Tuesday 13 September 2011

Wing Tattoo Designs

Wing tatovering design er mest populære tatovering design i verden. Den beste delen av vingen tatovering design er deres allsidighet, at de kan kombineres med noen tatovering design. Du kan selv legge fløyen tatovering design til en eksisterende tatovering design som dere kanskje har etset på kroppen vår. Det er mange stiler der fløyen tatovering design kan være etset på kroppen din. La oss se det beste av vingen tatovering design sammen med de ulike vingen tatovering betydninger.
Wing Tattoo Designs for Women
Wing tatovering design er svært populære hos kvinner, og ser nydelig når disse fløyen tatoveringer er etset på kvinnens rygg. Wing tatovering design på en kvinnes rygg er et symbol for hennes kjærlighet affære med frihet. Wing tatoveringer symboliserer også den åndelige forbindelsen av menneske og guddommelig når de er kombinert med en engel tatovering. Å være symboler for kjærlighet, fred og frihet, fløyen tatovering design er en av de mest anbefalte tatovering design for kvinner. Så la meg gi deg noen ideer om ving tatovering design for kvinner.
Butterfly Wing Tattoo Designs, Butterfly ving tatovering er en av de mest ettertraktede fløyen tatovering design for ryggen. Sommerfugler symboliserer delikatesse og naturlige skjønnhet farger. Butterfly vingene er vanligvis oval eller avlang form og som ving tatovering design, de er sanne symboler på frihet og oppstandelse. Butterfly fløyen tatovering design ser nydelig når den plasseres på kvinner tilbake. Spør din tatovering artist til å bruke sin skapende fantasi og bruke en blanding av lyse farger som orange, gult, rødt og rosa. Bare sted to sommerfugl vinger på dine to skulderbladene for en middels stor sommerfugl ving tatovering. Vanligvis kan disse tatoveringer bli stylet i Monarch butterfly fløyen stil, men hvis du er en stor tattoo entusiast liker jeg og kjærlighet større design, kan du be tatovør å etse to større og intrikate sommerfugl vinger på ryggen, men være sikker på det som skjer tankene dine! Les videre sommerfugl tatoveringer på ryggen.
Guardian Angel Wing Tattoo Designs; Guardian angel fløyen tatovering design er antatt å beskytte sjelen fra onde ånder, og de minner deg om gode ting i verden, noe som gir deg positive vibes. Angel ving tatovering design har mange grunner til at folk velger dem. Du kan vurdere å få et liv-size Erkeengelen Gabrielle stil vingen tatovering på store lerret som baksiden gir eller du kan selv vurdere å velge smaller engel fløyen tatovering design som vil pryde din skulderbladene. Angel ving tatovering design for ryggen kan ha mange intensjoner og grunner bak får inked.
For noen jenter, er det deres ønske om å føle seg fri og et ønske om å fly det gjør de få innsatt og for andre, kan det være en religiøs grunn eller et ønske om å være sjenerøse og snille til den verden som får dem få innsatt med engel fløyen tatovering design. Angel Wings også symbolisere en sann hyllest til skjønnheten av kroppskunst. Til tider for noen, engel fløyen tatoveringer symboliserer deres kjære som ser ned fra himmelen og beskytte dem. Fairy vinger er også populært inked ving tatovering design og ser grasiøs på kvinner, og vil minne deg om fantasier og ungdom. Mer om skytsengel tatovering.
Wing Tattoo Designs for menn
Hvis du tror at vingen tatovering design er kun for damer, så har du feil forestilling. Det er mange fløyen tatovering design som kan bli etset på mennene. Design som innebærer at vingene av dyr som drager, øyenstikkere, ørn og mange flere når svertet i farger som sort og hvitt kan se virkelig sexy på menn tilbake. Følgende er noen ideer om ving tatovering design for gutter. Les videre engel tatoveringer for menn.
Animal Wing Tattoo Designs; I menn, er ving tatovering design inspirert av bilder av dyr med bilder. Mange dragon fløyen tatovering design er populære fløyen tatoveringer for gutter. Dragon vinger er symboler på makt, frihet, maskulinitet, styrke, mystikk og åndelighet. Tribal drage tatovering design sammen med drage vinger gjøre en av de fineste design for fløyen tatoveringer hos menn. Menn kan også vurdere design av ørn og falk vinger. Fuglevingen tatoveringer som galer vinger og Hawk vingene er også en av de vingen tatovering design for menn og er vanligvis forbundet med hedenskap og svart magi. Du kan også vurdere å prøve Gothic fløyen tatovering design som av djevelen vinger. Det sies at menn som elsker å nyte livet uten å tenke på noe annet bortsett fra det gøy, sport djevelen fløyen tatoveringer. Devil fløyen tatovering ligner engelen vingen med unntak av den gotiske stilen som brukes på djevelen fløyen tatovering. Det er en rekke av tribal tatoveringer som har vinger som en del av dem, som også kan markeres av menn som er opptatt av tribal kroppskunst.
Det var alle på ving tatovering design. Sørg for at du får det gjort fra en sertifisert tatovør. Jeg håper du vil velge et design som du kan forholde deg til. Og ikke bekymre deg for smertene når du har bestemt deg om å få svertet - det er en opplevelse i seg selv!

No comments:

Post a Comment