Sunday 26 February 2012

Citronella Oil

Utledet av prosessen med damp destillasjon fra verken fint hakket fersk, delvis tørket eller tørkede stengler og blader av to varianter av citronella plante kalt Cymbopogon nardus Rendle og Cymbopogon winterianus Jowitt, både Ceylon citronella olje-og Java citronella oljer er potente eteriske oljer. Om lag 40% av den totale citronella olje i dag er produsert av Kina og Indonesia, resten kommer fra land som Argentina, Brasil, Ecuador, Guatemala, Honduras, India, Jamaica, Madagaskar, Mexico, Sri Lanka, Sør-Afrika og Taiwan.
I dag er Java citronella oljen anses å være av bedre kvalitet enn den Ceylon variasjon fordi det tidligere er sammensatt av citronellal (32 til 45%), citronellol (16%), geraniol (11 til 13%), geranyl acetate (3 til 8%) og limonen (1 til 4%). Siden Ceylon citronella olje har lavere innhold av citronellal (bare 5 til 15%) og citronellol (6 til 8%) selv om geraniol innholdet i den er høyere (18 til 20%), gjør Java variasjon for en bedre kilde til duftende kjemiske derivater brukt i parfyme industrien som de grunnleggende byggesteinene duften. Dessuten er produksjon av Java citronella olje høyere at det av Ceylon varianten. Andre Ceylon citronella olje informasjonen ville fortelle deg at det også har en relativt høyere sammensetning av monoterpener, borneol, camphene, Citral, citronellic syre, dipentene, elemol, limonen (9 til 11%), metyl iso-eugenol (7 til 11%) og Nerol. La oss nå se noen av fordelene og bruk av citronella olje.
Citronella Oil Bruker, Det sies at hvis hunden har tatt for å grave opp blomsterbed og tidily holdt hage, bare squirting noen citronella olje i området vil hjelpe din sak umåtelig. La oss se noen andre årsaker som citronella oljen vil hjelpe. ; Om det blodsugende mygg, lopper, flått eller irriterende sorte fluer, frastøter citronella olje dem alle. Ikke bare kan du holde insekter i sjakk av deg selv ved hjelp av en aktuell krem, spray eller lapp som har en 10% konsentrasjon av citronella olje, men også holde hunden frisk ved å bruke den til å bli kvitt sykdommen inducing flått og lopper. Dog krage med citronella olje kan brukes til dette formålet. , Lys og patroner ha citronella olje er også allment tilgjengelig i dag og så er pellets som kan være strødd rundt hele stallen og gårder eller hagen for den saks skyld som elemol og metyl iso-eugenol fungerer som en mygg larvicide. Fluer kan holdes borte fra hester med fly myggmidler som inneholder denne svært oljen. , 3 dråper av denne oljen på en bomullsdott fungerer som en svært potent snerpende for huden. Det fungerer også å balansere de naturlige oljene i huden. , 3 dråper av den blandet med en teskje søt appelsin olje, Virginian sedertre olje, sitron olje, geranium essensielle olje eller bergamott olje og anvendt på strategiske trykkpunkter kan lindre hodepine, migrene og variant leddverk. Faktisk, gamle kinesiske medisinske avhandlinger snakk om å bruke citronella olje til palliate revmatiske smerter. Citronella olje er en kjent spasmolyte. ; En flott aromaterapi olje, er citronella olje kjent for å lindre psykisk og fysisk stress, når 3 dråper av den er blandet med en spiseskje med base olje som eukalyptus og lavendel olje. Det lindrer trøtthet og hjelper en til å tenke klart. ; Man kan bruke den som en deodorant som det demper overdreven svette tendenser. ; Citronella olje er også en kjent antimikrobielle, soppdrepende, stomachal anthelmintic som også skjer for å utnytte feber ved å opptre som en sudorific. Det fungerer også å regulere og fremme menstrual utslipp. ; Citronella oljen brukes i parfyme og andre toalettsaker som såper, kremer eller badeoljer og salter. ; Disse ble av store de vanligste bruksområdene for citronella olje. For å optimalisere utnyttelsen av denne oljen videre vitenskapelige studier er nødvendig.
På tross av de mange fordelene med citronella olje, er en anbefales ikke å fordøye det som lab resultater har vist at 4600 mg / kg og 7200 mg / kg har vist seg å være en dødelig dose i tilfelle av mus og rotter henholdsvis mens kaniner ble gjengitt komatøs med en dose på bare 1 til 4 mL / kg av denne oljen. Dessuten har minst ett barn er rapportert døde etter inntak citronella olje i medisinsk historie. For sikkerhets formål, venter og ammende mødre bør holde seg unna denne oljen. Også ikke bruke denne oljen på barn under terskelen av 3 selv for å mygg frastøting. Hold det vekk fra ilden som det er en brennbar olje. Til slutt, som en ekstra sikkerhetstiltak, ikke bruk citronella olje for lengre aromaterapi økter som det eksisterer en teori om at det exhilarates bare i begynnelsen og deretter fortsetter med å indusere av sentralnervesystemet som har alvorlige konsekvenser som pusteproblemer, redusert hjerte rate og kan føre til bevisstløshet.
Så ville jeg anbefale at du søker veiledning av en skikkelig helsepersonell eller aromaterapeut før du går videre til å bruke denne svært gunstig olje. Siden det fortsatt må være flere studier for å avdekke alle kjennetegn på citronella olje må man øve forsiktighet, selv om det kanskje ikke noen bivirkning i det hele tatt.

No comments:

Post a Comment