Sunday 11 September 2011

Clover Tattoo Designs

Clover tatoveringer er populært kalt «Shamrock» tatoveringer. Clover Tattoo design er en av de mest populære design tatovering fra Irland. Ofte ganger er det også referert til som "heldig kløver '. Clover blir sett på som et symbol, som står for flaks med den irske. Clover tatovering design gir en perfekt symbol på det unike og kjære kulturell identitet.
Clover Tattoo Mening
Kløver ble dyrket i det gamle Irland av druider. Dette anlegget ble verdsatt, som den har likheter med den keltiske triple spiral bilde. Med passasjen av tid, var det også adoptert inn i kristendommen også, fordi det sies at St. Patrick, benyttet seg av kløveren å forklare den hellige treenighet, hvor det er tre representasjoner av én Gud. Det er grunn til denne troen, at kløver også har blitt et religiøst symbol.
I den første tiden var det de tre firkløver, det var verdsatt og viktig. Men den druider og keltere snart realisert, hvor sjelden en fire firkløver er og det ble sett på som en beskyttelse mot fiendtlige sjarm ånder. Denne troen er videreført og fire blad kløver anses heldig og det har også utvidet til tatovering design også.
Clover Tattoo Designs
Den mest populære clover tatoveringer for jenter og gutter er "tegneserieaktig", lyse, fet grønn kløver. Selv om dette er design appellere til noen mennesker, kan det ikke være appellere til massene. Det er mange ulike utførelser av kløvereng tatoveringer. De mest populære er de keltiske clover tatovering design og tribal clover tatovering design. Den keltiske kløver tatoveringer er fylt med klassiske trippel spiral eller Celtic knotwork. Den andre alternativ å lage en Shamrock på keltisk tatovering design skal danne sentrum av en keltisk kors med kløver design, eller andre design kan også brukes til å fylle den inn Du kan velge å få kløver Tattoo Designs laget av en farge rekke grønt, og klart for sportslige mer komplekse skyggelegging og struktur med ulike utsmykninger som den irske flagg, krone eller en hvit due. Les mer på; Celtic Tattoo Designs, Celtic Cross tatoveringer, keltiske Kjærlighet Knot Tattoo Designs, Celtic knop og hva de betyr; Ulike tribal tatovering design kan kombineres med kløver tatovering design også. Men, hvis du er glad i fargerike tatoveringer, så dette kan ikke være riktig tatovering design for deg. Flower tatoveringer kan bli sett omringe Four Leaf Clover tatoveringer. Det legger litt farge og ulike dynamikk til tatovering design. Det andre alternativet er å funksjon bånd eller sashes som omkranser den clover og gi kløveren tatovering en annen storhet og gjøre dem kongelig i utseende. Siden clover tatoveringer symboliserer lykke, kan ordet "flaks" også bli gravert verken over eller under clover bruker ulike stiler og skript.
Hvis du er stolte av din arv, men ville ikke likt å flaunt det, trenger du ikke bekymre deg. Kløveren tatovering design er subtile, er ennå gjenkjennelig. Siden de er vanligvis små i størrelse, de er allsidige og også lett å bære. De kan bli gjort på nesten alle del av kropp. Du vil merke at kløver tatoveringer er gjort på ankelen (er den mest populære sted for en Shamrock tatovering), skulder, nedre rygg, håndledd eller også på foten.
For mer informasjon, les; Celtic tatoveringer for menn, Celtic tatoveringer for kvinner, Når du bestemmer deg for å få deg en av de mange kløveren tatovering motiver kan være lurt å huske en ting, at normalt én blad av de fire bladene av en kløver er kortere , enn de tre andre. Innlemmelse av dette lille detalj i din kløver tatoveringer vil låne den en mer original touch.

No comments:

Post a Comment