Wednesday 28 September 2011

Delphinium Blomster

Delphinium Blomstene er staude blomstene som tilhører den buttercup familien av Ranunculaceae. Mer kjent som Larkspur, de finnes over hele den nordlige halvkule og i de høye fjellene i tropiske Afrika. Denne blomsterplante's sesong er fra sent vår til sensommeren.
Delphinium blomstene kommer i flere farger som rød, hvitt, blått, gult og lilla. De blå riddersporer blomstene er de oftest funnet av disse artene. Delphinium blomster finnes i bunter, på toppen av den blomstrende stammen. Blomsten har fem blad-esque begerbladene. These begerblad inneholder den sanne kronbladene. Frøene av Delphinium blomstene er skinnende, mørk svart. De bestøves av bumble bier og sommerfugler. I tidligere tider, var Delphinium blomster brukes av indianere å gjøre blå farge. Og det har vært opptak av dem brukes til å kjøre unna skorpioner. Europeerne, er det sagt, brukt disse Delphinium blomstene å lage blekk.
Delphinium Flowers Meaning
Dette slående vakre blomsten derives det er mening fra greske ordet Delphis, som betyr Dolphin. Dette er fordi blomsten ligner flasken-lignende nesen av delfin. Delphinium blomster symbolisere egenskaper som letthet, lettsinn, storhjertet, brennende vedlegg og moro. Det bærer også i seg essensen av himmelske kvaliteter. Les mer på blomst betydninger.
Hvordan Grow Delphinium Blomster
Delphinium blomster er en fryd å ha i hagen verden. Men å ha en blomst hage som har Delphinium blomster i den, må du følge noen få trinn. La oss se hva disse er:
Variety; Det er utallige varianter av Delphinium blomster. Mens noen er i ferd med en fot i høyde, kan andre gå opp til flere meter selv. Så når velge variasjon av anlegget, tenke dens formål i hagen. Har du trenger det som grense fôr? Eller som et selvstendig blomstrende seng. Velg den mindre eller større voksende varianter, holde landskapet design i tankene. Les mer på design for hagen blomsterbed.
Jord og beliggenhet; Den foretrukne Grunnforholdene for planting og vekst av Delphinium blomster er at det skal være fuktig, frodig og humus-rike. Så er også et godt drenert overflaten absolutt nødvendig. Pass på at det er rikelig med sollys tilgjengelig på steder hvor du ønsker å plante den. Delphinium blomster og planter krever mye sol for vekst deres, eller så det direkte påvirker blomstringen eller høyden på anlegget. Velg et sted der det ikke blåser, men Delphinium blomster vokser godt i kjølig vær.
Seed; Det er mulig å starte sine egne frø veldig enkelt. Det krever ikke å bli spesielt behandlet for å gi gode spire. For å hjelpe å plante prosessen, ta de nødvendige frøene og legg dem i en plastpose, legge fuktig vermiculite til det (aldri satt den i fryseren direkte.) Og sette dette i fryseren i 90 dager. Da sår frøet.
Planting Technique, The Delphinium blomster kan være plantet fra frø eller fra allerede eksisterende stengler. Ved å plante blomstene fra frø, holde en avstand på en tomme mellom frøene. Bruk en 6 tommers potten og plante på 2-4 frø på hver plante. Husk å trykke på frø så at det knapt dekker. Frøet er nødvendig for å være i fuktige og fuktig jord. Det krever også sol og lys. Putting det dypt inne i potten vil eliminere noen sjanser av dette, og vil resultere i frøet tørke opp. Pass på å beholde jorda fuktig, alltid med varmt vann til vann i jorda. Etter ca 14-21 dager, vil spiring begynner.
Når plantene har vokst, (når de har ca 4 blader) de trenger for å bli transportert i forberedt senger som er ca 7''dype og 4''brede. Pass på at temperaturen på stedet Skogplanting drives 55-60 grader F. Legg til en kompost mix og gjødsel til bunnen av hullet. Space hver Delphinium plante om en fot fra hverandre. Plasser plantene i gravde hull, etter nøye å fjerne dem fra potter og riste vekk eventuelle løs jord. Husk å vanne plantene godt etter planting. Dette vil bli kvitt eventuelle luftlommer, hvis det er. The Delphinium blomster vil ikke gjøre en opptreden før etter to år, fra den tiden det var plantet.
Etter Care, Delphinium omsorg krever at du vanne plantene tilstrekkelig. Faktisk litt ekstra vannet er gunstig. Vann planten med en flytende fisk emulsjon en gang i måneden eller legge noen ekstra kompost rundt hver enkelt plante om våren. Fôring av anlegget er vel veldig veldig viktig hvis du vil at planten blomstre og blomstring godt. Men vær forsiktig med hvor mye gjødsel du putter i. overfôring plantene med nitrogen vil redusere levetiden Delphinium blomstene. Les mer om kompostering.
The Delphinium stilker vil vokse til en høyde på 4-5 meter og det er en mulighet for at de vil henge over. Så må du gi noen slags støtte til dem når de vokser.
Les mer på flerårig plante omsorg.
Delphinium blomstene vil fremsette et slikt fargeklatt i hagen din, at du ikke vil kunne hjelpe, men fortsett å se på dem. Og nå som du vet hvordan å ta vare på Delphinium blomster og planter, det er ingenting som hindrer deg fra å ha en herlig Delphinium hage av din egen. Så gå i gang og skape det magiske verden!

No comments:

Post a Comment