Tuesday 20 September 2011

Tanzanite Engagement Rings

Velge en forlovelsesring er alltid en vanskelig oppgave. Det er så mange valg og så liten tid! Så hvorfor ikke gå inn for Tanzanite forlovelsesringer? Tanzanite er en rik variasjon av mineralet zoisite som først ble oppdaget i Tanzania, i Afrika. Faktisk ligger de fleste av sin anke i dette faktum for gemstone entusiaster, som denne steinen ikke er funnet noe annet sted i verden. Den har en rik blå og lilla fargetone og er en av grunnene til at Tanzanite engasjement ringene er blitt slik i raseri. Gitt nedenfor er detaljer om Tanzanite ringer.
Kjennetegn på Tanzanite Engagement Rings, Tanzanite er laget av flere nyanser av farger og så, regnes for å være en tre farge stein. Av denne grunn, bør det kontrolleres i ulike nyanser av lys. Som det ligner sapphire, er den mest ønskelig farge en dyp nyanse av blått med en litt lilla nyanse rundt kantene. Denne fargen er vanskelig å få tak i mindre stein og det er derfor Tanzanite steiner er vanskelig å matche. Også disse steinene er veldig skjøre, så hvis dere ser en Tanzanite stein, må du først rengjøre overflaten på steinen med en myk klut. Imidlertid har Tanzanite normalt minst av inneslutninger sammenlignet med de fleste edelstener. De to store feil er sprekker og mørke flekker som kan være tilstede i steinen. Sprekkene spesielt kan bli et stort problem da de kan føre til brudd på steinen hvis den utsettes til noen form for vertikal eller horisontal stress. Les mer på Tanzanite smykker.
Tanzanite er en stein som er vanskelig å kutte, da krystallstrukturen av steinen motstår oppsprekking når stress brukes. A trilliant sages dyrest type kutt mens runde cut kommer tett andre. The trilliant er en trekant shaped kutt som har femtiåtte fasetter. Men, alltid undersøke steinen for sin andel og symmetri. Derfor ville det være klokere å kjøpe en løs stein først slik at den kan kontrolleres fra alle retninger og i forskjellige farger av lys.
Tanzanite steinene er generelt varmebehandlet for å gi det de karakteristiske sanne blå farge. Det er svært sjelden å finne en blå farge stein som ikke er varmebehandlet, slik stein er generelt grå, brun eller bronse i farger. Det er svært få steiner som kommer nær det vakre blå fargen på en Tanzanite. En slik kjente imitasjon stein er lolite. Det er billigere og likner Tanzanite så pass mens kjøpe en Tanzanite sten, du er ikke selges lolite stedet. Lolites er relativt lysere i fargen og da så på fra siden, synes å være nesten fargeløs.
Taking Care of Tanzanite forlovelsesringer, Tanzanite er en av de mykeste perler, som den har en hardhet på mindre enn 7 på Mohs skala hardhet. Det må derfor behandles med ekstra forsiktighet. Ultralydrengjøring prosesser kan uopprettelig skade steinen, og til og med sterke kjemikalier kan misfarging, riper, eller på annen måte skade denne vakre perlen. Innstillingen skal være beskyttende, og tynn prongs anbefales ikke fordi de gir minst sikkerhet og beskyttelse for det skjøre kantene på denne perlen. Også, kan Tanzanite være vanskelig å reparere, fordi disse steinene er utsatt for skade fra lommelykten varme og andre vanlige reparasjoner prosesser. Alltid lagre Tanzanite engasjement ringer og smykker separat fra de andre brikkene for å unngå å gni, friksjon og utilsiktet skade.
Dette var alt om Tanzanite forlovelsesringer. En forlovelsesring er en spesiell gave som betyr foreningen av to mennesker. Også er det stor fleksibilitet når det gjelder å utforme disse ringene, som de kan også kombineres med andre steiner for å gjøre diamant og Tanzanite forlovelsesringer. Så hva venter du på? Gå ut der og få det vakre blå steinen du alltid har drømt om!

No comments:

Post a Comment