Saturday, 4 February 2012

Nyfødte Baby Needs Sjekkliste

Nyfødte babyer er fulle av glede og bringe lykke for alle medlemmene i ditt hjem. Men de må bli tatt hånd om på riktig måte for å sikre at de forblir i det beste av helse. Den nyfødte babyen trenger sjekklisten er ganske lang og det er viktig at foreldrene til de nyfødte har en fullstendig kunnskap om alle ting en nyfødt baby trenger. De neste par avsnitt vil gi deg en liste over nyfødt baby behov.
Essential Ting for et nyfødt Baby
Det er mange essensielle ting som en nyfødt baby behov. Vurderer dette, bør du starte planleggingen av kjøp av disse tingene før ankomst av baby. Utvilsomt vil klærne bli det viktigste av alle elementene i den nyfødte babyen trenger sjekklisten. Når du kjøper klær for barnet ditt, bør du sørge for at barnet klærne kan enkelt endres, og de er komfortable for barnet. Nightgowns og jakker er et must for nyfødte baby. Du bør kjøpe minst tre nightgowns og jakker for babyen. Et par par scratch votter vil også vise seg å være svært hendig for deg. Minst tre par bukser, og hatter ment for nyfødte babyer er også avgjørende elementer for barnet. Par glidelåser, booties og sokker er også nyttig for din baby.
Bleier, som er kjøpt for babyer bør være av disponibel type. Du bør ha minst to pakker av disponibel baby bleier. Kjøp bleier til to ulike størrelser vil også være en god idé som babyer vanligvis vokser bleie størrelse ganske fort. Vanntett pads under skiftende av bleier kan være nyttig.
En nyfødt baby trenger Sjekklisten skal inneholde flasker som du kan mate babyen. Containere, der vil du bli lagre melk til barnet ditt er også en nødvendighet. Plenty av burp klær, flaske og nippel pensel, en termisk flaske transportør og tilstrekkelig antall smekker er de tingene du vil absolutt trenger til din nyfødte baby. Du vil må også kjøpe de essensielle tingene som er nødvendige til bading babyen. En baby kroppsvask med shampoo er en absolutt avgjørende for deg i denne forbindelse. Bading barnet på riktig måte, ville du trenger et badekar av passende størrelse laget av plast materiale. Vaskemidler, baby nail clippers, bomullspinner, stritter en god hår børste skulle vise seg å være nyttig. Barnet såpe bør være slik at det ikke vil skape noen fysiske problemer. Baby-skjermer, et par smokker, skap hengere, noen medisin skjeer bør også inkluderes i det nyfødte babyen behov sjekkliste. Mer om baby omsorg.
En nyfødt baby er ganske delikate og du må ta mye omsorg å bli kvitt elementer som kan skade dem. Du bør prøve å gi baby et rom som er rolig og fredelig. Rommet bør ikke ha for mye sollys kommer inn og skal ha god kvalitet gardiner. Hold alle medisiner og viktig ting i baby rom på sin rettmessige plass, slik at du kan bruke dem når det er nødvendig. For å fange minnene om din søte baby, kjøpe et digitalt kamera, og tar mange bilder. Kan du kjøpe et fotoalbum, og holder alle bildene trygt for hukommelsen. Du kan lese mer på:; ting å ha for en nyfødt, Newborn Necessities Sjekkliste; Newborn Baby Sjekkliste; Den nyfødte babyen trenger sjekkliste nevnt i denne artikkelen vil definitivt fjerne all tvil. Alle de beste og ta godt vare på barnet ditt!

No comments:

Post a Comment