Tuesday, 21 February 2012

Cruise Control Problemer

Moderne biler er utstyrt med intelligente kjøretøy kontrollsystemer som kan selv styre sin operasjon. Cruise-kontroll er en slik innovasjon i økende grad automatisert funksjon av moderne biler. I denne artikkelen, snakker jeg om vanlige cruise-kontroll problemer og feilsøking metoder.
Hva er Cruise-kontroll?
Før vi i dybden av cruise-kontroll problemer, la meg kort forklare virkemåten til cruise-kontroll-systemer. Cruise-kontroll er en automatisk hastighetskontroll mekanisme. Det avlaster bilen sjåføren for å måtte opprettholde hastigheten manuelt ved å trykke på gasspedalen. Når cruise control er aktivert, i tillegg til manøvrering plikter, trenger sjåføren ikke bekymre deg for akselerasjon kontroll. Denne mekanismen er svært nyttig når du kjører på lange strekninger og høye måter som strekker seg hundrevis av miles. I tillegg til den enkle i kjøring, øker denne mekanismen drivstoffeffektivitet av bilen. Ved å stille inn cruise kontrollen tempoet til mindre enn fartsgrensen, kan du sikre at du ikke lande opp med fartsbøter!
Kontrollen over hastigheten er oppnådd gjennom kontroll over strupeventil av motoren, som bestemmer volumet av bensin forbrukt gangen. Fartsholderen innstillingene er innen rekkevidde for føreren og vanligvis har 'on / off', 'fortsette', 'satt', 'akselerere "og" kyst "-knappene. Når sjåføren har manuelt akselerert bilen over en viss minimum hastighet, kan den cruise control mekanismen aktiveres når du setter en fartsgrense. Dette gjør at gasspedalen på autopilot og du trenger ikke presse ned gasspedalen lenger. Selv om du trykker på pedalen og akselerere over innstilt verdi, blir hastigheten lavere ned til innstilt verdi, når du slipper gasspedalen. Mekanismen stopper å virke i tilfelle bremsing eller tappe av clutch. Kontrollen over hastighet oppnås ved å trekke av throttle kabelen ved et vakuum operert servomechanism. Den cruise kontroll modul (CCM) overvåker den generelle driften av mekanismen gjennom en tilbakemelding og stafett mekanisme.
Vanlige Cruise Control problemer
Cruise control mekanismen, er en mekanisk innretning, er sårbare for visse problemer på grunn av feil på komponenter eller feil på koordinering mellom dem. Her er de vanligste cruise-kontroll problemer som du kunne møte. Les mer på bilen problemer.
Vehicle Speed ​​Sensor Failure; Vehicle speed sensor (VSS) er øyet av cruise control modulen, som overvåker hastigheten på bilen ved å sende vekselstrøm-signaler, hvis frekvens er direkte proporsjonal med hastigheten. Når kjøretøyets hastighet sensoren svikter, kan det ikke lenger motta signal informasjon om kjøretøyets hastighet, som gjør den blind og ubrukelig. VSS svikt er en av de vanligste cruise-kontroll problemer som du kunne møte. Hvordan kan du vite at cruise kontrollen ikke fungerer er et resultat av VSS feil? Se på speedometeret, da det er avhengig av VSS også. Hvis cruise kontroll og speedometeret slutter å virke samtidig, er du overfor VSS feil. I et slikt tilfelle, er den eneste veien ut for å reparere eller erstatte VSS.
Cruise Control Module Problemer; The cruise control modulen er hjernen av cruise kontroll mekanisme. Den behandler signalene den mottar fra VSS, sammenligner den med satt fart verdi og prods sylindrene for å deretter betjene gass gjennom vakuum mekanisme. En blåst sikringen og ødelagte ledninger kan være bane av en CCM mekanisme, som fører til funksjonssvikt og dermed full fart kontroll fiasko. I et slikt tilfelle, reparere eller erstatte CCM er den eneste måten å gjenopprette tilbake funksjonalitet.
Aktuator Vacuum Membran Leak, Motoren er den enheten som faktisk styrer gassen gjennom et vakuum mekanisme. Hvis vakuum membran inne i aktuatoren, utvikler en lekkasje, cruise control mekanismen vil mislykkes. Dette er også en av de vanligste cruise control problemer. Den eneste veien ut er å fikse lekkasjen og gjenopprette vakuum inne i aktuatoren.
Throttle Linkage Breakdown; Throttle leddet er kontakten mellom aktuator og gass. Disse sammenhengene er som regel metall kjeder. Hvis de mislykkes eller brytes ned, vil cruise control slutte å fungere. Bytte kobling vil løse problemet.
Håper denne oversikten over fartsholder problemer og feilsøking var nyttig. Ved hjelp av denne "Auto Pilot" mekanisme for fartskontroll kommer med sin del av risikoen. Disse intelligente transportsystemer må brukes med forsiktighet, og er mest nyttig i lange stasjoner. Feilsøking cruise-kontroll problemer er ikke en enkel jobb, som du kanskje har innsett nå. Diagnostisering og reparasjon av cruise-kontroll problemer krever mye spesialisert utstyr, som, kanskje du ikke har noen tilgang. Med mindre du besitter nødvendig kompetanse og verktøy, er det en jobb, best overlatt til bil reparasjon fagfolk!

No comments:

Post a Comment