Friday, 17 February 2012

Semi Formell Wear

Hva du slitasje og hvordan du bærer det gjør et visst inntrykk på andre. Du kan være en fantastisk menneske, men hvis du er shabbily kledd, ville ingen komme å snakke med deg og vet hvor god du er. Poenget er derfor at det er viktig å kle på passende, i henhold til anledningen. Snakker av antrekk og klær, det er formelle eller virksomhet slitasje, fritidsklær og så er det semi formelle slitasje. Teksten nedenfor vil un "kaste" hva semi formelle antrekk handler om!
Semi Formell Kjoler, Semi formelle antrekk som nevnt tidligere kan grovt beskrives som en mellomting mellom formell og uformell dressing. Semi formelle slitasje i disse dager, mer ofte enn ikke, er brukt i referanse til kvelden slitasje. Semi formelle kjoler er de som har en formell stil, men er kombinert med den behagelige følelsen av casual kjoler. Men, avhengig av landet og det området du er i, betydningen og tolkningen av "semi formelle" kan gjennomgå en liten endring. Det avhenger også av hva personen er komfortabel i. Så, i utgangspunktet det er en gylden middelvei fra to ytterpunkter. Egentlig er det litt vanskelig å si hva akkurat faller i kategorien for semi formelle antrekk. Det avhenger mye på anledningen. I det siste, var semi formelle kjolene som gjelder for både dag og kveld slitasje. Men i de siste årene, er store deler av kvelden slitasje dekkes av semi formelt antrekk.
Semi Formell Wear for kvinner, for vakrere kjønn, er det mange flere alternativer i forhold til mennene. Kvinner kan velge mellom en rekke kjole dresser, cocktail kjoler eller bukse dresser. Klær som passer godt er en topp prioritet. Så langt som lengden på en kjole er opptatt, kan det være kort, men ikke mer enn en tomme over kneet. Hvis du dressing for en dag hendelse eller tidsplan, en dress eller en kjole som ikke er full lengde er perfekt. Hvis det er en kveld hendelse, en ganske cocktail kjole eller en elegant kjole vil være egnet. Men hei damer, husk å unngå business dresser laget av ull. Den ideelle Stoffene er silke, fløyel, rayon, kasjmir, høy kvalitet polyester brokader, eller til og med velour for semi formelle kvinners klær. Hvis du vil legge zing til semi formelle slitasje, laget den med en clutch veske og funky og jazza juveler. De er helt fint å fullføre semi formelle utseende. Det anbefales ikke å bære en ull business dress, men en kashmir genser på en flytende bluse med en perfekt tilpasning A - line skjørt, er stor som semi formelle slitasje. Les mer om kleskoder.
Semi Formell Wear for menn, jeg føler meg litt dårlig for gutta her, rett og slett fordi det finnes knapt noen valg for dem i tilfelle av semi formelle dressing. Bortsett fra en skikkelig dress, det er knapt noen variasjoner i menns klær. Selvfølgelig, å bære et slips eller ikke med det, er opp til den enkelte. En skarp, godt strykes vanlige button-down skjorter fullfører semi formelle se sammen med en fin bukse. Lin er et stort nei nei hvis du snakker om stoffet av antrekk. Middag jakke er ikke obligatorisk. Tenåringer trenger ikke ha på en drakt, en anstendig polo t-skjorte med krage med khaki bukser og dress sko, gir et rimelig presentabel ut. Tuxedo er også veldig mye i, når du snakker om semi formelle slitasje for menn i kveld. Hvis en hendelse er en dag affære, en barnevogn, som består av en enkel eller dobbel-breasted strøk (grå eller sort), grå stripete eller sjekket formelle bukser, et slips (grå eller sølv), og en vest er ofte slitt.
Vel, til slutt det kommer an på hva du er komfortabel i, og er trygge i. Fottøy bør verken være for prangende eller for lav nøkkel. Det bør være mot subtile side. Kvinner bør gå for lave hæler eller flate mens menn skal gå for klassiske oxford sko. I tilfelle en invitasjon, hvis du er forvirret om hva som egentlig er semi formell slitasje, spør vertene direkte. Les mer på semi formelle frisyrer.
Det er det! Til syvende og sist bør du være grasiøs og trygg nok til å bære det du har slitt!

No comments:

Post a Comment