Wednesday 22 February 2012

Apple Trees Planting

En eplehage full av trær laden med friske epler er litt av et syn. Utvikle en eplehage er en god idé for landskapsarbeid som gir et friskt utseende til utendørs og tjener du masse søte og hjemmelagde epler, selvfølgelig en forutsetning å være nok land til din disposisjon. Epletrær kan også fungere som et personvern gjerdet, noe som gjør dem nyttig selv i løpet av sesongen. Epletrær er tilgjengelige i ulike typer og størrelser, og man kan velge de beste artene i henhold til hans / hennes valg og tilbe den måten han / hun foretrekker å. Bortsett fra å bestemme om du vil ha standard eller dverg frukttrær, det viktigste du trenger å gjøre, mens epletrær planting er å finne eple arter som kan trives godt i området der du bor.
Apple Tree Fakta
Den beste måten å finne egnede eple treslag for alle formål er å konsultere lokale County Extension Office. Hvis du bor i hardfør sone 3 til 8, og deretter 'Golden Delicious', 'Haralred', 'Cortland' og 'Honeycrisp "er egnet arter for deg, fordi de krever kjølig atmosfæriske forhold. Når du er klar over epletreet varianter, er neste spørsmål natur som spesifikt tre og konsistensen av dets frukter. For eksempel, bør du gå for 'Honeycrisp' hvis du vil ha søte epler, mens går for 'Granny Smith epler hvis du vil ha terte epler. 'Macoun' epletrær har sprø eple frukt og arter som "Liberty", Nord-Spy "og" Golden Delicious »er perfekt for å lage eplekaker.
Neste og den viktigste faktoren er å velge de mest sykdommen motstandsdyktige arter for ditt prosjekt av epletrær planting. Noen av de få vanlige epletreet sykdommer er brann sykdom på planter, pulveraktig mugg, eple skorpe og sedertre eple rust. For å holde frukthage trygg fra disse sykdommene, bør du gå for eple treslag som "Freedom", "Liberty", "Enterprise", "Redfree", osv. Til slutt, du bør også være klar om blomstrende sesongen av epletrær som du er planting. 'Beacon', 'Paulared', 'Ginger Gold ", og" State Fair "er de tidlige blomstringen eple arter. Arter som "Cortland ',' Honeycrisp ',' Liberty ',' Gala" og "McIntosh 'blomstre i midten av sesongen og" Golden Delicious "," Rome "," Haralred "og" Northern Spy "blomstrer svært sent i sesongen . Mer fakta om epler.
Apple Trees Planting Informasjon
Oppgaven med epletreet planting kan utføres når som helst gjennom hele vinteren og tidlig vår sesongen i oktober, november og desember. Her er noen detaljer som du ønsker å konsentrere seg om før voksende epletrær.
Pollinering, du kan ikke plante et epletre, og forventer at det skal produsere deilig frukt med en gang, fordi det krever mer enn to epletrær på epletreet pollinering. Epletrær kan ikke pollinering på egen hånd og dermed krever de et annet utvalg av epletreet eller et crabapple treet til å produsere frukt. Ja, er det et faktum at de fleste apple arter som er tilgjengelige i markedet i dag selges som selvstendig pollinerende, men de viser gode resultater hvis de er kryss-bestøves. For bedre resultater, er det også viktig å plante eplet artene som blomstrer på samme tid. På denne måten kan du forvente en tidlig konge blomstre (åpning og den største blomstrer på trærne). Men også huske at 'Winesap', 'Stayman', 'Jonagold', 'Mutsu', 'Red Gravenstein "og" Northern Spy "skal aldri være kryss bestøves som de produserer sterile pollen.
Beliggenhet, Pass på at du plante epletrær i fullt sollys og delvis skygge. Gjør det et poeng at nettstedet som du har valgt for epletrær planting ikke få vann-logget eller frost pakket (stedet der kald luft slår seg ned). De fleste grunnforholdene er egnet for epletrær, bortsett ekstremt alkaliske og sure jordsmonn. Den ideelle pH for epletrær varierer 6 til 6,5, men det kan tolerere pH nivåer fra 5,5 til 8.5. Epletre søker også loamy og rik jord med god drenering kvaliteter. For best resultat, forberede jorden i måneden før epletrærne planting. Hvis du planter trærne på en tidligere befruktet jord, deretter aldri legge til gjødsel mens planting. Hvis du planter dem i en plen, så gi kjøttbenmel eller annen god kvalitet gjødsel ved planting.
Plantation; Når du har valgt stedet, grave en 2 "x 4" (60cm ved 1,2 m) firkantede hull inne i jorda og gjøre jorden smuldrete med riktig mulcherfunksjon. Plasser en spire i ett hull og dekker røttene til den samlede bakkenivå. Ikke legg til noe gjødsel på denne tiden som de kan brenne trerøtter. Hold rotstokken minst 2 inches over bakken. Nå, fast ned i jorden slik at det kommer i nær kontakt med røttene. Staking eplet plantene er viktig mens epletrær planting. For at stedet en 3 tommers innsats fra de største stammen og knytte den til stammen. Kraftige eple treslag kan kreve staking i lengre tid enn de to første sesongene. Mer om hvordan å vokse epletrær.
Oppmerksomhet, Tynning ut plantene er nødvendig fra første blomst av epler, uansett hvor stor den er. For det må du kutte av sentrale eple fra hver klynge, som ofte misdannede og lav karakter frukt, kalt kongen eple. Når fruktene begynner å vises, være påpasselig med hvert epletreet. Det er også viktig å gi ekstra støtte til grenene som er lastet med for mange epler. Epletre beskjæring er også svært viktig fra første sesong av plantasje seg selv. Å gi riktig form til planter, fjerne suckers, krøllete grener og syke blader, etc. er noen av de tingene som bør inkluderes i beskjæring jobben. Mer om beskjæring frukttrær.
Les å vite mer om:; Økende Apple Trees fra Seed; Slik Grow en Apple Orchard; Den beste måten å finne ut det nøyaktige tidspunktet for høsting er å prøve smake en frukt. Hvis det smaker godt, så er det klar til å bli plukket. Du må være forsiktig mens høsting og håndtering av epler. Pass på at de ikke får blåmerker mens høsting. Oppbevar eplene i kjølig og godt ventilert forhold på rundt 3 grader C. Hvis du ikke kan gi slike lagringsforhold til fruktene, så kan du også lagre dem i garasjen eller en hage skur. Vel, dette var alt om epletrær planting. Håper informasjonen i artikkelen ovenfor ble funnet nyttig.

No comments:

Post a Comment