Thursday, 23 February 2012

Lanolin Cream

Lanolin krem ​​er også kjent som ull voks eller ull fett som det er den gule fettete stoffet fra ull dyr. Det er faktisk stoffet skilles ut av talgkjertlene av ull pelsdyr og blir gjort til et bearbeidet krem ​​for mange boligformål. Den kan brukes som huden salve, skokrem og andre vann-bevis grunner som det er waxy i naturen og ikke absorberer vann. Denne eiendommen ble oppdaget fra sauene som skiller dette materialet, siden deres strøk er beskyttet mot vannet av den. Det er visse raser av sau som produserer store mengder lanolin og er ofte hentet ut fra sauene høstet ull. Dette sekretet er så kommersialisert og deretter solgt i markedet som de ulike vanntett krem's ingrediens. Den kan brukes i medisinske så vel som kommersiell bruk og er godt kjent over hele verden. Gitt nedenfor er noen detaljer om dette lanolin krem, fortsett å lese! Mer om ansikts hudpleie med ansikts kremer og fuktighetskremer.
Pure Lanolin Cream
Som nevnt ovenfor, er det lanolin krem ​​produsert fra råolje utdrag av sekreter på ull ull pelsdyr. Det er en mekanisme for å beskytte sine strøk fra vann, og er kommersielt brukes til en rekke årsaker av mennesker. Det fungerer også som en rust forebyggende i ulike belegg, kosmetikk og også i smøremidler. Vannet avvisende eiendommen i det gir det en fordel å hindre korrosjon når utsultet på oksygen. Det blir ofte brukt som et smøremiddel for rustfritt stål. Det har også mange medisinske bruksområder, slik som det er en komponent i hud kremer for å berolige huden som en hypoallergenic materiale som er bakteriostatisk. I medisinske termer er den kjent som Medical Grade lanolin og er også brukt til å behandle sprukne lepper, bleie utslett, mindre brannsår og skrubbsår.
Bortsett fra å behandle tørr hud og kløende utslett, er lanolin krem ​​også av større hensikt å baseball spillerne til å myke opp og bryte sine hansker. Barberskum blir en annen substans å ha det som en av det ingredienser, noen ganger kan også gi deg allergi. Lanolin krem ​​med vitamin E er en svært viktig kombinasjon som det gir rask målrettet fuktighet til huden og indikerer signifikant reduksjon i huden grovhet. Dette er en del av nesten alle kosmetikk som har fuktighet egenskaper og blir brukt på en svært stor skala over hele verden. Mer om ansiktet kremer.
Lanolin Cream Oppskrift
Lanolin krem ​​er ganske enkelt å gjøre hjemme også, hvis du er allergisk mot kommersielle produkter. Gitt nedenfor er en kort og enkel oppskrift på hvordan å lage lanolin krem ​​med bivoks.
Ingredienser: 30 ml urte olje, 4-5 gm bivoks; 15 gm lanolin vannfri; 30 ml vann, 10 dråper tea tree olje, reisebeskrivelser, Når du har alle ingrediensene samlet og holdes i orden, starte med prosedyren. I en krukke, sette olje, lanolin og voks sammen. I en annen krukke, tilsett vannet og treet oljen sammen. Ta en kjele med varmt vann og plassere begge glassene ned i varmt vann. Vent til voksen og lanolin har smeltet og deretter fjerne glassene fra det varme vannet. Hell vannet langsomt i krukke med fett og gradvis blande de to sammen i lang tid. Pass på at de er blandet godt til du har en ekte krem ​​og det er lunken. Etter denne prosedyren, kan du bare legge konservative og eteriske oljer for å gjøre den kremfargede og aromatisk. Lukk glasset og merk den.
Lanolin Cream Side Effects
Sammen med de ulike fordelene er det noen bivirkninger på denne lanolin krem ​​også. Siden denne kremen er ment kun til utvortes bruk, kan en muntlig overdose føre til diaré, utslett, oppkast og andre fordøyelsesproblemer. Noen ganger er det allergi som er igangsatt på grunn av disse produktene, som kanskje ikke er på grunn av ren form, men de kommersielle produktene som har andre ingredienser i dem. Personer med ull allergi kan heller ikke bruke lanolin. Derfor før du bruker dette produktet gjør at du vet hva du er allergisk mot. Mer om best ansikt kremer.
Med denne informasjonen om lanolin krem, bør du ikke ha problemer med utslett og tørr hud hvis du ikke er allergisk mot ull eller lanolin.

No comments:

Post a Comment