Friday 9 September 2011

Sommer Bryllup Buketter

Sommeren er den mest favoritt bryllupet sesongen, ikkje bare på grunn av det varme og behagelige klimaet, men også på grunn av tilgjengeligheten av ressurser. Det er rikelig med grønnsaker og blomster om sommeren, som finner deres bruk i ulike bryllupet dekorasjoner. Den bryllup kan finne sted i vakre meter eller på strender med bruder iført stroppeløs eller korte kjoler. Ikke rart, de fleste bruder plukke sommeren for deres bryllup. Wedding dekorasjoner, som er ufullstendig uten bryllup blomster også se spesielt bra ut i sommer på grunn av tilgjengeligheten av blomster i alle fargetoner. Imidlertid kan bruder finne det spesielt vanskelig å plukke opp blomster til deres bryllup buketter, siden alle blomstene ser like imponerende. Nedenfor er noen ideer til sommeren bryllup buketter.
Summer Wedding Bouquet Ideer
Siden sommeren er en travel tid for blomsterhandlere, må du velge blomstene og snakke med blomsterbutikk din godt på forhånd. En bra om sommeren bryllup er at du ikke trenger å fundere over fargen på blomster til bryllup buketter. Du kan gå for tradisjonell hvit bukett eller du kan velge å spille med farger ved å gå for eksotiske blomst bukett. Summer bryllup blomst buketter kan gjøres i noen av kombinasjonene nedenfor. Mer om bryllup bukett ideer.
Tradisjonell White Buketter; White betyr renhet, jomfruelighet og er ofte foretrukket for bryllup buketter som utfyller uberørte hvite calla lilje bryllupet buketter.
Romantisk Pink Buketter, Wedding er det ultimate symbol på kjærlighet og romantikk, og det er ingen bedre måte enn å fete den med et haug med rosa roser. Siden, roser er tilgjengelig hele året, finne rosa roser bør ikke være et problem. Rosa roser kan kombineres med hvite liljer å skape en myk, dempet effekt.
Classic Red Buketter, Røde roser er de mest ettertraktede blomster i bryllupet. Rød rose står for kjærlighet og lidenskap, de to fundamentale faktorene hvorpå ekteskap er basert på. Hvis du ønsker å gå for en Valentine's tema, gå for en kombinasjon av røde og hvite roser. Alternativt kan du også kombinere røde roser med lyse blomster som gerbera, Gladiolus, etc. Mer på rose brudebuketter.
Eksotiske Bryllup Buketter, sommeren, er det enkelt å få eksotiske blomster som orkidéer, gerbera som finnes i levende farger som pruple, rødt, oransje, gult. Gerbera er en helt rund blomst som blir ofte brukt til brudebuketter. Orkideer ser fantastisk pen med sine vridd kronbladene og flotte nyanser. Chrysanthemum, hibiscus er andre sterke farger eksotiske blomster å se opp for sommeren. Tusenfryd, solsikke er noen levende blomster som kan legge farge til sommeren bryllupet. Mer om gerbera daisy bryllup bukett.
Unik Kombinasjoner for Wedding Buketter, du kan gå for blomster av en enkelt rekke, eller du kan velge å gå for en kombinasjon av flere lokale og eksotiske varianter. Roser og calla liljer ser flott ut i hverandres nærvær. Samme gjelder for roser og orkideer. Hvis du ønsker å inkludere litt av alt i sommer bryllupet buketter, går for den kombinasjonen av rosa og hvite roser, orkideer, gule nelliker, gerbera i nyanser av hvitt, rødt og oransje med noen Salal blader. En annen unik kombinasjon inkluderer en haug med georginer, hortensia med en håndfull bær. Mer om unike brude bukett design.
Sommeren bryllup er fargerike og levende og en herlig opplevelse. Sommer bryllup buketter og annen pynt legge mye til denne fargerike extravaganza.

No comments:

Post a Comment