Friday, 24 February 2012

New Tattoo Care

Body tatovering er den nyeste mani for å lage en personlig stil uttalelse, spesielt blant ungdom. Før det var en del av mange kulturer, men i dag, folk får en tatovering gjort for å se kul eller bare for å lage et fashion statement. Uansett er hensikten bak å få en tatovering gjort, er det å bli husket som blekket som brukes i å lage designet er permanent. Kort sagt, bør denne form for kroppskunst ikke tas lett på, og man bør veie fordeler og ulemper før du får det gjort, for ikke å glemme, den smertefulle prosedyren for å injisere blekk under huden laget.
Hvis du tror at tatoveringer er en kul stil, får prosedyren utføres fra en kvalifisert tattooist. Du kan besøke en kjent tatovering privaten i ditt område for prosessen. Likevel gjør den omsorg instruksjoner om kroppen tatoveringer ikke slutte med den smertefulle prosedyren. Men, det er visse ting som skal følges etter prosedyren for riktig healing. Derfor, få deg klar om nye tatovering pleie tips er avgjørende for å få tilfredsstillende resultater.
Slik Care for en ny tatovering?
Så har du en ny tatovering av et unikt design som du har hatt lyst på lenge. Nå er det din tur til å praktisere egenomsorg tips for riktig tilheling av sår. Sørg for at du tar et notat av den nye tatoveringen omsorg anvisninger fra din tatovering artist. Mange mennesker har en tendens til å overse ettervern tips, som til slutt fører til hud rødhet, hevelse og infeksjoner. Drøftet nedenfor er noen nye tatovering omsorg retningslinjer, som du bør følge i løpet av de første ukene etter inngrepet:
Ikke forstyrr Dressing: Prosessen med å tatovere fører til skader i huden vev, som er utsatt for infeksjoner. Etter at prosedyren er over, vil kunstneren vikle nye tatovering med bandasje. Ikke ta ut bandasje i minst 3-4 timer, eller som per retningene til kunstneren. Dette vil forhindre bakterielle infeksjoner over den ferske sår. Vite mer på infiserte tatovering omsorg.
Clean nye tatoveringer; Når du har fjernet bandasjen dressing, forsiktig vaske den nye tatovering ved å bruke lunkent vann og mild antibakteriell såpe. Ikke bruk slipende klut til å rense området mens vaske. Heller bruke hendene til å tørke av slimete plasma (hvis noen) fra tatoveringen overflaten. Når rengjøringen er gjort, DAB området med en ren og myk klut.
Fukte Tatoveringer, Holde nye tatovering fuktig i 2-3 dager er avgjørende for å redusere overflødig avskalling og falming av fargen. Du kan bruke tatovering ettervern lotion som anbefales av tatovøren. Følg bruk instruksjonene som er nevnt i pakningsvedlegget. Andre alternativer for fuktighetsgivende nye tatoveringer inkluderer parfyme lotion og over-the-counter huden salver.
Unngå Solbrenthet og Gjentatte Soaking; Beskytt nye tatoveringer fra sollys eksponering så langt som mulig. Annet enn rengjøring av nye tatoveringer, ikke suge dem flere ganger, eller for en lengre periode. Du bør ta raske dusjer, samtidig som du ikke irritere tatoveringer. Ikke gå for sauna behandling, spa og bading før den nye tatoveringer er leget helt. Kort sagt, unngå aktiviteter som fører soaking av tatoveringer unødvendig. Les mer om tatovering bryr tips.
Mens du får en tatovering gjort, safe blekk i varierte farger er injiseres i huden ved hjelp av nåler. Så, er det vanlig å legge merke til peeling, flassing og litt avskalling av tatoveringer, som alle tegn på hudens healing. Men, hvis forsvarlig nye tatovering pleie tips ikke er praktisert, er det risiko for infeksjoner og forsinket tilheling. Svært ofte, økt hud skorpedannelse er manifestert som forårsaker falming av tatovering design og farge. For å være mer presis, omsorg for din nye tatovering ved å praktisere riktige metoder er viktig for å unngå hudproblemer og på samme tid, for å få klare og dristige tatoveringer.

No comments:

Post a Comment