Tuesday 28 February 2012

Black Mohawk frisyrer

Mohawk frisyrer ble tradisjonelt båret av amerikanske indianere, for å vise sekt som de tilhørte. Bare vill indianerne brukte denne hårklipp, fordi det var ment å se ut som øks blad. Mohawk frisyrer ble populære på 1980-tallet, da alle forsøkte å gjøre pigger så lenge og så fargerik som mulig. Slike frisyrer var stylet med lim og jern flat, som ikke er en god stil å opprettholde hårpleie. Men i dag Mohawk frisyrer er mer mildere og mer subtil. Dessuten er det mange typer av Mohawk stiler, og de fleste ikke engang inkluderer toppene. Man kan også velge faux Mohawk stiler, der man ikke trenger barbere sidene av hodet. Man kan gå med krøllete hår, rett hår, kort hår eller langt hår hanekammer, er det mange varianter ute som man kan velge. Her er ulike stiler av svart Mohawk frisyrer for menn og kvinner. Les mer på svart frisyrer.
Svart Mohawk frisyrer for Kvinner
Nevnt nedenfor, er ulike Mohawk frisyrer for svarte kvinner ut av hvor du kan velge den du liker.
Låste opp Curly Mohawk Style: Hvis du har krøllete hår da denne stilen kan se flott ut på deg, også for denne stilen du trenger ikke å barbere siden håret. Alt du trenger å gjøre er å pin deg alt håret på midten av hodet. La noen løse krøller i front, for en avslappet look.
Fierce Mohawk Cut: For disse fet leter hårklipp stiler og ideer, må du ha rett hår. Style din side hår på ryggen, og bruke en hårspray for å holde dem på plass. Deretter kuttet midt på håret i rett, men avslappet pigger. Du kan bruke en barberhøvel for å gi endene av håret mer karakter. Gre den midtre delen av håret tilbake.
Curly Mohawk: For denne stilen bruke en krølltang for å lage krøllete hår låser. Kutt sider til små avlinger. Påfør pomade til dem, for å sikre dem på plass. Bruk fingrene til å lede krøllene oppover og danne ekstra side smell.
Fet Mohawk Style: For denne frisyren, klippe side håret veldig kort, og legge til ekstra hold gel til lengre striper i håret og kjøre det gjennom fingrene. Gre håret ditt så rett som mulig og vinkel den fremover og oppover. Spray på hårspray, for å holde stilen bedre.
Svart Mohawk frisyrer for menn
Her er de ulike ideene av svart Mohawk frisyrer for svarte menn, hvorav du kan velge den som passer deg.
Tradisjonell Twisted Mohawk: For disse menns frisyre, barbere sidene av hodet, og la rundt 4 inches av toppen håret lange. Påfør en avslappende hår produkt å arbeide på håret lett, og spike dem opp med gel, men arbeidet med å gjøre små pigger, la dem falle litt fremover for å skape en rotete Mohawk.
Enkelt Mohawk: Disse korte black Mohawk frisyrer er veldig lett å få og beholde Mohawk stil. Alt du trenger å gjøre er å klippe håret veldig kort, så barbere håret på sidene og la midten håret på det er, og voila! Du har en Mohawk frisyre.
Faux Hawk: The faux hawk korte frisyrer og stiler har blitt gjort populært av David Beckham. Klipp sidene av hodet kort og midt stripe håret riktig. Så med saks, klipp av litt hår på toppen av tuppene. Bruk deretter en god beholdning gel, og style håret opp.
Punk Mohawk: For denne stilen barbere deg sidene av håret ditt, og danner toppene med håret midt på hodet. Color piggen tips med forskjellige lyse hår farger. Les mer på punk frisyrer.
Disse var de forskjellige svarte Mohawk frisyrer for kvinner og menn. Så velg din stil og idrett en fantastisk Mohawk kutt!

No comments:

Post a Comment