Thursday 1 September 2011

Hand Gestures og deres betydning

Mariah utbrøt i glede, og hennes støttespillere jublet "viva" "viva" til hennes. Hun ble returnert med spenning og fingrene ligner alfabetet 'V' ble nok til å forkynne sin seier.
Det er vista av hånden gester. Håndbevegelser er kropp handlinger, som kan kommunisere meldingene, usagte ord eller noen tanker du vil uttrykke overfor andre. Sammen med bevegelser av hender det er også betydelige endringer i ansiktsuttrykk og bevegelse av andre kroppsdeler. Håndbevegelser har ulike betydninger, og de er også illustrerende for spesielle religion og kulturell innstillinger. Hver bevegelse har en unik betydning, og det kan være utfyller eller lovbrudd. Gå gjennom følgende innholdet til å forstå vanlige håndbevegelser og deres betydning i bredere forstand.
Kjente Hand Gestures
Det er ulike håndbevegelser hele verden. Ulike land praktiserer forskjellige typer håndbevegelser som kan variere fra hverandre. Betydningen kan være annerledes i USA, mens håndbevegelser og deres betydning i andre land kan ha egne symbol og tolkning. Men det er noen håndbevegelser som er universelt fulgt og anerkjent. Listen er sitert ned. Les mer om kroppsspråk gester.
Victory eller Viva - The 'V', I USA ble «seieren» symbol uttrykt ved å løfte pekefingeren og langfingeren i form av "V", og bøye den tredje og fjerde fingeren til å trykke spissen av tommelen. Dette symbolet ble popularisert av Richard Nixon i Amerika. Anti-Vietnam demonstranter brukte det på 60-tallet som et tegn på fred og kjærlighet. The 'V' skilt anses frekk i Italia, og hvis du viser utsiden av hånden din, så er det en form fornærmelse, som ble etablert i Storbritannia, Irland, Australia og New Zealand.
OK eller A-OK - The Circle, OK er en positiv symbol på hånden gest. Det innebærer berører tuppen av tommelen med tuppen av pekefingeren sammen. De andre tre fingre av hånden forblir bak og over pekefingeren. Dette håndbevegelse i USA betyr "godt" eller "helt greit". Meningen med dette symbolet er absolutt motsatte i Europa. Der betyr det en fornærmende overtone, og de tolker at du vurderer dem null og ubetydelig. I Brasil og Tyskland, betyr dette symbolet slang og homofile individ.
Stopp eller Stay - The Front Palm, I United Stated, "stopp" er avbildet ved å sette hånd med håndflaten utover med alle fingrene peker oppover. Disse håndbevegelser også ha andre betydninger liksom: "holde seg borte 'eller' snakke med hånden '. Dette håndbevegelse, i Malaysia brukes til å ringe servitører eller få deres oppmerksomhet til å si noe. Du kan også være interessert i å vite om kroppsspråk tegn.
Peker fingre - fingrene, peker fingre normalt bety henvisning noen eller noe. Utvide pekefingeren å peke noe er den vanligste hånden gest. Selv babyer bruker denne bevegelsen å uttrykke sine behov. Peke fingre kan også være et middel for å plassere skylden på noen. Finger peker er en av de mest obskøne håndbevegelser i den vestlige verden. Indeks fingeren når iblant erstattet med langfingeren, er en av de mest universelt forstått håndbevegelse i verden, på grunn av sin seksuelle vanære.
Finger Vinket - Curling indeksen, bevegelser av hender og fingre er alltid anses som symboler på vinket. Curling av indeksen finger par ganger, betyr ringer til noen eller lette etter noen oppmerksomhet. I USA er det brukt til å tilkalle servitører i restauranter eller kan også være en forførende gest. I Japan er ansett uhøflig. I Singapore curling pekefingrene betyr mest imot, representerer den død.
Tommelen Opp eller ned - The Thumb, Når du utvide tommelen opp i luften og curling resten fingrene innover, har den en generisk betydning for 'godt gjort "eller" ting er stor ». I den vestlige kulturen, det er en positiv og uformell fortegn. I Midtøsten, Latin-Amerika, Hellas, Russland og Vest-Afrika, tommelen-opp er totalt motsetning. Viser dette håndbevegelse betyr fornærme andre. Tommelen ned betyr ikke aksepterer, fiasko og avslag.
Fingers Crossing - Cris Cross Midt-og indekser; Crossing fingre betyr lykke. Det innebærer krysset det første to fingre av begge hendene. Den universelt akseptert hånd gestus. Det er også en gest for hell og positive håp. I kristendommen, krysser fingrene også betegne den "beste måten å bekjempe demoner". In folklore, noen anser det som symbol på «løgner».
Les mer på kroppsspråk fra følgende artikler:; Reading Personer etter Body Language; Tolking Body Language; Body Language Forklart, jeg håper du nå kan forstå de ulike håndbevegelser og deres betydninger. Dersom du ønsker å kommunisere noe, alltid være sikker på betydningen av bevegelse og deretter gjøre en innsats. Vel sjekke ut da, den "HORN" eller "CORNA 'av rock og heavy metal band, hip hop og rap. Jeg er sikker på at det er kjent for alle.

No comments:

Post a Comment