter på nederste hylle. , På kjøkkenet, plasserer alle skjøre gjenstander som glass, porselen og glass mat i underskap som har låsene. ; Hold bilder og speil unna senger og sofaer, helt bort fra der folk sitter under den. Gjev det er noen feil i ledninger eller gass tilkoblinger, løse det så snart som mulig, å unngå potensiell risiko for brann. ; Enhver synlig sprekker i vegger, tak, eller grunnlaget for huset ditt skal tas hånd om umiddelbart. ; Utnevne trygge steder for deg og din familie til å møte - innendørs og utendørs. ; Anywhere under et solid bord eller skrivebord i huset eller på kontoret. ; Stå mot innsiden av en vegg som ikke har noe over det, klar himmel. ; Stå vekk fra glass vinduer, vegger, bilder, Kina skap, og bokkasser. ; Hold deg unna høye bygninger, ikke stå under trær eller telefonstolper. ; Unngå å gå under overganger og motorveier. ; Sørg for at familien din forstår alle jordskjelvet sikkerhetstips på forhånd. ; Barn tendens til å bli skremt lett når de ikkje forstår hva som skjer og hva de skal gjøre i en slik situasjon. Derfor er jordskjelvet sikkerhetstips for barn et must. ; Opplyse dem om å ringe 9-1-1 og / eller brannvesenet, og når de bør bruke den. ; Sammen med alt dette jordskjelvet sikkerhets tips og instruksjoner, demonstrere familie hvordan å slå gass, elektrisitet og vann av. ; Forbered et jordskjelv sikkerhet sjekkliste og lagre forsyninger. , Du trenger en lommelykt med ekstra batterier. ; Helt stk førstehjelp kit med den manuelle. ; Hermetikk (med nonelectric åpneren) og vann på flaske. ; Noen penger er lagret i tilbudet kit for øyeblikkelig bruk bare. ; Under et jordskjelv
Din første mål mot montering jordskjelv sikkerhetstips er å være så trygg som mulig. Som enkelte fylker få slengte med etterskjelv, vil du sørge for at du og din familie holder alle de forholdsregler som er nødvendig. Her finner du noen spesielle jordskjelvet sikkerhetstips som må håndteres under ett. Les mer om hvordan jordskjelv blir oppdaget.
Sikkerhetstiltak hvis du tilfeldigvis være innendørs. , En av de første jordskjelvet sikkerhetstips for høyhuset beboerne er å umiddelbart slippe ned til gulvet, dekke deg selv mot en tøff bord eller skrivebord, og opphold til risting har stoppet. ; Ikke stå for nær glassvinduene, enorme furnitures som kan falle over deg elektrisk stolper vegger som kan velte deg. , Hvis du er i sengen, holde satt. Ikke prøv å kjøre andre steder, dekke hodet med par puter. Hvis det er noen tunge kamper på toppen av senga, komme ut av der og flytte til sikrere sted. Gjev dørene er solid nok, og har støtte lasten, bo nær den. ; Bruk aldri heisen mens i kontoret eller bygninger. ; Sikkerhetsforanstaltninger hvis du tilfeldigvis være ute. ; Det beste stedet å være fanget opp i da et jordskjelv streiker er utendørs. Derfor opphold sagt, til risting har stoppet. ; Stand bort fra høye bygninger, trær, gatelys og andre elektriske ledninger. ; Safety forholdsregler hvis du er i en bil eller andre kjøretøy i fart. ; Så trygt som mulig, stoppe bilen på den siden av veien og holde seg inne. Ikke stopp under et tre, motorvei bro, eller elektriske ledninger. ; Når jordskjelvet har passert, vær forsiktig når du starter på nytt. Får ikke på noen veier, motorveier, eller ramper som kan ha vært i veien for jordskjelvet. ; Sikkerhetsforanstaltninger hvis du står fast under vrakgodset. : Strengt, ikke tenne en fyrstikk eller flytte rundt på undersiden. ; Dekk ansiktet med en slags klær til holde smuss fra komme i lungene og øynene. , Når du hører redningsmannskaper utenfor, gjøre noe støy ved å banke et rør eller mot veggen. Dette vil hjelpe dem å finne deg raskt. ; Etter jordskjelv
Når jordskjelvet har stoppet og nervene dine blir avgjort, er det visse retningslinjer du må følge. Selvfølgelig etterskjelv kan skje så fort som i de første par timer, dager eller uker, men det vil ikke være så voldelig som selve jordskjelvet. Her noen spesielle jordskjelvet sikkerhetstips som må håndteres etter ett. ; Hold deg selv og din familie informert om siste nytt gjennom et batteri-drevet radio-og fjernsyn. ; Bruk telefoner bare når det er en nødsituasjon. ; Dersom du går inne i huset ditt, fortsette med forsiktighet. Sjekk grunnlaget nøye, enten av deg eller en rescue team medlem. ; Hjelp folk rundt deg, særlig kvinner, barn og seniorer. Ta dem vann, mat eller klær om nødvendig. ; Hvis du finner noen hardt skadet, ikke flytte dem selv. Ring en nødhjelp teammedlem umiddelbart. ; Se huset ditt og området rundt for enhver lekkasje av bensin, blekemidler eller andre farlige / brennbare væsker. ; Å forstå behovet for jordskjelvet sikkerhet tips, les mer på:; naturkatastrofer; 4 Fakta om jordskjelv; Jordskjelvet Fakta: Hvorfor Jordskjelv Happen; Når et jordskjelv streik, er alt vi kan gjøre være forberedt. Det er ikke mange jordskjelvet sikkerheten tips som vil gjøre det stoppe eller oppstå etter hvert. Vær forsiktig, ikke få panikk, beskytte deg selv og dine venner og familie.

No comments:

Post a Comment