Saturday, 11 February 2012

Dating Regler for Single Moms

Så, du er en alenemor som ønsker å gå inn i dating scene igjen? Det er veldig enkelt, nesten like enkelt som det var da du var singel, uten ansvar et barn eller et mislykket forhold bak deg, forutsatt at du bekrefter deg selv mentalt hver dag at du er like i stand til å ha det gøy eller finne ekte kjærlighet, uansett som du ønsker å oppnå gjennom dating, som enhver annen kvinne. Som enslig mor, må det være mange spørsmål går gjennom hodet ditt som er det greit å date eller skal jeg fortelle barna mine at jeg er dating eller skal jeg presentere min datoene til barna mine, osv. For å hjelpe deg med å håndtere disse vanlige dilemmaer som de fleste enslige mødre finner seg i, på et tidspunkt eller den andre, her er noen nyttige dating regler for single moms.
Single Mor Dating Regler
Se etter en partner, ikke en far for Kids, dette er kanskje den viktigste av alenemor dating tips. Mange enslige mødre, når så gå ut på dato, i stedet for på jakt etter en mann som de føler seg tiltrukket av eller dele noen form for kjemi med, begynner å lete etter egenskaper som gjør dem gode pappaer. Selv om det ikke er negativt om mannen faktisk besitter slike kvaliteter, men det kan ikke være utgangspunktet for dating eller vite noen. Bare huske den tiden da du først begynte å date, må du ha gått ut med folk du likte eller var tiltrukket av, uavhengig av hva de var eller hva de hadde. Gjør det samme nå. Bare følg dine instinkter og om noe må skje den vil. Hvis du ennå tenker på ting som for eksempel Vil han være god til barna mine?, Er han ansvarlig nok til å bli far?, Vil du være gjekk ut på den morsomme delen av dating, noe som er svært viktig, spesielt hvis du kommer inn i dating scene etter en lang gap. Les mer på moro date ideer.
Finne en balanse mellom Me Time og Kids Time, en annen av dating regler for single moms er å gi tid til både seg selv og barna sine. Som enslig mor, må du noen ganger fylle ut for både mor og far. Så, gjør det et poeng å dusj nok oppmerksomhet på barna at de ikke føler seg neglisjert på noen måte er avgjørende. Hvis du må velge mellom en dag barneklubb fotballkamp og en dato, velger for det tidligere vil bringe deg nærmere barna og gjøre dem føler seg elsket. Dette vil imidlertid, på ingen måte betyr at du må ofre hver gang. Betal lik oppmerksomhet til deg selv og dine andre forhold også. For eksempel, når den er på en date, uten å ringe barna dine. Hvis barna lage en scene, eller begynner å gråte når du går på datoer, forklarer det til dem meget høflig at det er greit for deg å gå ut med noen. Samtidig, fortell dem mange ganger at du elsker dem, og akkurat som de har venner, kan også du har venner. Les mer på dating en alenemor.
La Forholdet Progress naturligvis; Alle enslige mødre er forvirret om å innføre mennene de er datert til barna sine. Å dempe slike uklarheter, en av de mest nyttige av dating regler for single moms er ikke å hente hjem alle menn du dato som det kan noen ganger bli veldig forvirrende for barn i vekst. Vent en stund, til det minste den første attraksjonen har oversatt til noe konkret, eller til den tiden du bestemmer deg for å date hverandre utelukkende. Dersom forholdet har kommet til dette nivået, introdusere mannen i ditt liv til barna. Hold veldig lite forventninger som det ikke er nødvendig at barna vil like ditt fyren umiddelbart eller han selv vil være hands on og umiddelbart begynne å dele ansvaret for barna med deg. Barna kan selv misliker at de nå har til å dele deg med denne nye fyren. Så, hold kommunikasjonen med barna dine og din kjæreste åpne og gi alle tid til å venne seg til den nye situasjonen. Les mer på single foreldre tips.
Kommuniser i tilfelle en Break-up, det er ikke nødvendig at alle alenemor relasjoner vil bli vellykket. Du kan gå inn i et seriøst forhold med noen, få ham hjem, introdusere ham til barna, og akkurat når ungene begynner å like ham, og bli vant til ham rundt, kanskje du har noen andre tanker om forholdet. I et slikt tilfelle, er en av de mest nyttige av dating regler for single moms å forklare for barna at du skal bryte opp og at han vil bli lenger en del av familien din. Ungene kan ta det til hjertet, så på dette punktet forklare for dem at endringer er en del av livet og at du vil elske dem for alltid og vil være en konstant i livet sitt, uavhengig av hvem som kommer og går, vil hjelpe.
Les mer på:; Forholdet Rådgivning for Kvinner, Relationship Advice: Endelig, en av de mest effektive av dating regler for single moms er at når det kommer til dating og forhold er det ingen regler. Bare gå med strømmen. Hvis du ønsker å være tilfeldig om dating - gjøre det, hvis du vil ta det på alvor og ønsker å bosette seg - gjøre det, hvis du ønsker å beholde den seksuelle, er du fri til å gjøre det også, det er tross alt ditt liv og du har mulighet til å leve det bare en gang.

No comments:

Post a Comment