Tuesday, 28 February 2012

Fake Tongue Rings

Din venn bare fikk tungen gjennomboret, du virkelig likte det, men tanken på å få tungen hull skremmer deg. For folk som ville elske å pryde tunge ringer, men ikke gjør det ut av frykt for tunge piercing, kan falske tungen ringer bare være det riktige valget. Jeg er sikker på at noen spørsmål kan allerede være lurking i ditt sinn? Har falske tunge ringer arbeid?
Fake tungen ringer har blitt et populært kjepphest og tenåringer elsker iført tunge ringer. Produsentene har kommet opp med innovative ideer og design, som et resultat, har slike ringer blitt stadig mer populært blant de unge publikum. Det er ett aspekt du må vurdere, må du håndtere den falske tungen ringen maturely. Hvis du er uforsiktig med den, kan du ende opp med å forårsake skade på deg selv. Les mer på falske tungen piercing.
Hvordan Fake Tongue Rings Arbeid
Noen av de falske tungen ringene bruke mekanismen av sugeeffekt. Du trenger bare å plassere den falske tungen ballen mellom tennene og trykk på tungen opp til det. Når du suger på den falske tungen ballen, holder det bare i tungen. Noen falske tunge ringer bruke magneter. Magneter hindre smykke fra å falle av, og som gir et inntrykk av fast tungen piercing. Produsentene har sikkert tatt frykten faktor i tankene mens utforme denne type smykker. De har rettet mot tenåringer som ville elske å bære tunge ringer for å legge til sin stil kvotient, men motstå fristelsen grunn av frykt for å få sine tungen faktisk gjennomboret og er redd for å fange tungen piercing infeksjoner.
Med falske tunge ringen, trenger du ikke å bekymre deg om disse aspektene. Lurer på hvor å kjøpe falske tunge ringer? Vel, du trenger bare å gå til kostyme butikker eller partiet forsyne butikkene og få tak i denne falske kroppen smykker. Du kan også kjøpe det på nettet fra en smykker nettsted.
Fake Tongue Ring Designs
Nå kan du flaunt en tunge ringen og se kul uten å måtte gå gjennom problemene knyttet til selve tungen piercing. Falske tunger ringer kommer i alle slags motiver. Produsentene av falske tungen smykker har kommet opp med flere farger for å levere mat til alle smaker. Du kan kjøpe UV falske marmor, kontrolløren eller Star Gazer tungen ringer i ulike farger. Du har også muligheten til å kjøpe stripete eller farget stranden baller. Du kan også prøve den eksotiske koosh ballen falske tunge ringer. Noen av disse tunge ringer også lyser i mørket. Så kan du lage en illusjon av tunge piercing med disse falske ringer. De fleste av de falske tungen ringene er vaskbare og kan brukes mange ganger. Les mer på kroppen smykker - piercing og ikke piercing smykker.
Fake Tunge Piercing
I tilfelle du har besluttet å kjøpe og prøve ut en falsk tunge ringen, må du holde et par ting i tankene. Du må være forsiktig om plassering av tungen ringen. Du må være lurer på hvor du plasserer den slik at den ser ekte. Det beste stedet ville være mellom spissen og midtre delen av tungen. Putting det svært nær tuppen av tungen kan ha en negativ effekt på tennene som ringen kan gni mot dine tenner. Hvis plassert på baksiden, kan det ikke gi ønsket utseende. Du må også være forsiktig mens du velger ringen. Butikkene tilbyr alle typer falske tunge ringer. Noen kan være stick-type, kan noen være de med magneter. Du må sørge for at du leser bruksanvisningen ordentlig. Det er svært viktig at du ikke spiser med ringen på. Ringene som bruker magneter kan forårsake alvorlig skade ved svelging. Du må ta dem av mens du sover også.
Les mer på:; Tunge Piercing Care; tungen Piercing - Gjør det vondt, Håper du fant informasjonen på falske tungen ringer interessant. Selv om falske tunge ringer kan virke veldig kul, men disse må håndteres med største forsiktighet. Svært unge barn må ikke prøve seg slike ringer. Du må fjerne det mens bading, soving, spising og bading. Svelge det kan føre til alvorlige problemer, så sørg for at du tar alle forholdsregler og ikke la dette stilige smykke skaper problemer.

No comments:

Post a Comment