Wednesday, 15 February 2012

Virgo Tatoveringer for kvinner

Hvis du er en første timer i tatoveringen verden, er du sikker på å ha en vanskelig tid i å velge den perfekte tatovering design for deg selv, som det er tusenvis av populære tatovering design tilgjengelig i dag. Her snakker vi om permanent tatoveringer som er gjort med uutslettelig blekk. Derfor er det naturlig å sette i mange trodde før nullstilling ned på den perfekte design. Man kan hevde at permanent tatovering fjerning er mulig i dag, derimot, er det smertefullt og dyrt. Derfor anbefales det å lete etter en tatovering design som du vil elske i mange år sammen. Zodiac tatoveringer kan være et perfekt valg, da disse tatovering design aldri gå av moten. Blant de 12 Zodiac tatoveringer, her vil vi se mer på Virgo tatoveringer.
Jomfruen Tattoo betydninger; Virgo tatoveringer er sported av personer født under dette tegnet, dvs. etter de som er født i mellom 23 august til 23 september. The Jomfruen er det sjette tegnet av Zodiac, symbolisert av en jomfru, og styrt av planeten Merkur. Jomfruen individer skildrer trekk av sitt symbol som de er sky, beskjeden og hardt arbeidende. De er også logisk og praktisk snarere enn å være emosjonell. Ordet "Jomfruen" kommer fra ordet jomfru som betyr ren! Det trenger ikke å referere til sex. Symbolet av Jomfruen er det perfekte design for jenter. La oss ta en titt på ulike muligheter av Jomfruen tatoveringer for jenter.
Virgo tatoveringer for kvinner; Virgo tatovering design kan deles inn i to typer bredere, jomfruen og gylph. Når du har bestemt deg for design, er det lettere å finne den mest egnede tatovering for deg. Følgende er forslag til Virgo tatoveringer for kvinner.
The Maiden, The symbol på Jomfruen trukket i ulike former er det beste alternativet for Jomfruen tatovering design. Jomfruen kan enten være tegnet med annen farge kombinasjon, eller man kan rett og slett ha en silhuett av den i svart eller mørkere farger. Jomfruen kan også trekkes i forskjellige positurer som sover, drømmer, smiler, tenker, sitter coyly, osv. For det andre, kan jomfruen bli trukket i ulike former som antikk gresk kvinne, arabisk kvinne som en prinsesse, etc. Jomfruer utgangspunktet sjenert og dermed er symbolet på Maiden sjelden portrettert som eventyrlystne og dristig. Hvis du ønsker å ha en mindre tatovering design, enn du kan ganske enkelt ha hodet av jomfruen trukket på kroppen din. Plasseringen av disse Jomfruen Maiden tatoveringer avhenger av størrelsen på tatoveringen.
Glyph, The tegnvariant er også et symbol knyttet til Zodiac signere og alle tegn har sin egen glyff. Glyph av Jomfruen ligner på alfabeter 'M' og 'P' smeltet sammen. Glyph er en av de beste design for små, men kule Virgo tatoveringer, som tegnvariant er vanligvis laget i mindre størrelse. Glyph kan også gjøres i attraktive farger eller i tribal form i sort farge. Dernest kan man inkludere andre motiver som blomster, vinranker, stjerner, etc. i eller rundt tegnvariant og lage unike Virgo tatoveringer for korsryggen.
Bortsett fra disse, kan du noen gang kombinere begge de nevnte symbolene for å skape et enkelt Virgo tatovering. Annen måte, kan du inkludere tekst eller skrift langs tatovering. For eksempel kan du bare skrive "Jomfruen" eller "Jungfrau» (Jomfruen på tysk), etc. under tegnvariant eller jomfruen i forskjellige skrifter stiler. Også den heldige fargene for Jomfruen er grønn, krem, brunt, blått, og dermed kan man inkludere disse i Virgo tatoveringer. Når du begynner å lete etter ulike Virgo tatoveringer, kan du prøve forskjellige kombinasjoner og bruke din kreativitet til å komme opp med en unik tatovering design.
Les mer på:; Tatoveringer Care, Tattoo Removal, slutt, anbefales det å sette mange trodde om ens kultur, religion, jobb profil, etc. før du går for tatovering. Hvis akseptabel, så ikke se tilbake, men bare velge en av disse Jomfruen tatoveringer for kvinner og gå for det. Lykke til!

1 comment: