Saturday, 4 February 2012

Lip Hair Laser fjerning

Hår på lepper! Vi forstår at de fleste menn er stolte av skjegget sitt og kvinner elsker å flaunt sine unike blonde frisyre, men leppe hår er noe som bare kan ta med sjenanse, spesielt når møtende parter. Hei men slapp, så det er ganske mange leppe hårfjerning alternativer for å bli kvitt de stygge hår, en av de mest effektive er lip hår laser fjerning teknikken.
Lip Hair Laser fjerning
I denne prosedyren en lysstråle er laget for å slå den berørte delen av kroppen som viser overdreven hårvekst. Denne intense strålen av lys har en svært liten bølgelengde, derfor er usynlig for det blotte øye. Denne pulserende lysstråle ikke bare treffer hudens overflate, men trenger gjennom den og angriper hårsekken hvor håret faktisk vokser. En hår follicle er en liten pose (en rørformet struktur) som holder roten til et hår. Så, når lysstrålen kommer i kontakt med hårsekken, det skader hårsekken, og dermed sikre at håret ikke regrow igjen for betydelig tid. Selv om laserstrålen trenger leppen og genererer varme til å produsere skadelige effekter på hårsekken, betyr det ikke forårsaker skade på overfladiske eller det indre laget av huden.
Lip Hår Laser fjerning Session; Antall økter og tiden det tar er helt avhengig av området under vurdering. Ved lepper, er området ikke stort og dermed pasienten vil måtte bruke kun noen minutter for hver økt. Bare en sesjon i nedre og øvre leppe Håret laser fjerning kan være nok til å fjerne uønsket hår fra leppene. I noen tilfeller, vil personen måtte gjennomgå 3-4 økter med laser terapi for å få langvarige resultater. Men dette betyr ikke at personen har til å gå til klinikken for påfølgende 3 dager, hver dag for å fullføre løpet av laserterapi av 3 økter. Ut hver gang en gang gap på 1-2 måneder er opprettholdt for å sjekke resultatene. Under intervall mellom hver økt, avgjør legen om at pasienten er i behov av en økt laserterapi.
Is Lip Hår Laser fjerning Prosedyre Painless?; Personen kan opplevelsen en stikkende følelse når strålen treffer leppe området. Imidlertid er denne ubehagelige følelsen i løpet av en laser terapitime godt tolerable. For å redusere smerten, kan legen søke en lammende krem ​​på leppene.
Lip Hår Laser fjerning - Side Effects; Bivirkningene er midlertidige, og de som oppstår er i form av lysere hud, noe som kan vare i noen dager. Personer med mørk hud er disponert for dette midlertidig endring i farge etter laser hårfjerning behandling. I virkelig flådd mennesker, kan målrettet huden midlertidig slå litt mørkt. Dannelse av sår eller blemmer på det berørte området er en annen sjelden bivirkning av denne prosedyren. Men, hvis disse bivirkningene varer i mer enn en måned, må man umiddelbart ta kontakt med den aktuelle legen.
Lip Hår Laser fjerning Cost; Som eneste et lite område er involvert, og ikke hele ansiktet, omkostningene er budsjettvennlig. Vanligvis kan man nødt til å bruke rundt USD 100 for hver sesjon av nedre eller øvre leppe hårfjerning.
Lip Laser Hårfjerningskremer Resultater - Midlertidig eller permanente, bruke laser hårfjerning teknikk betyr ikke nødvendigvis permanent deaktivering av hårsekken evne til å regrow håret. Hårstrå kan bryte ut etter behandling, men det vil ta flere uker eller måneder før dette skjer. Det har vært tilfeller der hårsekkene har vist motstand mot skade, men igjen det er en sjeldenhet.
Forsiktig; Det finnes forskjellige typer laser som Nd YAG eller diode laser og hver enkelt er utviklet for spesielle hudtype. I tillegg har innstilling av laser instrumentet som skal gjøres riktig for å få ønsket resultat. Så må man konsultere en sertifisert utøver som har en omfattende erfaring med å håndtere denne laser instrumentet. Upassende bruk av laser kan føre føre til dannelse av arr merker på målrettede området. Les mer på laser hårfjerning anmeldelser.
Å vite mer om laser hårfjerning metode, les; Is Laser Hårfjerningskremer Safe; Laser Hårfjerningskremer Side Effects; Laser Hårfjerningskremer Cost; People foretrakk andre alternativer for leppe hårfjerning hjemme eksempel barbering eller bruk av leppen hår fjerning produkter, satte ekstra belastning på deres dag-til dag rutine, som disse metodene gi resultater som varer for svært kort tid. Hårfjerning metoder liker barbering eller voksing bare avskåret overfladiske hår og har ingen effekt på håret follicles. Så, disse hårfjerning teknikker må gjøres daglig eller med jevne mellomrom for å holde leppene fri for hår. Imidlertid denne ikke tilfelle med leppe hår laser fjerning prosedyren, som resultatene er tilfredsstillende og langvarig.

No comments:

Post a Comment