Tuesday 14 February 2012

Lip Hårfjerning

De fleste kvinner opplever uønsket hår på overleppen veldig frustrerende, da det hemmer ens utseende. Grunnen for å ha hår på overleppen er vanligvis genetikk og er forskjellig for hver kvinne. Mens noen har veldig lett ansiktshår, er det andre som har veldig mørk samt tykt hår på overleppen. Imidlertid har ikke kvinner ikke å leve med denne uønskede bart som det er mange måter som det er mulig å bli kvitt den stygge overleppen hår. Så, la oss ta en titt på noen av de effektive måter å leppe hårfjerning. Les mer om ansikts hårfjerning for kvinner.
Lip Hårfjerning
De fleste av dem foretrekker å gå til en profesjonell til å bli kvitt ansikts så vel som kroppen hår. Imidlertid, kan disse være ganske dyrt som man er pålagt å besøke salongen ofte for å opprettholde rent utseende. Likevel, kan man spare penger ved å prøve noen av overleppen hårfjerning metoder hjemme selv. Selv om en av de enkleste måten å fjerne overleppen hår er barbering, bør det ikke gjøres av kvinner. En av grunnene til dette er at barbering bare gir en kort tid føre til, og du må barbere overleppen minst to ganger om dagen for å unngå å vise skjeggstubbene. Dessuten, er det sagt at barbering gjør at håret tykkere og grovere, men ikke mange eksperter er enige i dette. Uansett være grunnen, er det andre lip hårfjerningsprodukter og metoder som er mer effektive enn barbering. Her er en liste over overleppen hårfjerning alternativer som du kan velge etter din bekvemmelighet. Les mer om hårfjerning metoder.
Bleking, En av de vanligste så vel som den raskeste måten å bli kvitt den stygge overleppen hår er bleking. Men, ikke bleking uten å fjerne håret, men bare gjør det lettere eller usynlig. Derfor er den beste metoden for kvinner som har svakt hår på overleppen. Du trenger ikke å nødvendigvis gå til en salong for å bleke overleppen, snarere er det ulike bleking prosjektpakker tilgjengelig i markedet som lett kan brukes hjemme. Du trenger bare å følge instruksjonene i pakken og du vil bli fri fra uønskede ansikts hår i løpet av minutter. Imidlertid kan bleking vise bivirkninger på folk som har sensitiv hud. Så, er det viktig å gjøre en patch test på noen annen del av huden, før du prøver den på overleppen. Les mer på uønsket hår i ansiktet hos kvinner.
Tweezing; Det neste billigste alternativet på leppe hårfjerning i hjemmet er det tweezing metoden. For dette, du trenger bare å få tak i en god kvalitet pinsett. Først må du holde huden på overleppa tett og trekke ut ett hår av gangen ved å klemme den i mellom pinsett. Denne metoden kan være ganske smertefullt som du plukker ut håret fra huden. Imidlertid er det sagt at den følelsen ikke forblir i lang tid. Videre har folk som har brukt denne metoden for å fjerne hår i ansiktet sa at smerten avtar mye etter kontinuerlig bruk.
Hårfjerning Kremer; Hvis du finner tweezing svært smertefullt, er en annen leppe hårfjerning metoden bruk av hårfjerning kremer. Det finnes forskjellige lip hårfjerning kremer på markedet som blir kvitt hår ved å løse dem. Man må bruke kremen på overleppen med en slikkepott som er tilgjengelig med krem ​​og etter fem minutter, bare tørke den av med bomull eller en våt klut. Men, akkurat som bleking metoden, er leppe hårfjerning krem ​​passer ikke for alle hudtyper og forårsake allergi for mennesker som har veldig sensitiv hud. Så, ikke glem å teste kremen på en liten del av huden din, før du bruker det på ansiktet ditt. Les mer om ansikts hårfjerning krem.
Voksing, Voks er definitivt den mest populære ansikts så vel som kroppen hårfjerning metoden. Her er varm voks brukes på overleppen og når voks blir kaldt, blir det trukket ut med klut eller voksing strips. Denne metoden kan ikke bare gjøres på salongen, men er også en god leppe hårfjerning hjemme. En fordel med voksing overleppen er at det tar mye tid for håret å vokse fordi håret er trukket ut fra røttene selv. Men unngå mange mennesker voksing deres øvre lepper, fordi det er en veldig smertefull prosess. Les videre for å vite mer på hjemmebane voksing tips.
Elektrolyse; Hvis du ønsker å bli kvitt den overleppen håret permanent, ville det være en god idé å velge den elektrolyse metoden. For denne metoden, er håret drept ved å gi det en sjanse av elektrisitet og da, trakk seg ut med pinsett. Elektrolyse fokuserer på ett hår av gangen og er dermed den beste metoden for å fjerne hår på overleppen som vanligvis er svært sparsom. Selv om det sies å være en permanent metode, har det vært tilfeller der Etterveksten har skjedd også etter gjennomføring av elektrolyse. I slike tilfeller må en gjøre om hele prosedyren. Ulempene ved elektrolyse er at det er ganske dyrt og kan være smertefullt også. Men, hvis du fremdeles velger denne metoden, må du få det gjort av en profesjonell. Denne prosedyren bør ikke gjøres hjemme som det kan arr i huden. Noen mer på hjemmebane elektrolyse hårfjerning.
Laser Hårfjerningskremer; Den siste hårfjerning metoden er gjort med hjelp av laser. I motsetning til elektrolyse, som bare er målrettet mot ett hår av gangen, kan laser hjelp til å fjerne mer enn hundre med hjelp av lav intensitet lasere. Så, ville det ta bare ett femtinitti sittings å fjerne leppe hår med laser metoden. Selv om det sies å være en smertefri måte å fjerne uønsket hår, kan laser ikke være effektiv for alle. Med andre ord, har det vært observert at laser hjelper i å fjerne håret på folk som har lys hud og mørkt hår. For folk som har mørk hud, vil dette ikke være effektiv som den laser kan bli forvirret med fargen på hud og hår. Bortsett fra dette, kan man også oppleve noen bivirkninger som hevelse og rødhet på grunn av laser hårfjerning metoden. Mer om leppe håret laser fjerning og laser vs elektrolyse fjerning system.
Du kan lese mer om:; permanent hårfjerning hjemme; Body Hårfjerningskremer, permanent hårfjerning Cost, jeg håper denne artikkelen på leppe hårfjerning har vært nyttig for deg. Før du velger noen av disse metodene, forskning bra om dem. Når du har samlet all informasjon om hver av disse hår fjerne metodene, velg en som du synes er den mest praktiske så vel som rimelig.

1 comment:

  1. Hi, cool post. I have been thinking about this topic,so thanks for sharing.

    hårfjerning
    hudpleie på nett

    ReplyDelete