Thursday 23 February 2012

Foundation Makeup

Hele hensikten med stiftelsen makeup er at du virker som du er ikke på seg noe. Det fungerer godt for å maskere alle slags flekker, merker og linjer på huden, og gir huden en jevn tone og en feilfri utseende. Stiftelsen danner base av sminke, og lære hvilken type er riktig for deg, sammen med kunnskap om søknaden sin, er svært viktig. Mangel på kunnskap om disse teknikkene er trolig det fraråder deg fra å bruke den. Men ta en titt på denne guiden som vil hjelpe deg i å velge riktig type fundament, og vil også fortelle deg rett metode for å bruke stiftelsen makeup.
Typer Foundation Makeup
Fra tørr hud, fet hud, og til aldrende hud, det er grunnlag for enhver hudtype. Bortsett fra dette, er det viktig å sitte med en makeup konsulent og finne ut riktig farge til din hud tone. Når du har disse løsningene, er du god til å gå.
Liquid Foundation; Liquid stiftelse er mest populært blant alle aldersgrupper, og fungerer godt med som grunnlag makeup for aldrende hud. Dette er fordi den sprer seg godt og bidrar i å skjule alle tegn relatert til igjen som begynner å vises på huden. Når du velger grunnlaget makeup for fet hud, gå for en vann-basert flytende foundation, da dette ikke gir de skinne som en olje basert flytende foundation gjør. Faktisk, sprer det enkelt og tydelig jevner ut huden tone, noe som gjør huden din ser mindre fet. På den annen side er olje basert flytende foundation best for de som har tørr eller rynkete hud. Ta også en titt på det beste grunnlaget for fet hud og beste makeup for fet hud.
Mousse Foundation; Mousse Foundation er en type fundament som er tykk, og har en konsistens som det av pisket krem. Det er en lettere type fundament og er stor som grunnlag makeup for eldre kvinner. Dette er fordi, i motsetning til andre typer fundament, ikke mousse stiftelse ikke bosette seg i de fine linjene som utvikler seg i prosessen med aldring.
Spray Foundation; Spray stiftelse er en type fundament som er foreslått for akne utsatt hud. Den er tilgjengelig i en aerosol, som kan brukes etter sprøyting det på en svamp, eller direkte på huden. Spray grunnlaget makeup er flott som du kan bruke en liten mengde for å friske opp sminken nå og da, og til og med fungerer godt for å beholde makeup for lengre perioder.
Vanntett Foundation; Vanntett grunnlaget makeup er perfekt for sommeren, da det ikke gir seg når du svetter på grunn av varme og fuktighet. Det er også et annet grunnlag som kan beholdes for lengre timer, ganske enkelt fordi det er vanntett, og etterlater huden din påvirkes tross varmen.
Powder Foundation; Powder grunnlaget er perfekt for yngre jenter, som nettopp har begynt sitt stevne med makeup, fordi det er en lett type foundation. Det er også rask og enkel å bruke, og er flott for sommeren. Selv om vann-basert flytende foundation er et alternativ, er pulver stiftelse makeup også stor for yngre jenter med fet hud. En annen type pulver fundament er krem ​​til pulver foundation. Med dette grunnlaget, kan du oppnå flawlessness levert av en krem ​​stiftelse, og har den satt på plass av pulveraktig tekstur. De som har kombinert hud bør prøve ut denne type fundament.
Cream Foundation; Kremen grunnlaget er en av de beste grunnlaget makeup typer, rett og slett fordi det gir huden en glatt feilfri utseende. Det kan være tilgjengelig i en pinne eller en kompakt. Det er lett å påføre og kan også brukes som huden korrekturlakker. De som har tørr hud kan velge fløte grunnlag fordi den har et høyt vanninnhold. Mens kjøpe gjør man huske på å velge en som inneholder en fuktighetskrem. Enkelte merker av kremen grunnlag anbefales for kvinner som lider av akne. Se opp for slike produkter.
Hva er det beste grunnlaget sminke, da? Det er den som er best egnet for din hud tone og din hudtype. Mens du velger en for deg selv, husk å holde kvaliteter av hver type fundament i tankene, slik at du kan velge det som er best for deg. Velg alltid en kvalitet fundamentet slik at du får feilfri hud du alltid har ønsket.
Foundation Makeup Tips
Etter at du har kjøpt et fundament etter eget valg, er det på tide å lære å anvende grunnlag sminke for å få det riktig. Følg disse tipsene:; Foundation makeup kan påføres enten med en svamp, børste eller med fingrene. For et lett lag, er en svamp det beste alternativ som det passer godt inn i huden med hjelp av denne applikator. Men du kan kaste bort produktet fordi det er absorbert av svamp. Et alternativ til dette er børsten. En pensel bidrar også til å spre grunnlaget lett, og blir faktisk foretrukket av mange kvinner over svampen. Det er perfekt når du må oppdatere grunnlag i løpet av dagen. Til slutt kan du bruke fingrene, men det er litt vanskelig å blande stiftelse med dem. Prøv ut hver av disse verktøyene for å se hva du er mest komfortabel med. ; Start søker stiftelsen på kinnene. Begynn å spre det i en nedadgående slag, mot jawline og halsen. Tilsvarende, spre resten mot hårfestet. Denne metoden kalles gre ansiktet. ; Bruk et løst pulver å sette grunnlaget hvis du har fet hud. Det gir en stor ren uten å gjøre huden ser fet. På den annen side er presset pulver et praktisk valg som det dekker opp linjer i eldre kvinner. Det er også flott å ta opp ta opp i løpet av dagen. Ikke bruk for mye som det gjør ansiktet ser caked med makeup. ; Slutt, hvis huden din er ikke fet, bruk en blotting vev å absorbere overflødig sminke. ; Du kan også ta en titt på:; Hvordan velge Perfect Foundation; Concealer vs Foundation; Det kommer til å ta en stund å få det grunnleggende fundamentet makeup rett. Det er kun med regelmessig bruk, og over tid, at du vil kunne gjøre det meste ut av stiftelsen makeup, og oppnå den klare, melkeaktig hud at du alltid har ønsket.

No comments:

Post a Comment