Wednesday 8 February 2012

Skummelt spill å spille i Dark

Når det er blackout, er det første som kommer til meg hvordan å skremme folk og ha det gøy. Jeg er enig noen mennesker kanskje ikke liker det, men jeg vet mine begrensninger. Du ønsker ikke å skremme folk eller barn til døden. Så alltid huske om your spiller skremmende spill i mørket, spiller det med folk som kan håndtere det. Så la oss se på noen skumle spill å spille i mørket. Spill noen skremmende skøyerstreker.
Skummelt spill å spille i Dark hjemme
Når det er en blackout i blokk mitt, jeg pleier å få veldig kjedelig, det er ingenting å gjøre og du må bare sitte i mørket med levende lys og vente på at lysene skal vises. Jeg har alltid trodd at vi kan ha så mye moro i mørke som vi har i lyset. Bare bruk din kreativitet og sunn fornuft og du kan benytte denne blackout å bli en morsom mørk kveld. Nevnt nedenfor er noen skumle spill å spille i mørket. Spille disse spillene med folk som ha et sterkt hjerte og ikke med som er så redd for mørket at de starter gråt og skrek, hver gang det er et svart ut. Du kan lese mer på Halloween spill.
The Ouija Styret: Dette spillet er en klassiker. Det har vært der siden aldre og er fremdeles en av de mest populære skummelt spill å spille i mørket. Alltid et godt valg å spille i en blackout. Spiller dette spillet er svært enkel, du begynne med å bare stille et spørsmål, og vente å se hva svaret betyr skummelt orakelet gir. Du og de andre spillerne sitter rundt bordet. Begge du plasserer fingrene forsiktig på meldingen indikatoren og en av dere stiller spørsmål høyt. Alle spillere som legger må konsentrere veldig hardt på spørsmålet. Lukk øynene mens konsentrere seg, det gjør det mer skummelt. Vent til indikatoren å flytte. Indikatoren stopper og svaret er åpenbart gjennom sitt budskap vinduet. Ta på skremmende spørsmål til Ouija bord. Mer om skremmende ting å gjøre.
Simpsons Tree House of Horror Monopol: Det er en av mest skremmende spill for barn. Det er et populært spill med en litt skremmende tema. Hvis du vil spille dette spillet, spillere kjøpe skummelt tema egenskaper fra simpsons skummelt trehytte. Det er din gode gammeldags monopol spillet med en simpsons bakgrunn. Et pluss for denne spillet er det tar litt tid å spille, så det er en fin måte å passere tiden.
Lett som en fjær, Stiv som et styre: Denne skummelt spillet gir meg frysninger. Det starter med spillerne la hendene litt under de frivillige, som ligger på gulvet. Alle spillerne samles rundt den frivillige og en historieforteller forteller en skummel historie om frivillige liv og hans / hennes uheldige og skremmende død. Etter at historien er komplett, deltakerne surround den frivillige kropp og synge høyt Lett som en fjær, stiv som en planke og løft frivillige kroppen opp fra bakken. Hovedpunkt med spillet er at den frivillige har til å føle at haunting ånder er å bistå i å løfte. Dette er en av best skummelt spill å spille i mørket med venner. Mer om spøkelseshistorier.
Bloody Mary: Nei folk, dette er ikke din berømte cocktail. Det er faktisk et skummelt spill som ikke bør spilles hvis du ikke er komfortabel med spøkelsesaktige ånder og uforglemmelige historier. Dette spillet har alltid vært en favoritt blant tenåringsjenter. Å spille dette spillet, går du til et mørkt rom med speil. Gå og stå foran speilet og synge Bloody Mary 13 ganger. The uhyggelig ånd Bloody Mary vil vises bak deg i speilet. Det er mange teorier knyttet med dette spillet, er dette spillet også gitt som tør å mange mennesker. Å gjøre det mer spooky, tenne et stearinlys i et mørkt rom og så fortelle ham / henne til å gå og synge Bloody Mary 5 til 10 ganger. Trust de kommer til å ha gåsehud. Jenter sjekk ut noen sleepover spill for jenter.
Les mer på:; Girls Slumber Party Games; Halloween fest Games for Kids, tenåringer og voksne; Så disse var noen av mine favoritt skummelt spill å spille i mørket. Du kan spille disse spillene sammen med folk, venner og alle som kan håndtere en ekstra klype skumle spenning knyttet til disse spillene. Ha det gøy og ikke ta disse spillene for seriøst.

No comments:

Post a Comment