Thursday 29 September 2011

Leo karaktertrekk

Den femte dyrekretsen i rekkefølge, Leo, symboliserer løven og de fleste av egenskapene til denne skapningen gjenspeiles i atferd. Egenskapen å være snill og storhjertet er mest merkbar i denne dyrekretsen. Personer med tegn Leo kan stille to ekstreme atferdsmessige trekk dvs. å være entusiastisk og utgående eller helt lat (ikke innadvendte skjønt). Herskende planet av denne dyrekretsen er "Sol" og elementet er "Fire". Nærmeste metall for Leo er gull, mens den heldige edelstener er Ruby, Diamond og Carbuncle. Disse menneskene beste eksempler på den ideen av å leve livet King size. Egenskapene til en Leo personlighet er vervet under.
Leo trekk og egenskaper
Personer med en Leo personlighet pleier å ha medfødte lederskap kvaliteter og foretrekker de å være autoritativ posisjoner. De er kjent som stolte og egoistiske mennesker som liker å beskytte hva de mener er deres egen. Denne personligheten trekk er veldig mye lik den territorielle atferden til løver. A Leonian liker å leve et luksuriøst liv. De er svært sosiale dyr og liker å hog rampelyset. Få av deres kvaliteter er: ambisiøs, dominant, modige, positive, sterk vilje, selvsikker og uavhengig. Den karismatiske personlighet og høflig natur Leos hjelpe dem samle lojale støttespillere. Det er ikke akkurat deres overveldende personlighet som gjør Leonians gode ledere, Leonians er veldig organisert i måten de utfører sitt arbeid. Å være kreativ hjelper dem komme opp med innovative ideer for å takle vanskelige situasjoner. Tenke og handle større er en av de spesielle trekk ved Leonians. Stadig etter utfordringene og leve et ekstraordinært liv er kjennetegner en Leonian personlighet, som betyr at de hater rutine eller kjedelig arbeid. For å kunne mette deres behov for å gjøre noe kreativt, og å være midt i noe verdt, ikke en Leo ikke bryr seg hisse opp den gitte situasjonen litt. Les mer på Leo signere kvaliteter.
Bak all aggresjon, ego og andre dominerende personlighetstrekk av en Leonian, ligger en følsom hjerte som bryr seg om hans kjære. En Leonian er fullstendig i stand til å beskytte hans / hennes pårørende og ville gjøre det med all den energi og humor hun / han besitter.
Mann Leo karaktertrekk; LEO Hannen er en typisk utgående og joviale type person. Han har generelt en stor venn sirkel og liker å sjefen rundt. Takknemlighet og beundring er de to viktigste tingene i komme nær en løve hjerte. Han liker å bli smigret og bortskjemt. En skal aldri prøve å dominere en Lenonian eller han / hun vil måtte bære byrden av hans vrede. Les mer på trekk av en Leo mann.
Kvinne Leo karaktertrekk: A Leo kvinne / jente er alltid i sentrum for oppmerksomhet i en gruppe og kvaliteter som livlighet, skjønnhet, eleganse, sensualitet og oppfinnsomhet beskrive henne det beste. Akkurat som Leo menn, er kvinner med dette dyrekretsen kjent for å være godhjertet og liker å hjelpe andre. Mot og viljestyrke er viktige trekk ved disse kvinnene og foretrekker de å bli husket som achievers.
Negative Leo karaktertrekk; En person med Leo dyrekretsen har noen negative egenskaper. Tendensen til å dominere kanskje har noen negativ innflytelse på andre. De kan også bli sjalu noen ganger. Men den Leonians kompensere for denne mangelen med sin høflige natur og stor-hjerte. Les mer på:; Leo Registrer Compatibility; 12 Zodiac Signs; LEO trekk presentert ovenfor, bør gi en viss idé om deres personlighet. Det er mye til Leo personlighet som trenger å bli forstått i detalj. Beskrivelsen ovenfor, bare utgjør en sammenfattet redegjørelse for Leo personlighet.

No comments:

Post a Comment