Friday, 10 February 2012

Brunette Hårfarge Shades

Brunt hår er en vanlig hårfarge, og nyanser kan variere mye. Skjermen er preget av nivåene av høyere nivåer av den mørke pigment eumelanin og lavere nivåer av bleke pigment pheomelanin. Trådene i brunetten hår fargenyanser er tykkere enn de lyse håret ditt blondt hår, men er ikke så tykk som de av rødt hår. Brunetter er vanlig i indo-europeere og West Eurasians, særlig de i Sentral-og Sør-Europa, Vest Asia og Nord-Afrika, hvor man kan observere smidig mørkt brunt hår til svart hår. Det finnes ulike brunt hår nyanser. Skyggene er dypt brunette, mørk brun, melkesjokolade brunt, kastanje brun, lys kastanjebrun, Auburn brune, middels brun, gylden brun, lys gylden brun, lys gylden med snev av rødt brunt hår, lys aske brun og veldig lys brun. La oss diskutere ulike brunette hårfarge nyanser i detalj.
Brunette Hårfarge Shades Liste
Light Brown: Lys brunette hårfarge nyanser kommer nær mørk blonde hårfarge nyanser. Du kan gå med denne skyggen, og legge til noen mørkebrune lavmål ideer til å lage mørke undertoner som gir et elegant og strukturert utseende til håret ditt.
Lys Ash Brown: Ash brunt hår er litt vanskelig å oppnå med kunstig hårfarge. Du kan legge til noen middels striper i håret av aske eller beige blond folie høydepunkter over toppen av middels brunt hår, for å få asken brun hårfarge effekt.
Golden Brown: Denne fargen er egnet for personer med varme hud toner. Dette skygge er en blanding av blondt og brunt. Personer med middels eller lys brunt hår har nyanser av gylden skygge.
Golden Rødlig Brown: Dette er en svært sjelden naturlige hårfarge sett. Men, med litt hårfarge ideer, kan du oppnå dette hårfarge. Dye håret skyggen av medium brun, legger 8-12 tynn høydepunktene blond hårfarge, og i nærheten av kronen legge noen magre høydepunktene i mørk rød farge.
Medium Brown: Dette er en sann brunette farge og ser vakker, er en rik skygge og ikke for lyse eller for mørke. Hvis du ønsker å gå for denne skyggen, så velger en semi-permanent dye som ikke løfter det underliggende pigment. Som underliggende pigmentet vil legge gullet og varme til din hårfarge.
Auburn Brown: Auburn brunette hårfarge kommer svært nær rødt hår kategori. Det er en veldig varm nyanse av brunette som lyser et medium til virkelig varm hud tone. Du kan følge med dette hårfarge med litt mørk blondt hår høydepunkter.
Chestnut Brown: Chestnut hårfarge er en rødlig nyanse av brunt hår. Det er kontrast til kastanjebrunt hår, og den rødlige skyggen av kastanje er mørkere.
Melk Sjokolade Brown: Dette håret ser veldig vakkert og passer for folk med varme hud toner. Med denne fargen vil legge et snev av gull sjokolade farge for å legge mer til ditt utseende.
Dark Brunette: Dette er en dyp rik nyanser av brunt hår, som har en varm fargetone. Det gir en dramatisk effekt for folk med varme hud toner. Du kan kombinere denne brunette hårfarge skygge med høydepunkter, som er en eller to nyanser lysere enn mørk brunette farge.
Dypeste Brown: Denne skyggen er den mørkeste av alle brunette hårfarge, og har kule undertoner. Dette gjør denne brunette hårfarge ideer passer for personer som har kule hudtoner. Du kan hårfarge håret helt med en nyanse av dypeste brunt hvis du har kjølig hud tone, og ser veldig imponerende.
Dette var alt om brunette hårfarge nyanser. Så, velge rett nyanse av brunt hår henhold til huden din tone og legge noen høydepunkter, for å gjøre din frisyre se enda mer imponerende!

No comments:

Post a Comment