Wednesday 1 February 2012

Garden Gjerde for Rabbits

Etter alt arbeidet og tid har du brukt til å krydre opp hagen din, er det frustrerende å se kaniner spise alle planter, er det ikke? Tross alt, du har plantet dem, slik som å oppfylle ditt ønske om å skape en flott hage i hagen din, ikke å mate kaninene. Så, er løsningen på dette problemet hagen fekting for kaniner. Gjerdet må være sterk nok som kaniner elsker gnage. Videre kan de hoppe over lave grensen gjerder, foruten de elsker å grave. Så, har hagen gjerdet panelene å være slik at det tar hensyn til alle disse faktorene. Mer om gjerder design.
Før vi går nærmere inn i detaljer i hagen gjerder for kaniner, et poeng verdt å nevne, disse små skapningene er svært sky og kommer til hagen din på jakt etter mat, uten noen intensjon om å skade deg (selvfølgelig den ikke kan). Så, sørg for at gjerdet du installerer, ikke skade dem. Les mer på hagen gjerdet design.
Barrierer for Kaniner
Noen av de vanligste kaninen bevis gjerde omfatter netting gjerde, elektrisk gjerde, tre vakt, rad cover, eske opp senger og våren seeding beskyttelse. La oss se på hver av dem i detalj.
Metal Mesh, Metal mesh er en av de vanligste kaninen bevis gjerde alternativer, som brukes av folk flest. Du må sørge for at de er sterke nok (minst 14,5 gauge), slik at selv om en kanin starter tygge det, kan de ikke bryte gjennom gjerdet. Videre bør de være høy nok, minst 3 meter høy. Polakkene skal plasseres på et intervall på ikke mer enn tre meter fra hverandre. I tillegg til det, sikre at områder i bunnen av gjerdet er ikke mer enn en tomme tykk. Mens kjøpe et metall netting gjerde, bør du kjøpe en 4-fots gjerde, som du vil trenge for å begrave en tomme i bakken. Du kan gjerne vite mer om gjerdestolpe installasjon.
Power Fekting; Bruke et gjerde som sender strøm gjennom den, er en annen måte å beskytte din hage fra å bli angrepet av kaniner. Det er en kostnadseffektiv metode og viktigst, er det enkelt å installere, sammenlignet med mesh metall gjerde. I denne prosessen, er elektrisitet fra en motor båret gjennom ledninger, som er tredd på isolerte innlegg. Vanligvis, er en lommelykt batteri som brukes til denne prosessen og lav spenning strøm går gjennom disse ledningene. En mild summende lyden blir produsert, noe som frastøter kaniner uten å skade dem. Du kan velge å bruke denne metoden av gjerde for å beskytte din hage fra andre dyr også. Les mer om hvordan du installerer gjerdestolpe.
For bygging slikt gjerde, bør du bruke bare et par ledninger, en som er ca 6 inches over bakken og den andre om lag 12 inches ovenfor. Du kan ta en hønsenetting gjerde, isolere polene og strengen en enkelt strand av wire fra en pol til den andre. Når kabelen er stressede, kan du tilpasse den til en motor som en lommelykt batteri og la strømtilkobling passerer gjennom ledningen.
Tree Guards; Du kan prøve og bruke et tre vakter for å beskytte din hage fra kaninen angrep. Du kan bryte den nedre delen av stammen med en plastikk sylinder, aluminiumsfolie, burlap, tre pakk, slik som å beskytte trær. Under vintre, må du pakke inn trærne over forventet snødekket. En annen måte å forebygge kaniner fra å ødelegge dine trær er å fjerne snøen fra rundt trærne, slik at kaniner ikke kan nå treet.
Du kan også velge å beskytte din hage fra kaniner ved hjelp av boksen dekker. For dette, må du plante grønnsakene dine eller avlinger på en hevet seng og omgir dem med en trekasse. Kaniner pleier å beite på kløver og det er sjansene for at de ville ignorere de omkringliggende plantene. Dessuten, kaniner er motvillige klatrere og så, ville ikke klatre over boksene.
Les mer på:; Wood Fence Styles, Hvordan bygge en Wood Fence; Slik installerer Chicken Wire Fence; Det er ikke så vanskelig å installere hage fekting for kaniner på egen hånd, bare husk instruksjonene som er nevnt ovenfor for å beskytte hagen. Hope, har denne artikkelen gitt deg noen nyttige tips om de ulike typer gjerder, som du kan velge å bruke.

No comments:

Post a Comment