Sunday, 12 February 2012

Old Hollywood frisyrer

Gamle Hollywood frisyrer var alle om glamour og drama. Den store stjernene fra 40 og 50 hadde alle forskjellige frisyrer som gjorde dem virkelig ikonisk. Hvem kan glemme den glamorøse frisyrer som bæres av de ledende damene i Hollywood som Audrey Hepburn, Veronica Lake og Elizabeth Taylor. Selv i dag, disse stilene er varmt og sofistikert, og mange unge stjerner som Eva Mendes og Drew Barrymore har prøvd disse gamle Hollywood frisyrer. Gjenskape disse stilene er ikke så vanskelig, og de gjør en utmerket stiluttrykk for de gangene du trenger å gjøre inntrykk. Her vil vi veilede deg om hvordan du gjør gamle Hollywood frisyrer hjemme.
Old Hollywood Glamor frisyrer
Old Hollywood frisyrer for langt hår
Dette er en av de mest populære gamle Hollywood-glamour frisyrer som er en klassiker. Først må du vaske håret med en anti frizz shampo og balsam. La håret tørke naturlig og bruke en glatting og glans serum når håret er fremdeles litt fuktig. Del håret inn i håndterlige seksjoner og deretter blåse tørt ved å bruke en paddle børste med villsvin er bust. Når håret er helt tørt, oppretter en dyp side avskjed på en side du liker. Nå rett ut håret i seksjoner, med en utretting jern, som går fra den tilbake til fronten. Når du er ferdig å rette håret, bruk en krølltang med en tomme fat for å lage elegante krøller. Krøll bare den nedre tre frem delen av hodet og holde resten av håret ditt som det er. Forme krøllene foran ansiktet ditt på en slik måte at det krøller mot ansiktet ditt innramming ansiktet. Hold håret på toppen og kronen området kammet tilbake sleekly. Når du er ferdig curling håret, dra i krøllene ut for å løsne dem og gi den en mykere look. Spray håret med en sterk hårspray for å holde krøllene på plass. Les mer om kjente frisyrer.
Old Hollywood Wedding frisyrer
Her er en flott gammel Hollywood-frisyre som er bra for et bryllup. Stilen er sofistikert og enkel og krever ikke for mye arbeid å gjøre. Først vasker håret med en sjampo Volumizing etterfulgt av en skinne styrke conditioner. La håret tørke naturlig. Ta en to tommers del av håret fra forsiden av hodet og spritz den med en Volumizing hårspray. Wrap denne delen av håret rundt en stor åre børste og blåse tørt å skape volum. Fest denne delen av håret med Bobby pinner. Ta små deler av håret fra forsiden av hodet og børst den tilbake, ertende det å skape volum. Pin alle disse delene like bak din krone. Samle resten av håret i en snudde roll og fest den med mer booby pinner. Når stil er gjort, spritz det med en hårspray for å hjelpe den satt.
Old Hollywood frisyrer for kort hår
De med kort hår trenger ikke fortvile så det er mange gamle Hollywood frisyrer for kort hår. Den mest populære av disse kalles Marcel bølge eller finger wave. For dette, må du ha hår som kommer opp til ørene. Gre håret ditt og spritz den med litt vann for å gjøre det fuktig. Lag en dyp side skill på hver side av håret og lage en rygg langs håret ditt. Med en fin kam, understreker ryggen ved å kombinere den og skyve den oppover. Nå uten å fjerne kammen, gre håret i en semi sirkulær retning for å danne en slags bølge. Gjenta denne prosedyren på alle deler av hår, til du kommer kronen området. Blås tørt resten av håret og påfør litt styling gel for å holde stilen.
Les mer på:; 1940 frisyrer, frisyrer av Soap Opera Skuespillere, 1950 frisyrer, dette var alt om gamle Hollywood frisyrer og hvordan du kan gjøre det hjemme. Det er mange gamle Hollywood frisyrer for menn som ble gjort populær av Hollywood stjerner som Sean Connery, Humphrey Bogart og Cary Grant. Old Hollywood glamour frisyrer kan kjapt forandre utseende og er apt for de fleste arrangementer og fester.

No comments:

Post a Comment