Sunday 4 September 2011

Lawn Avslutningslist Ideer

Legge kantene til din hage, plen, åpne greeneries og landskap i huset ditt, gir en klar definisjon på det. En fin dekorative touch med utsøkt grenser gress eller blomster forsterke den naturlige skjønnheten i huset. The kanting kan også gjøres har materialer som tre, plast, metall, stein, murstein, etc. Dette materialet er slitesterke og vare lenge i en viss periode av tid. Hvis du er en ivrig gartner, må du lese disse plenen kanter ideer for å forskjønne og åpne områder og greeneries i hagen din. Finn ut mer informasjon om hagestell.
Lawn Avslutningslist Metoder
Plen kanting metoder kan være dyrt eller billig. Hvis du ønsker å bygge en grense med landskapsforming mursteiner og sement, så investeringen er høy. Du også kan bruke din innovative ferdigheter til å konstruere kanting med blomster, gress og tre. Self installasjon med billige plen kantlist ideer er en meget kostnadseffektiv måte. Gartner kanting ideer eller hagen kanting ideer er dessuten like, bare materiale og design for grensene varierer. Så her er ett few lawn kant ideer you.
Kanting med planter eller Grass; Grass kanting ideer gir et levende kant til plener og hager. Gress eller bunndekkende planter danne en tiltalende ramme i blomst hager. Planter som, Aegopodiumalso and Alyssum er vakre hage kanter planter. While kanter med planter og gress, må du opprettholde høyden på plantene. Det bør være trimmet i hver rotasjon for å opprettholde høyden. Selv lik vekst av enkelt anlegg, og gresset må tas vare på. Du kan også blande ulike varianter av planter og blomster for å legge til en flerfarget kanten til å åpne landskap og greeneries. Lavtliggende dekorativ grasses kan spres på grensene for å pynte opp plener i huset. Les mer om blomsterbed kanter ideer.
Kanter med Stones og plast; Lawn grensen ideer med stein og plast krever lite vedlikehold. De er langvarig og også billig. Ulike steiner, steiner og skjell gjengi en naturlig se til åpne områder av huset ditt. Du kan farge steinene å gi en uformelt utseende til urtehage. Grenser med sement og Bricks er studie-og holdbart. Fieldstone er en god kanting agent for plener, vegetabilske hager og landskap. Murstein og sement grenser kommer i forskjellige stilarter, former og farger. Kanting med stein legger en definisjon til hagen. Plastic kanter selv om mangler i estetikk er ganske enkel å installere. Plastic grensene er lett å håndtere i varmt vær som deres pliability økes.
Kanter med metaller og Wood; Metal kanting er litt dyrt og må gjøres av profesjonelle. Metallet encasing grensen kan males med ulike farger og polert for å gjengi en metallisk glans til grensene. Denne hindrer også rust og forlenger levetiden av grenser. Med tre, kan du opprette en miniatyr stakittgjerde. Kan du også gjøre kanting med biter av log. Keramiske fliser festet til kryssfiner ser veldig attraktivt når grenser i hager. Kanting med landskapet tømmer er også et godt alternativ. Pre-laget tre blokker er også tilgjengelig i tømmerhus for plenen kanter formål. Uniform vedskiver og og tubulær trestykker danner også god plen og hage kanter.
Plen kanting ideer er tallrike. Hvis du har noen kreative instinkter, kan du rammen utformingen selv. Eller hvis du er ute for i noen mengde investering for få det gjort av en profesjonell, så kanting design vil definitivt se perfekt, pen og stilig. Velg noen av disse materialene til å bygge en grense design for din hage eller landskap i huset.

No comments:

Post a Comment