Sunday 12 February 2012

Emo Makeup for Girls

Begrepet "emo" er en forkortelse av ordet 'emosjonelle'. Det er beskrevet som en holdning og mote som kommer fra emocore eller emo musikk. Emo musikk er en kombinasjon av hardcore og punk musikk. Begge var svært populær i Washington DC i slutten av 80-tallet. Emo mote er preget av flere unike måter å kle opp og sette på makeup. Emo klær eller sine måter å kle opp inkluderer iført hud-montering bukser og en stripete skjorte. Det er kombinert med en trist uttrykk i personens ansikt. Denne typiske utseende er ytterligere aktualisert av farget svart smell, et par body piercing, og tung øyesminke. Den nåværende artikkelen fokuserer sin diskusjon om emo sminke for jenter. Det gir deg noen emo makeup tips for gutter også. Hold lesing for å få noe interessant og nyttig kunnskap. Les om emo kunst.
Hvordan gjøre Emo Makeup for jenter?; Vask ansiktet og halsen godt med en vask ansiktet som passer for huden din. Tørk huden din. Påfør en glatt og jevnt lag med flytende foundation over hele ansiktet og halsen med hjelp av fingrene. Pass på at flytende foundation er nær din naturlige hudfarge og gir deg en rolig, eller mer klart en trist, utseende. Hvis du ønsker, kan du bruke et ansikt pulver eller concealer på en egnet skygge å møte de samme formål. Bruk en svamp eller en makeup børste for å anvende de nevnte produktene. En flott emo makeup tips er at mens søker flytende foundation, ansikt pulver, eller concealer, husk å ikke sette den på de indre hjørnene av øynene. Eller annet, kan du ende opp med en caked utseende.
For å gjøre emo sminke for jenter, må du jobbe mye for øynene. Å starte med Emo øyesminke, påfør øyenskygge. Du kan bruke av forskjellige nyanser for å skape en emo look. Men, mørkere farger og lyse neons gjør svært godt. Ikke gni utover the øyenskygge. Ta en eyeliner pinne eller Kohl pinne, og gjelder i nedre øyelokk. Prøv å bruke eyeliner eller skjønnhetsprodukter i et sammenhengende jevn linje. Du kan starte linjen fra begge retninger, avhengig av hva som er behagelig for deg. Emo makeup krever en tykk sort effekt. Derfor må du kanskje gå over den første eyeliner strek på nedre øyelokk 4-5 ganger. Makeup eksperter foretrekker å bruke en farget eyeliner for å legge til livligheten og glamour til den originale emo makeup-stil. Smudge bunnen eyeliner litt. Det vil gi deg en røykfylt utseende.
Nå må du fokusere på øvre øyelokk. Gjenta alle trinnene av å sette eyeliner eller kohl beskrevet ovenfor på den øvre øyelokk. Møt eyeliner endene til å møtes opp på begge hjørnene på øynene dine. På utsiden hjørnet, utvide eyeliner linjen noe mot din templer. Påfør sort mascara til både øvre og nedre øyevipper. I tilfelle, øyevippene dine er ikke tykk, kan du bruke falske øyevipper. Som allerede nevnt i denne artikkelen, fokuserer emo makeup mer på øynene. Derfor trenger du ikke bruke en lys skygge leppestift på leppene. Gå for en naken lipgloss, slik at all oppmerksomhet går på øynene dine.
Se også:; Emo mote og frisyrer; Female Emo hårklipp; Emo sminke for gutter krever små variasjoner. Du bør gjelde bare at mengden av flytende foundation, ansikt pulver, eller concealer som kan skjule mørke flekker og andre liknende feil i ansiktet ditt. Ideen er å skjule det faktum at du har brukt noen kosmetiske på ansiktet eller halsen. For det andre gjelder eyeliner kun i tykkelse som passer deg og at du ser fin EMO stilen veien. Det bør ikke gi deg et malt utseende. For det tredje er bruk av øyenskygge ikke nødvendig for gutter. Men, hvis du ønsker å prøve det ut, gå for en lett mengde trekull øyenskygge. Sett en liten mengde av øyenskygge under øynene dine til å gi deg selv et renere og selv ser. Unngå å bruke lyse farger. Endelig er bruk av mascara også valgfritt. Hvis du vil ha, alltid bruke svart mascara. Dette er alle på emo sminke for jenter og gutter. Må prøve hendene på det og eksperimentere med utseende når du føler for.

No comments:

Post a Comment