Friday 23 September 2011

Red Lipstick for Black Women

RED - den mest beilet leppe fargen på svarte kvinner. enig Ja, jeg vet. Du må ha definitivt tatt et øye med Beyonce Knowles, fresende på den røde løperen. Og skjønnheten må ha forlatt deg awestruck med henne sexy bygget, fantastiske kostymer og forførende lepper. Hun er oftest sett på seg rød leppestift med en skinnende glans som gjør leppene være attraktive for alle. Hun setter et perfekt eksempel for svarte kvinner som elsker iført rød leppestift. Men, hvordan finne en god rød leppestift? Vel slapp da, her er den artikkelen som gir deg alle opplysninger du trenger om rød leppestift for svart kvinner.
Red Lipstick Shades for Black Women
Det er et helt register utvalg av rød leppestift for svarte kvinner i kosmetikk huset. Plukk opp den riktige fargen som utfyller best på huden tone. Men uten dem på dine lepper, kan du ikke gjøre ut om det passer din hud tone eller ikke. Så legg rettssaken køller før du kjøper den endelige leppestift. Red nyanser med fiolette eller lilla skjær ser fantastisk på sine lepper. Tomato rød, gyllen rød, murstein rød og gulbrun røde er perfekte farger for glinsende svart hudfarge.
Rød leppestift med strålende oransje glans er det perfekte leppe fargen for de unge. Fersken rød med en blek skygge av rosa er den ideelle fargen for lys tonet unge folk. Brannbil rød, bær rød, plomme og bjørnebær toner røde drakten bra på svarte kvinner med dystre tekstur. Rød leppestift kan være matt finish eller skinnende type. True rød matt leppestift gir en voldsom surmule og er den ultimate fet rød leppestift for svarte kvinner. Burgunder rød med en kobber skinne ser karismatiske on svarte kvinner. Glossy rød leppestift for svarte kvinner gir en fullstendig og saftig se til leppene. Les mer på rosa leppestift til afrikanske amerikanske kvinner
Best Red Lipstick for Black Women
Når du kjøper noe kosmetisk selv, er det alltid anbefalt å plukke opp de beste merkene på markedet. Mac, Clarins, Lancome og L'Oreal er de anerkjente merkene som produserer et bredt spekter av røde leppe farger. Andre gode merker er Rimmel, Dior, Clinique og Revlon. Her er noen andre merker som er orientert mot produksjon rød leppestift for svart kvinner. Du kan også liker å få en ide om rød leppestift for fair hud.
Shu Uemura Rouge Unlimited Red Lipstick; Dette merket er en av de beste merkene produksjon rød leppestift for svarte kvinner. Dette splitter legger blå til gul-farget rød leppestift. Den inneholder hybrid pigmenter som legger lysstyrken og glans til fargen.
Black Radiance Perfect Tone Lipstick; Black Radiance produserer leppestifter rettet mot kvinner av farge. Reggae Red leppe farge utfyller svarte kvinners hudfarge perfekt. Det er også beriket med vitamin A og vitamin E, som holder leppene fuktig for lange timer. Dette leppe fargen ser ganske smigrende og kan brukes både dag og natt tid også.
Iman Cosmetic i leppe Beis, Iman Lip Beis i brann opal er den perfekte fargen for natten ute. Den har en mørk wine farge og er det ideelle rød leppestift for svart kvinner. Det ruller på glatte, lastet med hud kremer og er langvarig. Les mer på langvarig leppestift.
Rød leppestift for svarte kvinner ser nydelig, når du har brukt det perfekt på leppene. Definer lepper med lip liner og fyll deretter opp basen farge. De røde munnen ser mer elegant og forlokkende når du har supplert det med perfekt makeup. Forlokkende huh! Gå dame, gå rødt!

No comments:

Post a Comment