Tuesday 20 September 2011

Soul Patch

Hvis du er en av de menn som liker å prøve ut forskjellige typer skjegg stiler, kanskje du liker soul patch mye. Menn ansiktshår stiler inkluderer ulike skjegg stiler som helskjegg, fårekjøtt koteletter, fippskjegg, hake gardiner, Balbo, halm, soul lapp, hakestropp og så videre. Lurer på hva er en sjel patch?
En sjel oppdateringen er et menns ansiktshår stil der en liten dusk av hår er dyrket under underleppen. Det er også referert til som "imperialistisk ',' lille skjegget 'eller' Mouche '. Ettersom denne stilen ble først popularisert av jazzmusikere i 1950 og 60-tallet, ble det kjent som «jazz spot 'eller' jazz dab '. Siden da har mange kjendiser slitt sjelen patch. Du kan kalle det en variant av fippskjegg. Med tiden har ulike typer av soul patch stilarter kommer opp.
En sjel patch kan brukes alene eller du kan kombinere det med andre ansikts stiler for menn. Du kan kombinere det med bart og skjegg. Hvis du vil ha en stil for ansiktshår som vil legge til å sjarmere eller vise seg å være en fashion statement, kan du sikkert prøve sjelen patch skjegget. Du kan prøve funky utseende ved å kombinere en sjel patch, tatovering eller piercing haken. Avhengig av hårvekst mønstre og ansiktet struktur, kan du velge eller lage dine egne varianter til sjelen patch stiler. Bruk din sans for stil å ta en beslutning om lengde, bredde og tykkelse. Mange kjente mennesker som Keanu Reaves, Bruce Springsteen, Jack Black, Ray Charles og Bob Denver har forbrutt sjelen patch ansiktshår og gjorde den til en populær stil uttalelse. Selv om korte og smale versjon av sjelen oppdateringen er en foretrukket stil, men samtidig velge stil for en sjel oppdateringen, må du basere beslutningen på instinkt eller følelse av stil. Les mer på skjegg stiler for ansiktsform.
Hvordan Grow en Soul Patch; Hvis du har bestemt at du ville være sportslige dette ser, må du begynne å vokse et skjegg først. Du må la skjegget vokse først, så bare du ville være i stand til å forme den til en sjel patch. Du må også bestemme om du vil være å kombinere den med en bart, eller ikke. ; Du kan gjøre litt research for ulike typer av soul patch stiler. Soul oppdateringen kan brukes smale eller kan utvides mot munnvikene. Hvis du planlegger å holde et tynnere patch, være klar til å gi mer tid til det. Det krever sikkert mer vedlikehold enn en fyldigere patch. ; Når du har vokst skjegg, må du barbere, så begynn med kinnene og sidene av ansiktet først. Til haken-området, barbere bare en liten bit fra hver side av haken og fjerne små mengder hår av gangen. Stopp når du sitter igjen med det frimerket eller den lille hårlokk nedenfor underleppen din. : For å opprettholde en ren ser soul patch, må du klippe håret regelmessig. I tilfelle, er du går for en mer utførlig oversikt, kan det hende du ikke trenger å trimme den oftere. ; Så vidt stilene er bekymret, kan du eksperimentere mye. Du kan sette farge på sjelen lapp eller kombinere det med bart og side brenner. Uansett være stilen, sørge for at det går bra med ansiktet strukturen. ; Siden skjegget vokser fra halm til full skjegg til soul lapp, kan du sikkert prøve ut flere varianter i løpet av denne tiden. Du trenger bare å oppdage hvilken type skjegg eller ansikts hår gjør at du ser tiltalende. , Som sjelen patchen er like under underleppen din, må du kanskje ta vare mens de spiser, eller du kan ha mat smuler stikker på sjelen patch. ; Opprettholde din sjel patch godt og bære det med stilen! , Les mer på:; Skjeggtrimming Ideas; Skjeggtrimming Tips; Beard Grooming tips; Håper du fant informasjonen på sjelen lapp interessant. Bruk trendy sjelen patch stiler for å forbedre måten du ser. Følg magefølelsen din, og jeg er sikker på at denne lille flekk med hår vil få deg til å se mer tiltalende. For de som aldri har holdt skjegg, kan dette være en deilig avveksling også. Så folkens hva venter du på? Grow sjel lapp og opphold i stil!

No comments:

Post a Comment