Monday, 20 February 2012

Car Interior Design

Vi bruker en betydelig mengde av vår tid i bil. Med stadig voksende byene, er avstanden mellom våre hjem og arbeidsplass øker betydelig. Selvfølgelig, mange av oss ende opp med å tilbringe mer tid i våre biler i stedet for i våre hjem. Som et resultat, bil eiere ta så mye smerter å dekorere sine biler, om ikke mer. Mens estetikk og verktøyet er de faktorer som spiller stor rolle i hjem dekorasjon, dreier bil interiør ofte rundt sikkerhet og komfort for passasjerene. Nedenfor er noen ideer til tilpasset bilens interiør design.
Car Interior Design Ideer
Seter og setetrekk, Den type bilseter bestemme nivået på komforten opplevd mens du kjører. Mens myke, pløsete seter faktisk synes hyggelig å sitte på, kan de bli svært ubehagelig i lang reise. Denne type seter er kjent for å gi tilbake problemer til beboerne. Derfor bør setene være vanskelig nok til å gi nødvendige mengden støtte til ryggen. Kjøpe setetrekk er også viktig som de er primært ansvarlig for utseendet på interiøret. Setetrekk er tilgjengelig i utallige materialer som skinn, vinyl eller klut. Skinn og vinyl ser elegant og er lettere å rengjøre. De kan imidlertid være et problem i varmt og fuktig vær som de kan føre til overdreven svetting. Dessuten kan de ikke tåler ekstrem varme og kalde temperaturer. Skinn setetrekk er også utsatt for mugg i regntiden, hvis riktig behandling er ikke tatt. På den annen side, dekker klut eller stoff seter gir maksimal komfort og tåler all slags vær. Deres eneste problem er at de er litt vanskelig å rengjøre.
Floor Mats, dette er et annet viktig aspekt av bilens interiør design. Du kan gå for enkle gummimatter eller svært dyr dekorative tepper. Men, må man sette sikkerheten til beboerne før noe. Mattene bør ikke være så tykk at gass og bremser seg fast i det. Dette kan føre til ekstremt ubehag til sjåføren og ulykker i verste fall. En annen ting som må tas hensyn til er at gulvmatter tendens til å tiltrekke seg mye skitt, dermed bør materialet på gulvet matter være slik at det lett kan rengjøres. Enkle gummimatter er ikke bare lett å rengjøre, men de er også veldig enkel å installere. Mer om rengjøring bilen teppe.
Underholdning: Bortsett fra CD / DVD-spiller, kan du også installere TV-skjermer i bilen for ekstra underholdning. TV-skjermen kan installeres hvor som helst avhengig av valg av beboerne. Det kan installeres på hodestøtten på forsetene for passasjerene i baksetet å se, eller det kan også monteres i taket som drop ned skjermer. På denne måten vil alle passasjerene i bilen kunne se den.
Dashboard Dekor; Hvis du har lov til å bestemme plassering av kontroller på dashbordet, så kan du designe layout etter ditt eget valg. Igjen, er sikkerheten av største betydning i dette tilfellet. Mens dekorere dashbordet, må du kontrollere at dekorasjonen ikke hindrer førerens evne til å operere kontrollene. Plassering Beanie Babies eller bobble hodet dukker kan hjelpe deg med å dekorere dashbordet uten opptar for mye plass.
Steering Wheel, Ratt kan dekkes i chic skinntrekk, mykt stoff eller til og med billig gummi en. Forsiktighet bør utvises at materialet av rattet gir et riktig grep. Fabric rattet dekker kommer i en rekke farger, design og mønstre. Lær kan bli matchet med fargen på setet dekker mens gummi dekker gir et utmerket grep.
Du kan følge et ensartet fargevalg i hele bilens interiør design for en sofistikert look. Alternativt kan du også leke med farger for å vise din personlige stil og smak.

No comments:

Post a Comment