Thursday 22 September 2011

80's Fashion for menn

Fashion trender har alltid vært i endring siden tiårene som per liker og preferanser mennesker. Men det var et tiår som ga mye til moteverdenen. 80-tallet var tiåret noe som har hatt en betydelig effekt av designer klær og frisyrer i dag. Du vil merke at hårfrisyrer og klær bæres av dagens tenåringer og unge er en svak match med at av de som bæres på 1980-tallet. Dersom du er villige til å ta en titt på moten på 1980-tallet, kan du bare se på mote klær, sminke, hårfrisyrer og tilbehør bæres av rockestjerner på den tiden. La oss ta et blikk på 80-tallet mote for menn.
1980 frisyrer for menn
Frisyrer var en fremtredende del av 1980-tallet mote epoken. Det er noen mennesker i dag som foretrekker å ha frisyrer fra de tid. På 1980-tallet, hadde svært få mennesker korte frisyrer, i motsetning til i dag. Om det er fint eller krøllete hår, var lange frisyrer betraktet som en kjepphest hos barn i dette tiåret. Dagens langt hår scene og emo frisyrer er en stil stammer fra de frisyrer. Kort hår var normalt bæres av folk å gå til kontoret.
Menn som brukes til idrett regnbuefargede lange frisyrer. Stil som inkluderte hanekammer og krusete hår var også populært i disse tider. Videre var håret stor og tykk, og var stylet med ulike typer av farger. The stil lange kinnskjegg, noe som var populær herreklær på 70-tallet, falmet bort på 80-tallet mote for menn. Populariteten til mullet hårklipp vokste på 1980-tallet. Mange hadde ikke foretrekker å bære skjegg og barter, men gjorde noen. Les mer på 80-tallet frisyrer.
1980 moteklær for menn
For en casual look, brukte menn til å bruke lange Hawaii T-skjorter som var mest populære blant de i musikkbransjen. Iført sort og neon fargede klær ble betraktet som en kul look. Sammen med stilig rock band skjorter, var skinn og denim jakker også en del av den samlede punk utseende. Chains ble hengt rundt waistlines eller plassert på lærjakker.
Men med god fysikk viste armene iført ermeløse skjorter. Menns klær generelt inkludert iført trange skinnbukser eller komfort-fit sort, blå, eller hvit bukse. Steinvaskede jeans var en stil i de dager, noe som var enda følges i 90-årene og 2000-tallet. Fallskjerm bukser og cord bukser var også et 80-talls klær trend.
1980 Fashion tilbehør for menn
Kommer til mote tilbehør av 1980-tallet, mennene brukte å ha runde sorte briller, spesielt glam metal stjerner. Iført fingerløse hansker ble også ansett å være en del av punk retro mote. Sko båret av gutter var høye-top slag. Rhinestone hanskene var populære blant rock og popstjerner på 80-tallet. Som i dag, var øre piercing en vanlig praksis selv da. Miami Vice var en meget kjent TV-program på 80-tallet, og menn forsøkte å følge stilen på Don Johnson. En vesentlig del av stilen i 80-tallet kostymer for menn ble påvirket from personligheter fra musikkbransjen. Stjerner og musikk band som Michael Jackson, George Michael, Europe, Poison, Whitesnake, etc. betydelig påvirket 80-tallet mote trender for menn.
Les mer på:; 1980 Fashion Clothing, 1980's Clothing, 1980 Fashion; Dette var noen 80-talls mote ideer for menn. Hvis du ønsker å forstå mer om 80-tallets mote for menn, er det beste alternativet for å se dressing av kjendiser populære i dette tiåret. Du vil finne dagens mote synes å være en modifisert versjon av 80-tallet motetrender.

No comments:

Post a Comment