Sunday, 26 February 2012

Dusj Head Rengjøring

Du våkner tidlig om morgenen for å bli klar for arbeid eller skole. Du har alltid ønsket å starte dagen litt tidligere enn vanlig, for å få alle oppgavene hjemme ferdig, slik at ingenting er under behandling når du kommer tilbake. Du går inn i dusjen, slå på dusjen og finne ut at vanntrykket har redusert litt. Dysen er åpen til enden, men ikke nok vann kommer igjennom dusjen hodet. Hva kan være problemet forårsaker en så merkelig ting? Det kan være mange mulige årsaker, men en enkel ting som mange av oss kan overse er dusjhode rengjøring. Lederen av dusjen kan få Tett etter noen år på grunn av mineralforekomster i vannet. De små hull blir overbelastet på grunn av kalkavleiringer og redusere strømmen av vann. Derfor, rengjøring dusjhode blir svært viktig, og det også, så snart som mulig. Før dusjhode finner en måte å få mer tett og posere som et stort problem, la oss starte rengjøring dusjen hodet uten bruk av sterke kjemikalier.
Dusj Head Rengjøring tips
Hvis området du bor i gir deg hardt vann, vil dette problemet oppstå mer enn ofte. Noen ganger, i stedet for vann som kommer rett ut og ned på deg, vil den begynne å spraye i alle retninger. Enten du er rengjøring dusjhode som per en vanlig husholdning rengjøring jobb eller prøver å bli kvitt den tresko, her er en sikker skutt løsning på hvordan du rengjør dusjhoder. Les mer på badet rengjøring.
Plastic Dusj Head Rengjøring: For en vanlig dusjhode (uansett hvilken form eller størrelse det er), skru den ut før rengjøring. Å løsne dusjhodet, plassere en klut på toppen av krom eller plast deler, slik at det ikke blir riper. Varm litt eddik, ikke koke det, og hell den i en ren, dyp container med like deler av varmt vann (størrelsen på beholderen vil avhenge av hvor stort eller lite dusjhode er). Bruk gummi hånd hansker og åpne baderomsdøra og vinduer for god ventilasjon. Nå holder hodet i den varme eddik og la det ligge i minst 12 timer. Eddik er en av de beste dusjhode rengjøringsmiddel. Etter den avsatte tiden har gått, se hullene på hodet. Hvis du fortsatt synes at det er tett, bruker en tynn wire å rote inni hvert hull. Skyll dusjhode med varmt vann. Du kan også bruke en gammel tannbørste til å skrubbe mugg fra innsiden.
Gull eller Brass dusj Head Cleaning; Mange dusjhoder er nå laget av gull eller messing etterbehandling og er belagt slik at de er beskyttet fra å bli oksidert. Enhver form for slitasje eller skrubbe vil ødelegge avslutningen av dusjhode. Fyll en spray flaske med eddik. Bruk gummihansker og åpne baderomsdøra og vinduer for god ventilasjon. For å begynne dusjen rengjøring, spray eddik direkte på hullene og la den sitte i ca 15 minutter. Hvis tette fortsatt, gjentar den samme metoden igjen. Kontroller at soaking tiden for gull eller messing dusjhoder ikke overstiger 30 minutter om gangen. Hvis tiden ikke overstiger, kan det hende at finish bli ødelagt.
Les mer på:; Best Dusj Head, Dusj Heads for Low Pressure Water; Hvis du ikke ønsker å fjerne dusjhodet for rengjøring, helle like deler eddik og vann i en plastpose og knytte den rundt hodet. La det suge over natten, og følger den samme renseprosessen som nevnt ovenfor. Dusjhode rengjøring ikke krever for mye hassle, men krever litt tålmodighet og tid.

No comments:

Post a Comment