Tuesday, 21 February 2012

Fiskebein Braid

Hvis du har sett filmen The Lord of the Rings, må du ha lagt merke tegnet Legolas idrett en fiskebein flette. The fiskebein flettene er også kjent som Fishtail fletten som det fans ut som en fisk tale når det ikke er sikret med en gummi band. Men mange sikre sine fiskebein flette med en gummi band som det kan vare i dager uten å bli en rotete frisyre. Hvis du er ute etter noen fiskebein flette instruksjoner, vil følgende enkle tips hjelpe deg med sport en fiskebein flette. Du kan lese mer på hårklipp, stiler og ideer.
Hvordan gjøre en Herringbone Braid, Det er bedre å starte med litt vått hår eller fett hår som det hjelper holde håret på plass. Gre gjennom håret for å fjerne alle knuter og floker. ; Nå trekker en del av håret du vil begynne med nær toppen av hodet og sett venstre pekefinger gjennom Strand og skille den inn i to seksjoner. ; Hold delene i venstre ved hjelp av fingrene for å holde dem atskilt og samle noen hår fra høyre side av hodet ditt. , Nå krysser avsnittet fra høyre og legge det til den venstre delen. ; Du trenger å overføre alt håret som er atskilt med fingrene på høyre hånd og la den venstre hånd fri til å fortsette med venstre side. ; Du trenger å samle noen mengde av hår fra venstre side og krysser den over den venstre delen og legg den til den høyre delen av håret. ; Nå overføre alle håret til høyre hånd og gjenta ovennevnte fiskebein flette instruksjoner. , Fortsett å gjøre den samme fremgangsmåten til du ikke har noe mer hår å legge og sitter igjen med de to separerte deler. ; Du må holde hver del i den ene hånden og skille en liten del fra venstre side og legge den til høyre. Gjenta trinn ved å legge en liten mengde fra det stramme side og legge den til din venstre hånd. ; Du kan fortsette dette trinnet til du har bare noen få inches av hår igjen på slutten. ; Du må sikre fiskebein flette med en strikk for å hindre den fra å bli løste. ; Herringbone Braid frisyrer
Det er mange fiskebein flette frisyrer som du kan prøve bortsett fra ovenstående fiskebein flette. Du kan prøve en fransk stil fiskebein flette frisyre som begynner hårfestet. I denne fiskebein flette frisyre, må du ta håret seksjoner som er om bredden på pannen din og dele dem i to. Så du trenger å krysse små deler av håret fra høyre side til venstre og deretter fra venstre til høyre. Fortsett pyntebånd nedover baksiden av hodet og legge håret fra sidene av hodet til de to delene som i en fransk flette. Når du når nakken, å du må fortsette pyntebånd som du normalt ville flette håret.
Du kan lese mer om ulike hår fletter i artiklene:; franske Braid Instruksjoner; Side franske Braid, Tree Braids, Individuelle Braids, Herringbone flettene er veldig smart og kul frisyrer. The fiskebein flettene er stor for middels lengde hår og kvinner med langt hår. The fiskebein flette legger til en vri på den tradisjonelle fletter. Du må huske at du trenger kun to hårstrå og kryss mindre deler for å gi frisyre et intrikat utseende. The fiskebein flette er løsere enn de andre flettede stiler som du ikke veves håret tråder bare å krysse dem over. Dessuten kan det ta lengre tid med tykkere og lengre hår. Jeg håper inspirere disse fiskebein flette instruksjonene deg til å prøve ut dette sofistikerte og elegant frisyre.

No comments:

Post a Comment