Monday 27 February 2012

Solkrem Ingredienser

Vi alle er godt kjent med det faktum at solen eksponering gir mange fordeler for oss. Den fordeler ved at kroppen produserer vitamin D er nødvendig for å styrke bein vev, foryngende skadede celler og styrke kroppens immunforsvar. Foruten disse helsemessige fordeler, det også naturlig tans huden vår, gir det en fantastisk Goldish fargetone. Siden overkant av alt er dårlig for helsen, er det samme gjelder for soling også. Derfor, til tider overdreven eksponering for solen kan være skadelig for kroppen vår.
Solen stråling inneholder ultrafiolette stråler som kan ødelegge lipid barrieren under huden, noe som gjør huden vår tørr, matt og livløst. Bortsett fra disse bivirkningene, kan overdreven soling også føre til tidlige aldringstegn som rynker, mørke ringer, kviser, solbrenthet, soling, etc. Derfor, den beste måten å overvinne disse problemene er å bruke en god solkrem. Men hva er en sunblock, hvordan det beskytter huden vår for skadelig solstråling, og hva er sunblock ingredienser, alt dette og mer vil vi lære i de kommende avsnitt. Les mer om SPF solkrem mening.
Solkrem
Ofte mistolket for solkremer som også brukes for beskyttelse mot solen, sunblocks og suncreens er skjønnhetsprodukter som er ganske forskjellige fra hverandre. Selv om begge brukes for beskyttelse mot solen, sunblocks er relativt mer effektive i å blokkere ultrafiolette stråler (UVA og UVB) fra å nå huden vår. På den annen side, solkremer arbeid ved å absorbere og filtrering de ultrafiolette strålene slik at de ikke blir absorbert av huden vår. Derfor sunblocks blokk eller reflektere disse skadelige stråler akkurat som klærne våre, umberllas og til og med trær. Også sunblocks har en ekstra fordel i forhold til solkremer som foruten blokkering UVB (ultrafiolett B stråler) stråler, de også blokkerer UVA (Ultrafiolett A stråler) stråler.
I motsetning til solkremer som er anvendt over hele kroppen utsatte områdene, sunblocks er vanligvis ugjennomsiktig og brukes bare til små områder av kroppen, som nese, ører eller kinn. Siden det finnes forskjellige merker av sunblocks tilgjengelig i markedet i dag, hevder å gi fullstendig beskyttelse mot solen, blir det ekstremt vanskelig å avgjøre hvilket produkt som er trygt og effektivt for huden din. Men den beste måten å finne ut hvilket produkt som er best for huden din ved å sjekke sunblock ingredienser som brukes i det produktet. Så la oss ta en titt på noen av de beste sunblock ingrediensene som brukes i de ulike sunblocks som er trygge og effektive i å gi Søn beskyttende. Les mer om solkrem vs solkrem.
Solkrem Ingredienser
Sunblock ingredienser som er lagt for å beskytte mot skadelig ultrafiolett og infrarød stråling, kan bli kategorisert som fysiske, kjemiske og vanntett sunblocks.
Fysisk Sunblocks: Som navnet sier, fysiske sunblocks beskytter huden mot sol stråler ved å blokkere skadelige stråler fra å komme i direkte kontakt med huden. Disse sunblocks omfatter de to mest vanlige ingredienser: titandioksid og sinkoksid (Z-cote). Titandioksid er en svært reflekterende hvit kalkholdig mineral brukt som en aktiv ingrediens for beskyttelse mot solen på grunn av sin ikke-irriterende, ikke-comedogenic naturen. Likeledes er sinkoksid en effektiv solkrem ingrediens som absorberer UVA stråler og er ofte brukt for antimikrobiell, sårheling, ikke irriterende og ikke-comedogenic egenskaper. Les mer om sink oksid sunblock.
Kjemisk Sunblocks: Kjemisk sunblocks er kosmetiske produkter som primært bruker kjemikalier som avobenzone (Parsol 1789), og octyl salicylat og cinnamates å beskytte huden mot UVA og UVB stråler, henholdsvis. Noen av de vanligste kjemiske sunblock ingredienser inkluderer dioxybenzone, UVB, UVAII, ecamsule, menthyl anthranilate, meradimate, oxybenzone, benzophenone, benzophenone-3, sulisobenzone, UVB, UVAII, titandioksid, sink oksid, cinnamates, octyl methoxycinnamate (OMC), ethylhexyl p-methoxycinnamate, octocrylene, octinoxate, octisalate og oxybenzone, UVB, UVAII. Mens Appling kjemiske sunblocks, sørge for at du bruker dem en halv time før stepping ut i Søn Les mer om hudpleie.
Vann Resistent Sunblocks: Disse vanntett eller vannavstøtende sunblocks er vanligvis brukt før turen til et basseng eller strand. De inkluderer solkrem lotion ingredienser som holde seg til huden, selv når du er i vannet. Men, er sjansene for at deres tilslutning svekke med tid, og så for optimale resultater, søke på nytt etter bading.
Du kan også liker å lese:; Solkrem Ingredients, organiske Solkrem, Kjemikalier i kosmetikk, mens du velger en solkrem, bør du også sjekke etiketten for noen naturlige sunblock ingredienser som beta glukan, økologisk sjø Buckthorn olje og vitamin E som ikke bare gir aktiv hud celle beskyttelse, men også fukte huden. Se også opp for sunblock ingredienser for å unngå like diethanolamine (DEA), 1,4-dioxane, osv. som kan resultere i å forårsake alvorlige hud allergier og irritasjoner. Jeg håper neste gang før du kjøper noen sunblock, vil du minst en gang ta en nærmere titt på sunblock ingrediensene som er oppført på etiketten, og etter å ha analysert sine fordeler og ulemper, kan du ta din avgjørelse.

No comments:

Post a Comment