Wednesday 14 September 2011

Riktig Funeral Etikette

Foruten erklærte død av en person, er begravelser også organisert med den hensikt at folk kan betale sin respekt og uttrykke sin kjærlighet til den avdøde. Selv om ekte bekymring, sensitivitet og sunn fornuft er alt du trenger til en begravelse, for dem som ikke vet hva de skal si eller gjøre i begravelser, er her noen grunnleggende begravelse etikette som vil hjelpe du være forberedt på slike ganger. La oss se på noen skikkelig begravelse etikette.
Etikette for Begravelser
Condolence Visit Etikette; Hvis en nær slektning eller venn har mistet en nær og kjære, er det din plikt å gå til hans eller hennes sted og være der. Ditt nærvær vil trøste de sørgende person og vil også gjøre ham eller henne å føle seg ivaretatt. Spesifikasjon av når du skal betale condolence besøket vil avhenge hvor nær du er de etterlatte familien. If din nær dem, gå så fort du er informert om dødsfallet. Eller annet du kan gå etter begravelsen eller til uken etter begravelsen. Besøk en kondolanseannonse er ikke nødvendigvis akkurat å gå og henge ut de etterlatte familiens sted, men også en tid når du kan utvide hånd hjelp. Enkle ting som å svare døren, svare på anrop, bidra i begravelsen ordninger, etc. ville være til stor hjelp for de etterlatte familien. Les mer om hvordan du skal planlegge en gravferd.
Aktiviteter si og hva ikke si, Det beste for en å gjøre i en begravelse er å lytte. De etterlatte familiemedlemmer ikke ønsker at gode råd eller løsning på sine problemer. Alt de vil ha er noen som genuint bryr seg om dem, noen som er klar til å lytte til dem, noen som kan vise empati med dem. Gå fremover og bare holde hender. Hvis de sier noe, lytte til dem og genuint føle for dem. Det er virkelig det beste du kan gjøre i disse tider sorgen. Dessuten, aldri spør hvordan dødsfallet skjedde, og gjøre dem mer ulykkelige. Viktigst ikke delta i begravelse hvis du ikke bryr deg om den personen som nettopp har gått bort. Ikke ta på at kunstige maske av sympati og delta i begravelse, bare fordi du ønsker å opprettholde din sosiale posisjon. Det er den mest motbydelige man kan gjøre! Dessuten, ikke hengi i løse diskusjon eller sladder ved en gravferd. Les mer på begravelse - hva å si.
Riktig Funeral Flower Etiquette, sende blomster til begravelse hjemme, kirke eller gravplass er en skikkelig begravelse etikette. Funeral blomster kan virkelig være stor fakter av kjærlighet og omtanke til familien. Her igjen, en må være sensitive om personens personlige tro og religion. I ortodokse jødiske skikken, bør begravelsen blomstene kun sendes til huset deres familiemedlemmer. De finner det støtende om du sender blomster direkte til byrået eller gravplass. Derfor må man være forsiktig med å skade synspunktene til de etterlatte familien. Les mer på begravelse blomsterdekorasjoner.
Riktig Funeral Dress Etikette; Det riktige kjolen etikette for begravelser avhenger mest av hva slags kultur og religion. I den vestlige verden, kreves kristne begravelser folk til å ha svart, men i dag har denne regelen ikke gjelder. Wearing noe enkelt og formelle ville gjøre. Unngå floral eller prangende mønstre. I indisk hindu begravelser, kjolen etikette på begravelser pleide å være hvit, men er denne regelen ikke lenger strengt fulgte. I indisk begravelse iført western antrekk er ansett uhøflig, derfor må man ta hensyn til den kulturelle etikette utbredt. Les mer om riktig begravelsen antrekk.
Telefonsamtaler og e-post; De sørgende familien går gjennom en fryktelige tid. Med dette i tankene, hvis nære vennen har mistet en kjær en, så du kunne ringe og uttrykke kondolanser. Men, holde samtalen kort. Sende kondolanser via e-post til nære mennesker er ikke riktig. Om du virkelig vil sende et notat av condolence, så send en hånd skrevet en hjemme. Du kan referere til det som skal skrive i begravelsen kortene for noen idéer. Condolence e-post er greit at din kollega eller forretningsforbindelse har mistet en i nærheten.
Les mer på:; Bibelen vers for Begravelser; Popular Songs Funeral, Funeral dikt; Disse begravelse etikette er noen generelle ord. Militær begravelse etikette er definitivt annerledes, og har flere regler og forskrifter som skal følges nøye. Men ikke på en generell note skikkelig begravelse etikette ikke trenger å læres. Hvis du virkelig bryr og empathize for de pårørende vil du ikke gjøre noe for å såre synspunktene til de etterlatte familien.

No comments:

Post a Comment