Wednesday 8 February 2012

Dating Under Skilsmisse

Tiden etter separasjon fra ens ektefelle kan være vanskelig som man må gjennomgå ulike følelsesmessige og psykologiske problemer. I en slik tid, mange mennesker tror at det å ha støtte av en kjærlig person kan hjelpe dem med å mestre følelser som de går gjennom. Med dette i bakhodet, mange enkeltpersoner velger å gå inn i dating verden. Men mens du gjør dette, vet de ikke hva som ville bli følgene av dating i skilsmisse. Selv om det er ingenting ulovlig om dating, mens skille fra sin ektefelle, er det en ting som er sett ned i de fleste land. Derfor, før du starter dating etter å ha brutt opp med din ektefelle, er det viktig for deg å vite er dating under skilsmisse bra.
Er Dating Under Separasjon Good?
I enkelte land, blir du vurdert å være gift før alle rettslige skilsmisseforhandlingene er fullført. I slike tilfeller kan dating i skilsmisse anses som utroskap eller utroskap og kan føre til at du visse komplikasjoner under skilsmisse prosessen. Derfor, advokater råder sine klienter til å holde seg borte fra dating mens de får skilt. Selv om alle skilsmisser er ikke det samme, dating mens skilsmisse prosessen som skjer kan gi opphav til ulike problemer. Her er noen av problemene som kan oppstå hvis en person bestemmer seg for å starte dating under skilsmisse prosessen. Les mer om juridisk separasjon vs skilsmisse.
Problemer fra ektefellen, Mange ganger, når en person begynner dating under skilsmisse prosessen, er det ikke tatt lett på av ektefelle. Selv om personen hadde vært en trofast ektemann eller kone under ekteskapet deres, å ha en affære når dette ikke har lovlig skilt kan bli vurdert av ektefelle som fusk. Tanken på at du har flyttet på lett kan føre til sinne i ektefelle og han / hun kan bestemme seg for å ta hevn under skilsmisse prosessen. I et slikt tilfelle, kan skilsmisse som kunne ha endt i minnelighet blitt vanskelig, dyrt, så vel som bitter. Din ektefelle kan bestemme seg for å straffe deg ved å kjempe for full foreldrerett for barna og ved å nekte å betale deg noen form for støtte eller underholdsbidrag. Videre kan det hende at gjeldende dato også bli skjøvet inn i skilsmisseforhandlingene av din ektefelle, som kan alvorlige ditt forhold til ham / henne. Mer om forhold etter skilsmissen.
Problemer med barna dine, Det sies at det er best å unngå dating under rettslig separasjon hvis du har barn. Dette er fordi barn ikke kan være klar til å akseptere en ny person i livet ditt, spesielt når skilsmissen med sin far / mor er ikke helt komplett. Begynner et nytt forhold i løpet av dating prosessen kan fremmedgjøre barna dine fra deg som kan skade ditt forhold til dem på en uopprettelig måte. Også kan se deg med en annen person gjøre dem sympatiserer med deres andre av foreldrene som kan føre deg fra å miste sin varetekt. Mer om hvordan påvirker skilsmisse barn.
Juridisk Problemer; Sammen med problemer med din ektefelle og barn, dating under skilsmisse kan føre deg til ulike juridiske problemer også. De fleste ganger, ikke dommerne ikke tror veldig høyt av mennesker som hengir seg til dating før de er lovlig skilt fra sine ektefeller. Denne holdningen kan gå mot deg, mens de bestemmer ting som barnefordelingssaker, barn eller ekteskapelig support, eiendom divisjon, etc. I tilfeller hvor en av foreldrene har vært sammen i skilsmisse, er det sannsynlig for dem å miste foreldreretten til barna. Dette er fordi slike foreldre anses å være egoistisk som ikke tenker på barnas interesser. Også, som jeg sa tidligere, vil de fleste barn ikke være veldig interessert i å bo med den av foreldrene som er å ha en annen person i hans / hennes liv før de kommer lovlig skilt. Dessuten, hvis en person bestemmer seg for å flytte inn med sin nåværende dato eller partner, kan dette ha en negativ effekt på barnet så godt som ekteskapelig støtte drastisk. Dette er fordi, hvis du bor sammen med partneren din, er du sannsynligvis til å dele utgiftene med ham / henne og dermed kan ektefelle nekter å gi noen form for ekteskapelig eller barnet støtte til deg. Dette kan også påvirke dommeren, mens beslutninger vedrørende eiendommen divisjon. Mer om hvordan påvirker skilsmisse i familien.
Du kan lese mer om:; Effekter av skilsmisse på barn, hjelpe barn Cope med skilsmisse, Rebound Relasjoner etter skilsmisse, se på de ovennevnte faktorer, kan det sies at dating i skilsmisse er ikke en veldig god idé. Videre kan det føre til ulike emosjonelle problemer så mange ganger, begynner folk dating under skilsmisse prosessen bare for å unngå følelser som de har til ansikt i løpet av denne tiden og senere innser at deres avgjørelse ikke var rett. Derfor er det beste man kan gjøre for å unngå å komme i romantisk forhold til en er lovlig skilt fra sin ektemann eller kone for å unngå enhver form for juridisk så vel som følelsesmessige komplikasjoner.

No comments:

Post a Comment