Wednesday, 22 February 2012

Valance Ideer

Hvis du vil legge til at spesielle element til vinduene, er Valance svaret. Konvertering at spesielle, store vinduet i stuen din til et fokuspunkt er en enkel oppgave med valances. Valances å lede oppmerksomheten mot vinduet og gjør vinduet behandlingen mer attraktiv. Disse er nok til å sprite opp kjedelige vinduet gardiner og gardiner. Hva er den typen valances, hva er det beste Valance ideer til karnappvindu og hva er de beste måtene å legge Valance til windows? Her er svar på alle disse spørsmålene. Hold lesing.
Typer valances
Før vi ser på de forskjellige Valance ideer, la oss se på de forskjellige Valance mønstre. Når du vet om Valance stiler, kan du bestemme hvilken du velger. En av de enkle og svært populære Valance stil er det swag Valance. Den beste Valance ideer for store vinduer vil definitivt ta med denne stilen av Valance. Disse er drapert over gardinstenger, vanligvis i folder. De viktigste kjennetegn ved denne stilen er at endene henger et par inches eller enda mer enn det på hver side av vinduet. Noen ganger, disse er også så lenge halvparten av høyden på vinduet. Vel, disse ser ganske awesome. Ascot Valance er en annen type Valance som har en stang lomme på oversiden. De mest populære design i denne stilen er den som sin sentrale del, vanligvis en omvendt trekant henger ned i midten av vinduet. Dette er blant de beste Valance ideer for små vinduer. Du kan ha plissert eller vanlig stoff i denne typen Valance. Finn ut mer informasjon på persienner.
Balloon Valance er neste typen Valance som består av lagdelt stoff som faktisk er doblet på langs dannes en lomme nederst. Toppen av dette Valance blir deretter samlet over en gardin stang. Noen ganger lommen er fylt med materiale som papir for å gi den fylde og gjøre den til en perfekt ser ballong Valance. Dette ser bra ut, spesielt i de rom som har tradisjonell dekor. Dette går også godt med asiatisk hjem innredning. Bortsett fra disse typene, tab øverst valances, skjerf valances og listverk valances er noen andre typer som brukes for vindu behandlinger. Lær hvordan du gjør swag Valance.
Valance Ideer for Windows
Legge Valance til vinduet behandling er blant de beste teppet ideer. Med en rekke stiler, farger, materialer og design tilgjengelig i valances, har du mange omfang av eksperimentering i dette elementet av draperier. Du kan gå for semi-sirklet, rett eller trekant formet Valance bunnen som faller på gardinene. Materialer som satins, ren voile, brodert draperi tekstiler, bomull, silke kan velges for Valance. For karnappvindu eller sol rom kan du ha semi-sirklet valances i semi-transparent stoff over ren voile gardiner. Dette stoffet som bomull må unngås for pleated stiler.
Design inkluderer floral utskrifter, striper, plaids og prikker er veldig populære. Vel, sørge for at disse kompliment for gardinene valgt og resten av hjem innredning, spesielt lakkfarger. I utgangspunktet disse må merke hele vinduet draperiet og slett ikke se kjedelig. Komboer som hvite gardiner med røde, lilla, grått og brunt valances er ultimate ideer. En av draperi ideer for å leve roomhaving rutete innredning til sofaer er å ha rutete valances og for stripete møbler, kan du ha stripe combo. Stripe combo kan inneholde vertikalt stripete gardiner med horisontalt eller diagonalt stripete valances. Les mer om de ulike draperiet ideer for stuen.
Med nevnte Valance ideer, kan du enkelt legge til at ultimate finishen til hjemmet forbedring øvelsen. Sjekk ut de mange alternativene tilgjengelige i disse og komme i gang å gran opp vinduet behandlingen.

No comments:

Post a Comment