Saturday 25 February 2012

Sleeve Tatoveringer

En tatovering er et av de mest populære former for kunst i dag. Man kan ikke være klar, men det var kjent og praktisert siden oldtiden i Hellas, Egypt, osv. Det gjenvant popularitet i det 20. århundre, og i dag tatovering er vanlig blant menn og kvinner i nesten alle deler av verden. En tatovering er en form for selvutfoldelse der folk sport design og symboler som symboliserer deres tanker og tro. Tatoveringer kan være av tre typer: midlertidige, semi permanent og varig seg. Her vil vi se mer på permanent tatoveringer, dvs. de laget med uutslettelig blekk. Tatoveringer kan gjøres på noen del av kroppen i henhold til den enkeltes preferanser. Her er noen ermet tatovering ideer og design å velge mellom.
Ermet tatoveringer for menn; Selv om tatovering gjør er like populær blant menn og kvinner, er det noen tatovering design som passer den mannlige personligheten mer enn kvinner. Her er de populære ermet tatoveringer for menn.
Dragon Tatoveringer, Dragen er et av de mest forheksende skapningene finnes i flere mytiske historier og folklore. Det betyr også ulik betydning i ulike kulturer. I noen kulturer, står den for strøm, kanskje, og styrke, mens noen er det skildrer en beskyttende og omsorgsfull naturen. Dragon tatoveringer er også en av de mest detaljerte og fargerike tatovering design for menn.
Skull Tatoveringer, Hvis du er den eventyrlystne typen og ønsker å ha en unik tatovering, så skallen tatovering er bare for deg. Skull tatoveringer er makabre og attraktive på en negativ måte. Skull tatoveringer kan gjøres i forskjellige former som Grim Reaper, skallen og bein, osv. Tribal eller meksikansk skallen tatoveringer er også foretrukket av mange mennesker.
Bortsett fra disse, syklister tatoveringer, militære tatoveringer, hjertet tatoveringer, kors tatoveringer, Koi fisk tatoveringer, etc., er noen av de populære ermet tatovering design for gutter.
Sleeve tatoveringer for kvinner; Som noen tatovering design anses maskuline, er noen andre anses feminine og er sported av hunnen folk. Her er noen ideer på ermet tatoveringer for jenter.
Zodiac tatoveringer; Hver Zodiac tegn er symbolisert med en bestemt design eller et symbol som kan brukes som en tatovering design. Nesten alle Zodiac symbolene er attraktive og kan gjøres i forskjellige mønstre ved hjelp av ens kreativitet. For det andre kan tegnvariant av Zodiac også brukes som Zodiac ermet tatovering design. Les mer om Zodiac tatoveringer.
Nautisk Star tatoveringer, The nautiske star tatoveringer er en av de mest favoriserte ermet tatoveringer for kvinner. Den nautiske stjernen står for håp, veiledning og lykke. I tidligere tider ble den brukt av seilere for å få veibeskrivelse. Selv i dag, folk som ønsker å følge sine drømmer sporten dette tatovering design. En enkelt stjerne eller en samling av dem laget i fargerik design eller enkle sorte fargen er noen populære nautiske star tatovering design.
Bortsett fra disse, sommerfugl tatoveringer, blomst tatoveringer, vintreet tatoveringer, delfin tatoveringer, etc., er noen av de mest favoriserte ermet tatoveringer for kvinner. Disse nevnte temaer kan også brukes til tribal tatoveringer hvis du ønsker å ha en unik tatovering design.
Les flere relaterte artikler om:; Full ermet tatoveringer; halv ermet tatoveringer; Dette var noen ideer på ermet tatoveringer for menn og kvinner. Bortsett fra disse, kan du også være kreativ og lage din egen kreative tatovering design ved hjelp av ulike kombinasjoner av design og farger. Tross alt, er tatovering handler om kreativitet. Endelig bør man huske på at en tatovering bør gjøres av en sertifisert tatovering artist for å hindre smitte. Lykke til!

No comments:

Post a Comment