Sunday 11 September 2011

Lime Gjødsel

When kalkstein knuses den kalles kalk. Lime gjødsel er noe annet enn kalk som brukes som gjødsel for riktig vekst av planter. Vanligvis, er kalkstein utvunnet i form av steiner og deretter knust til forskjellige grader av finhet. Noen varianter av kalkstein inneholde høye mengder kalsiumkarbonat og magnesiumkarbonat. Disse to forbindelsene er også kalt Dolomittene og de bør bare legges til hvis jord Analysen viser et behov for magnesium.
Vanligvis blir jordsmonnet surt enten på grunn av nedbrytning av organisk materiale eller om gjødsel rik på nitrogen er lagt til. På grunn av tillegg av disse komponentene, er hydrogen produseres ioner som fortrenger Kalium, magnesium og kalsium fra jorda. Det sure nivåer av jorda øker på grunn av økningen av hydrogen ioner i det og som sådan, blir det nødvendig å legge kalk gjødsel for å redusere den sure nivåene.
Tilsetting av lime gjødsel øker mengden av kalsium, et næringsstoff nødvendig for å redusere antall hydrogen ioner som er ansvarlig for lavere jord pH verdi. Lime gjødsel økt nedbryting priser av organisk materiale i jord, og dermed frigjør nitrogen. Les mer på ulike typer gjødsel.
Lime gjødselsprederen
Hvis plenen er stort, må du kanskje bruke gjødsel spreder. Spredere brukes for jevn distribusjon av gjødsel i hele plenen din. Flere spredere av forskjellige størrelser er tilgjengelige i markedet, nå er det opp til deg som sprederen å velge. Det er alltid bedre å benytte en spreder eller annet du kanskje ikke i stand til å distribuere gjødsel like hele plenen din. Les mer på plenen gjødselspredere.
Kalk Gjødsel Toxic
Vanligvis kalk gjødsel vurderes ikke giftig. Imidlertid kan det være skadelig ved innånding og dens effekter er lik inhalering av andre støvpartikler. For påføring i plenen din, er det best å kjøpe kalk gjødsel fra en kjent kilde som en hage barnehage eller gården levere store. Hydrated kalk gjødsel kan være skadelig som det tar tid å penetrere jord overflaten. For å redusere de skadelige effektene, må du ha et par hansker eller lange ermer skjorte når du søker kalk gjødsel. Dessuten må du kontrollere at du ikke tar opp bruken av kalk gjødsel på en vindfull dag. Så snart du har installert den gjødsel, sørg for å fukte plenen slik at dyrene ikke svelges det. Vanning sikrer at kalk fjernes fra bladene og avløp på jord, et sted der den skal være.
Lime gjødsel for Lawn
Bruke line er viktig for riktig forvaltning av plener, spesielt på steder hvor nedbøren overskrider 30 inches ett år. Påføring av kalk ikke så tøff, du trenger bare bruke en spinner spreder eller en dråpe sprederen. Du må sørge for at kalk er jevnt spredt over plenen som det er uløselig og forblir stillestående der den er påført. Hvis du hoppe over noen område disse områdene ikke skulle få kalk som de ikke spre seg som annen gjødsel. Du kan gjerne vite mer om hjemmelaget plenen gjødsel.
Den beste tiden å søke kalk i løpet av høsten slik at kalk brytes ned i løpet av vinteren og blander seg med jord og da hjelper plantene vokser i neste sesong. Det er ikke en fast regel at Lime må brukes i løpet av høsten, hvis en jord test indikerer at kalk er nødvendig, bør du ikke utsette sin søknad. Bruk av kalk reduserer surheten og hjelper med å forbedre torv vekst. Vær forsiktig, hvis du planlegger å bruke urea, gjelder det minst tre uker i forveien før påføring av kalk, slik at urea har nok tid til å reagere med jorda. Hvis du bruker urea og kalk samtidig, forstyrre de og nøytraliserer hverandres fungerer.
Les mer på:; Liquid plengjødsel; Natural Lawn Gjødsel, kunstgjødsel vs organisk gjødsel, er altså kalk gjødsel en ypperlig kilde til å redusere sure nivåer av jorden. Det er ufarlig og er en viktig ingrediens for å øke jordas fruktbarhet. Det eneste du bør huske på når du bruker kalk gjødsel er at det skal brukes fortrinnsvis i løpet av høsten, eller når en jord test viser dets behov.

No comments:

Post a Comment