Monday 27 February 2012

Stain fjerning Tips

Det finnes så mange typer flekker som vi møter i vårt daglige liv. Men den ubevisst gjort flekker er de vanskeligste flekker å fjerne. Dette er fordi, du vet aldri når de er laget og når du innser deres eksistens, er de tørket og sta. Men det er aldri for sent å fjerne disse flekkene, uansett hva innholdet er som det alltid flekkfjerning tips involvert. Alt du trenger å vite er, hva er flekken og hvordan du kan fjerne det. For enkelhets skyld, er det mange flekkfjerning produkter som er tilgjengelige i markedet også, så du kan fjerne de mest gjenstridige og vanskelige flekker uten å skade stoffet på noen måte. Gitt nedenfor er noen flekkfjerning tips for deg, husk alle mulige flekker du kunne møte.
Slik fjerner Flekker
Hvis du har barn hjemme, hvis du er en rotete eater eller hvis du tilfeldigvis slippe ting på klærne enten hjemme eller mens du er ute, beis er alltid til stede. The Følgende flekkfjerning tips har en samling av hva du skal gjøre når du får noen form for beis på ulike typer stoffer og på klær. Mer om teppe flekkfjerning.
Ink: Fjerningen agent for denne flekken er rødsprit og alt du trenger å gjøre er DAB det med absorberende hvit duk og denaturert sprit. Hvis du følger disse flekkfjerning tips for flekkfjerning blekk flekker av noe slag for blekk er sikker på å bli fjernet.
Blood: Fjerningen agent for dette er salt eller biologisk rengjøringsmiddel og til å fjerne det, presoak disse flekkene i sterkt saltet kaldt vann eller vaskemiddel.
Kaffe og te: Fjerningen agent er eddik, vaskemiddel og boraks. Skyll flekken med kaldt vann en løsning av vaskemiddel, men ikke såpe. Hvis det fortsatt, suge på en løsning av en del eddik til to deler vann, eller en løsning av boraks. Mer om hvordan du fjerner kaffe flekker.
Curry: Fjerningen middel som brukes for dette er hydrogen peroxide og biologisk vaskemiddel. Som noen curry flekker har sterke naturlige fargestoffer som er nesten umulig å flytte, DAB det med en sterk løsning av vaskemiddel før hvitvasking. Deretter suge gjenstridige flekker i en løsning av hydrogen peroxide blekemiddel.
Tørket frukt: Bruk sitronsaft som fjerning agent for disse flekker og dempe klut med sitronsaft. Da DAB med varmt vann og vask.
Blekk på farget stoff: For flekkfjerning tips til klær, kan du bruke fjerning agent melk. Sug umiddelbart i litt varm melk vask deretter med varmt vann. Mer om flekkfjerning fra klær.
Leppestift: Fjerningen agent for leppestift flekker er enten såpe eller denaturert sprit. Hvis du vil bruke disse som flekkfjerning fra vaskbare stoffer, gni stoffet mot seg med såpe eller litt oppvaskmiddel. Vask så og DAB med rødsprit hvis stoffet er ikke vaskes. Mer om leppestift flekkfjerning.
Svetten: Dette er en svært vanlig beis, er fjerning agent for denne klar eddik eller sitronsaft. For disse flekkfjerning tipsene, bør du suge eller svamp flekken med eddik, men bruke sitronsaft på ull. Skyll og vask med varmt vann. Mer om hvordan du fjerner mugg flekker.
Rødvin: Du kan bruke kullsyre eller soda vann som fjerning agent for disse flekker. Den kan brukes til alle alkoholholdige drikker flekken ikke bare vin. DAB eller skylle flekken med kullsyre eller brus vann og deretter vaske den med varmt vann.
Rust: Lemon juice er den beste fjerning agent for denne flekken som ingen annen agent er sterk nok for rust flekker. For å fjerne denne flekken alt du trenger å gjøre er å skylle den med sitronsaft, la stå i 15 minutter og deretter vaske den med veldig varmt vann eller bare hvitvaske. Mer om hvordan du fjerner rust flekker.
Skokrem: For fjerning agent for disse ofte funnet flekker kan du bruke white spirit. Det er ikke veldig vanskelig å fjerne disse flekkene må du DAB det med white spirit og vask det grundig med såpe og varmt vann.
Med disse svært enkle flekkfjerning tips for alle typer sta og vanskelige flekker, kan du definitivt være sikker på å fjerne alle typer flekker. Derfor, husk å bruke disse flekkfjerning tipsene neste gang du støter på slike flekker.

No comments:

Post a Comment