Tuesday, 28 February 2012

Cure for Hangover

Du vet at du har en massiv bakrus da han etter en natt med vill festing, du våkner opp neste dag med en blendende hodepine, kvalme og svimmelhet. Overdrevent forbruk av rusmidler kan føre til en bakrus som er svært vanskelig å takle. Den beste kur for fyllesyke er å ikke drikke for mye og for å unngå å blande alkohol. Men siden det ikke er en slik enkel ting å gjøre, trenger du en god hangover kur som vil gi deg lindring fra alle symptomene på en bakrus. Her vil vi veilede deg på forskjellige bakrus kurer. Du må finne ut en som fungerer for deg, og hold deg til det når det trengs i fremtiden.
Best Cure for Hangover
Alvorlighetsgraden av en bakrus avhenger av mengden alkohol du har konsumert, og også den type alkohol. Noen alkoholholdige drikker forårsake en mer alvorlig bakrus enn de andre. De alkoholer som inneholder et høyere beløp av kongenere som er et stoff som produseres under gjæringsprosessen som rødvin og whisky, fører til en mer massiv bakrus enn med lavere konsentrasjon av kongenere som hvitvin og vodka. Videre, avhenger av alvorlighetsgraden av en bakrus også på noen andre faktorer som en persons alder, kjønn, kroppsvekt og metabolisme.
Det er flere naturlige kur for bakrus. Siden overdrevent alkoholforbruk forårsaker dehydartion, er den beste kuren for bakrus å rehydrate og fylle kroppen med vann og fruktjuice. Også prøve nipper kokos vann som den inneholder en høy mengde av elektrolytter sammen med magnesium og kalium, og hjelper kroppen til å fylle mineraler som har gått tapt på grunn av alkohol. Du kan også drikke ferskpresset appelsinjuice med litt honning. Vitamin C finnes i appelsinjuice hjelper leveren til å behandle alkohol fra systemet raskere, og også vasker ut giftstoffer.
Et annet godt hjem kur for fyllesyke er å spise en banan. Selv om maten kan være det siste ting i tankene dine når du er kampen en killer hodepine og kvalme, vil kalium innholdet i banan bidra til å lindre muskel smerter, redusere hodepine og få ned blodtrykket som er hevet på grunn av overdreven drikking. Vite mer om hvordan du kan kurere en bakrus.
En annen fin måte å slå i bakrus er å ha litt stekt egg til frokost. Egg inneholder vitaminer, proteiner og essensielle fettsyrer som vil gi kroppen din med hardt tiltrengt energi. Siden alkohol fører til et fall i nivåene av blodsukker, som gjør deg trett og sløv, må du gjenopprette den ved å ha mat med lav glykemisk indeks, slik at sukkeret frigjøres sakte i kroppen. Så mye du er fristet til å drikke kaffe, unngå det for enhver pris som koffein i kaffe er vanndrivende, som vil ytterligere dehydrerer kroppen din. Les mer om bakrus hjem rettsmidler.
En rask kur for fyllesyke er å legge saften av en ferskpresset lime og en spiseskje sukker til et glass vann. Drikk dette vannet langsomt. En annen rask hangover kur er å koke to banan skreller i et glass vann, og å drikke den anstrengte væsken. Hvis du er ute etter naturlig kur for fyllesyke som ikke bare er svært effektivt, men fungerer også på kort tid, forbruker te der peppermynte ekstrakt har blitt lagt til. For reliving hodepine, spiser rå kål eller ta kål juice.
Les mer på:; Hvordan bli kvitt en Hangover; Slik Cure en Hangover Fast, Hangover Cures at Work, Så, dette var noen kur for fyllesyke at du kan prøve neste gang du har en. Den beste måten å unngå fyllesyke er å begrense mengden alkohol du drikker og ikke drikke alkohol på tom mage.

No comments:

Post a Comment