Saturday 3 September 2011

Frykt for Abandonment i Relasjonar

Når du til slutt miste noen du elsker, til døden eller den personen enkle trekk på, føler du en dyp følelse av tap, noe som er ganske naturlig. Du er overveldet av følelser og er alltid møtt av frykt som du må takle vanskeligheter i livet alene. Det kan være bare for en kort span tid, men når du blir mast på av konstant frykt og det begynner påvirker livet ditt, kan det bli frykt for å bli forlatt. Det kan være flere frykt for forlatthet årsaker, en av dem er frykten for å miste din kjære, det være seg foreldre, ektefelle eller barn.
Autophobia eller frykt av forlatthet er en vanlig, psykisk lidelse som rammer folk flest. En individuell erfaringer ukontrollert angst og frykt når han ansikter visse situasjoner i livet der han må støte uten støtte. Det er ingen alder faktor som sådan for innsettende frykt for forlatthet. Eventuelle ett kan påvirkes av denne fobi og måtte møte visse vanskeligheter å avfinne med fysiske fravær av deres kjære. La oss se mer om frykt av forlatthet i relasjoner.
Frykt for Abandonment Årsaker
Det er mange grunner som kan føre til frykt for forlatthet. Noen av årsakene til frykten av forlatthet er listet nedenfor
En av de vanligste årsakene til frykten for oppgivelse i forhold er, hvis personen har blitt forlatt av en kjær, på grunn av dødsfall eller av andre grunner. ; Hos barn kan frykten av forlatthet bli indusert dersom barnet er låst i et rom bare for lek eller straffe ham. ; Voksne også er påført av denne frykten, hvis de står overfor problemer som skilsmisse eller svikt i dating. , The tomrommet etter en kjær fungerer som en konstant påminnelse om minnet av det individuelle, som kan også forårsake frykt av forlatthet. ; Ikke takle gruppepress, eller å leve opp til forventningene til foreldre kan også være en utløsende faktor i frykt for å bli forlatt. ; Abandonment problemer i relasjoner
Abandonment spørsmål er en følelsesmessig traume og det er vanligvis vanskelig å takle disse problemene. Når du vet årsaken til eventuelle problemer, komme til enighet med den er lett. Men i tilfelle av forlatthet, går den gjennom ekstreme følelsesmessige og psykiske smerte. Finne det vanskelig å akseptere at all den kjærlighet og tid investert i dette forholdet har gått fåfengt. Abandonment problemer kan skape avstand mellom individer og fraråde en person fra å leve et normalt og lykkelig liv. En dyp rotfestet frykt manifesterer seg i personen og starter påvirker personen. Abandonment utgir også stammen i barndommen, da barnet er neglisjert både av foreldrene og en følelse av å være alene kryper i. Etter hvert som barnet vokser, dette problemet også øker og den enkelte lider av depresjon og angst og har en tendens til å miste sin individualitet og selvtillit selvfølelse. En person lider fra frykt av forlatthet kan gjennomgå rådgivning og hjelpe ham å takle disse problemene. Når underliggende årsak av forlatthet problemer i et forhold er bestemt, så måter å endre det kan sorteres ut ved hjelp av en venn eller en rådgiver. Du må også ha positiv holdning til livet og vet at disse problemene er bare midlertidig.
Les mer på:; Abandonment Issues; Abandonment Issues i Relasjonar; Selv overvinne frykt av forlatthet er ikke så lett, er det ikke like umulig. Vi trenger å forstå at det er bare en forbigående fase, og etter regn solen skinner definitivt. Så møte denne frykten av forlatthet i relasjoner med et modig smil og se på vakre livet fremover.

No comments:

Post a Comment